SondajRSS Feed

Simularea spune ca nici patru din zece liceeni nu iau Bacalaureatul in Salaj

3 Aprilie 2018

Promovabilitatea la Simularea Examenului de Bacalaureat in Salaj este indicator si pentru cat de bine se pregatesc liceenii si pentru cat de eficient este sistemul de invatamant din judet. 

Procentul de promovabilitate a examenului a fost de 32,2 la suta la clasa a XI-a si de 43,6 la suta la clasa a XII-a.
Daca anul trecut, la simulare la clasa a XI-a s-au obtinut opt note de 10, anul acesta au fost doar 4. Din cei patru de 10, doi au fost la limba romana, note obtinute de un elev de la CNS Zalau si de unul de la CNSB din Simleu Silvaniei. Doua note de 10 au fost la proba obligatorie a profilului, ambele de la CNS Zalau. Nu a fost insa niciun elev din Salaj cu media 10 la simulare.
Elevii de a XII-a au reusit sa obtina 25 de note de 10, respectiv 6 note de 10 la româna, o nota de 10 la limba si literatura materna, 4 note de 10 la matematica, 6 note de 10 la istorie, 8 note de 10 la proba la alegere a profilului si specializarii.

Simularea spune ca nici patru din zece  liceeni nu iau Bacalaureatul in Salaj
/>Rezultatele de la Simularea Bacalaureatului vor fi analizate în Consiliile Profesorale, în discutiile la clasa cu elevii precum si în cadrul unor sedinte cu parintii, stabilindu-se, ulterior, planuri de masuri "remediale". Putem deduce ca Inspectoratul vrea sa spuna prin "remedial" ca vrea sa repare ceva, dar nu suntem siguri pentru ca nu cunoastem cuvantul refuzat de orice dictionar al limbii romane. Suntem insa siguri ca e ceva despre cum se ingrasa porcul in ajun de Craciun.

Vizualizari 1369
Comentarii articol

>

in 3 Aprilie 2018 1:44

E trist ca se inmultesc tampitii. Pt. ca manele, fcbk.

>

in 3 Aprilie 2018 8:07

D-lor profesori,dupa aceste rezultate puneti repede de-o greva,ca mno, tare mandre sunt rezultatele!!

>

in 3 Aprilie 2018 8:26

Asta este oglinda profesorilor

>

in 3 Aprilie 2018 8:27

Așa profesori așa rezultate

>

in 3 Aprilie 2018 9:17

De sa sa mearga invatamantul bine in aceste judet cand toate sectoarele sunt praf?

>

in 3 Aprilie 2018 9:24

Explicatia o gasim si in articolul din acest ziar, mai sus, putin:"Primaria Zalau nu vrea fara penali în functii publice, dar vrea sa plecam din tara". Mai intrebati-l si pe Ciunt, si pe Marc, si pe Pop Maria, senatoreasa, marele manager al invatamantului salajean, si pe incompetentii de serviciu de la scoli, de sanatate!

>

in 3 Aprilie 2018 15:29

copii si parintii sunt in primul rand de vina pentru rezultatele acestea,profesorii nu pot invata pentru elevi,de acasa i baiu

>

in 3 Aprilie 2018 17:37

directori de liceu cu diploma de la spiru haret-la simleu silvaniei

>

in 3 Aprilie 2018 17:48

Profi slabs=elevi slabi=rezultate slabe

>

in 5 Aprilie 2018 20:37

De ce presa este informat despre notele de la simulare pt clasa a XI si parinti si elvii nu?

Attention! Attention!! Attention!!!Loan Offer>

in 10 Aprilie 2018 19:21

\r\nDo You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com \r\n\r\nPlease Fill the Application Form Below:\r\n- Complete Name:\r\n- Loan Amount Needed:\r\n- Loan Duration:\r\n- Purpose Of Loan:\r\n- City / Country:\r\n- Telephone:\r\n- How Did You Hear About Us:\r\n\r\nIf You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.