Sistem de supraveghere video functional în toate satele comunei Românasi

0
2

Investitia a fost facuta în doar doua luni

rn

Cu o investitie de doar 63.000 de lei, administratia locala a reusit implementarea unui sistem de supraveghere pe întreaga raza a comunei Românasi.
„În vederea cresterii sigurantei si protectiei cetatenilor, dar si pentru paza bunurilor domeniului public si privat, am finalizat investitia de instalare a unui sistem de supraveghere video în comuna Românasi, constând în montarea de camere video în punctele de interes precum intersectii, obiective publice, drumuri de acces, conectate la servere de stocare a informatiilor, monitor TV si alte instalatii conexe”, a declarat primarul comunei Românasi, Ioan Buda.
De retinut este si faptul ca de-a lungul drumului E81, care trece prin comuna, au fost amplasate camere pentru numerele de la masini care vor putea prelua si stoca imaginile pe o perioada de 30 de zile.
Investitia a fost facuta din bugetul local si a fost finalizata în doua luni de zile. De aceasta investitie vor beficia toate cele sase sate ale comunei si anume Românasi, Ciumarna, Chichisa, Pausa, Poarta Salajului si Romita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here