Steaua a schimbat antrenorul

Tehnicianul Ilie Stan a demisionat de la Steaua, după ce a discutat, dimineaţă, cu finanţatorul Gigi Becali. Locul antrenorului va fi luat, pană la vară, de către Mihai Stoichiţă, care a mai pregătit in două randuri formaţia din Ghencea.Tehnicianul Mihai Stoichiţă va prelua echipa Steaua pană in vară, a anunţat, marţi, finanţatorul Gigi Becali.
“Ilie Stan a demisionat, a plecat impreună cu tot staful tehnic. Mihai Stoichiţă va veni pană in vară impreună cu tot staful său”, a declarat Becali.
Formaţia Steaua Bucureşti a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni seară, pe teren propriu, in compania echipei Gaz Metan Mediaş, in etapa a XXIII-a a Ligii I.
Ilie Stan a fost instalat la Steaua in 30 septembrie 2011, cand l-a inlocuit pe israelianul Roni Levi, care a demisionat după 1-1 cu AEK Larnaca, in grupele Ligii Europa.Mihai Stoichiţă se află la al treilea mandat la Steaua, echipă alături de care a caştigat campionatul şi Supercupa Romaniei in 1998. In cel mai recent mandat, din sezonul 2009/2010, Stoichiţă a incheiat cu Steaua pe locul patru.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *