Sistem de supraveghere video functional în toate satele comunei Românasi

9
1312

 

Sistem de supraveghere video functional în toate satele comunei Românasi

Investitia a fost facuta în doar doua luni

Cu o investitie de doar 63.000 de lei, administratia locala a reusit implementarea unui sistem de supraveghere pe întreaga raza a comunei Românasi.
„În vederea cresterii sigurantei si protectiei cetatenilor, dar si pentru paza bunurilor domeniului public si privat, am finalizat investitia de instalare a unui sistem de supraveghere video în comuna Românasi, constând în montarea de camere video în punctele de interes precum intersectii, obiective publice, drumuri de acces, conectate la servere de stocare a informatiilor, monitor TV si alte instalatii conexe”, a declarat primarul comunei Românasi, Ioan Buda.
De retinut este si faptul ca de-a lungul drumului E81, care trece prin comuna, au fost amplasate camere pentru numerele de la masini care vor putea prelua si stoca imaginile pe o perioada de 30 de zile.
Investitia a fost facuta din bugetul local si a fost finalizata în doua luni de zile. De aceasta investitie vor beficia toate cele sase sate ale comunei si anume Românasi, Ciumarna, Chichisa, Pausa, Poarta Salajului si Romita.

 

 

COMENTARII

  1. 63000 pt niște camere de supraveghere, plus ,100 lei de familie pt paza care nu exista. Bravo asta da investiție. Ar fi interesant sa știm cat a costat si o capela, așa sa ne facem o imagine.

  2. IN CIUMARNA ZONA CEA MAI RAU FAMATA ESTE STRADA DINTRE CELE DOUA ABC-URI,ZONA IN CARE NU SE RESPECTA ORDINEA SI LINISTEA PUBLICA(DEZASTRU), GUNOAIELE ABUNDA .DACA SE INSTALA SI ACOLO O CAMERA POATE SE SESIZAU CEI RASPUNZATORI.ACOLO TREBUIE INSTALATA ORDINEA.CIUMARNA A AJUNS ''SAT FARA CAINI''!?!?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.