SondajRSS Feed

Sălăjeanul Dănuţ Cozma a semnat cu U Cluj

13 Septembrie 2017

Viitorul Zalău se poate mândri din nou cu un jucător care a ajuns în ligile superioare ale fotbalului românesc. Este vorba de jibouanul Dănuţ Cozma, cel care în primii ani ai junioratului a evoluat la clubul condus de Daniel Sabou.

Din anul 2012, Dănuţ Cozma s-a transferat la Ardealul Cluj – unul dintre cele mai renumite cluburi de copii şi juniori din ţară – unde sălăjeanul s-a remarcat din primul an, iar cu Ardealul a devenit de două ori vicecampion naţional la juniori.

În această vară, Dănuţ Cozma şi-a terminat junioratul şi a fost în probe la FC Botoşani, formaţie care evoluează în prima ligă.

Era greu ca jucătorul să se impună la 19 ani, la o formaţie de prima ligă, astfel că el s-a transferat la Universitatea Cluj, grupare care a promovat în vară în Liga a III-a.

“Am semnat cu Universitatea Cluj un contract valabil până în iarnă, dar cu drept de prelungire. Eu sper să joc cât mai mult la Universitatea şi să confirm. Este un pas important în cariera mea şi mi-am dorit să vin aici.

Sălăjeanul Dănuţ Cozma a semnat cu U Cluj
O să mă pregătesc serios la antrenamente şi sper să debutez cât de repede. Este un sentiment frumos că am ajuns la o echipă atât de iubită şi care are foarte mulţi suporteri. Colegii m-au primit foarte bine. Sunt jucători cu mare experienţă la Universitatea, de la care am multe de învăţat”, ne-a declarat Dănuţ Cozma, care deja a efectuat primele antrenamente sub comanda antrenorului Marius Popescu.

Dănuţ Cozma va fi al treilea sălăjean din lotul lui “U”  Cluj, după portarul Rareş Pop şi mijlocaşul Adrian Micaş.

Tot în vară, la Universitatea a ajuns şi portarul Andrei Pop, care va juca pentru grupele de juniori republicani.

Vizualizari 141
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.