Simularea arata ca USR Salaj primeste un mandat de deputat, iar PMP Salaj si PSD Salaj cate un mandat de senator

37
4351

 

Simularea arata ca USR Salaj primeste un mandat de deputat, iar PMP Salaj si PSD Salaj cate un mandat de senator

Cele trei mandate de parlamentar din judetul Salaj ramase pentru redistribuire se vor sti sigur in cursul zilei de astazi sau, in cel mai rau caz, vineri, cand Biroul Electoral Central va face publice toate datele de la alegeri. 

Cu toate acestea, Agentia Nationala de Rating Politic a realizat o simulare a mandatelor care vor fi redistribuite, simulare realizata pe baza procentelor comunicate pana ieri de BEC.
Din simulare reiese ca mandatul vacant de deputat a fost luat de Raul Stelian Balota, de la Uniunea Salvati Romania, care a ocupat locul patru la alegeri cu 4.498 de voturi. La Senat, un post de senator i-a fost atribuit lui Gheorghe Pop, de la PSD, iar celalalt mandat de senator i-a revenit lui Cristian Lungu de la Partidul Miscarea Populara.
Celelalte trei mandate au revenit dupa alegeri parlamentarilor in functie Lucian Bode – PNL, Iuliu Nosa – PSD si Seres Denes – UDMR.
Daca se confirma simularea Agentiei Nationale de Rating Politic, inseamna ca UDMR Salaj pierde un paralamentar, postul de senator ocupat de Vegh Alexandru, iar ALDE Salaj nu mai are deputat, PSD Salaj ramane cu prlmentarii in functie, deputatul Nosa si senatorul Pop, iar PNL Salaj ramane, ca si pana acum, cu Lucian Bode deputat.

 

 

 

COMENTARII

 1. Sa se deschida strazile din fata primariei si a prefecturii. URGENTA maxima. Oamenii sunt stapani in acest oras nu gusatii si burtosii. Deschideti strazile sa circule masinile. Cel care va decide asta va fi ZEU in ochii oamenilor. Bagati la cap tolomacilor. Hai la treaba si descgideti

 2. COMO nici calculatorul nu l accepta pt minarelile care le face sa iasa in fata interesat doar de persoana sa da vina pe consilieri ca nu aiesit vrea sedinte sa i critice dar nu cred ca o sa mai aiba timp trebuie sa inchida portile automate de la ambulanta pe dinafara

 3. de ce mama dracului n-ati iesit la vot? asa va trebuie. Din cauza voastra, a ramas como pe dinafara. Saracutul! Isi va relua postul de senator sef la bariera din jibou.

 4. CU CATE VOTURI VA INTRA IN SENAT CRETINELUL SI INCULTUL , MILITIANUL CARE VERIFICA MUNCITORII IN VESTIARE !! POP GHE. ????NORMA ESTE DE PESTE 2O.OOO VOTURI !!!! VAI DE CAPUL VOSTRU DE POLITICIENI DE PAIE!!!

 5. va rog nu mai dezinformati. Canpania continua se pare pentru uni. Fac un apel sa va calmati. nu vorbiti pe presupuneri si palavrageli. Vorbiti in concretNU PEpovesti. FAPTE!!!!!

 6. AUZI MAI ALA DE LA 10:08 , VORBESTE FIECARE CUM VREA SI DESPRE CE VREA, SI UNDE VREA, FIINCA ATAT A MAI RAMAS , POVESTEA.........:( PENTRU NOI CEI CARE MUNCIM SI PLATIM TAXE, IAR CEILALTI VOR FACE ACELASI LUCRU DE 27 DE ANI , VOR FACE BANI DIN BANII NOSTRI CA BANII PARITILOR NOTRII IAU TOCAT CEI CARE AU FOST ALESI PANA ACUM. IAR CEI CARE ABIA ACUM SE APUCA DE FURAT( EXEMPLU BALOTA), PESTE 25 DE ANI O SA FIE TOT ACOLO, (LA FURAT) PACAT CA NU NE INVATAM MINTE, VOTAM SI IESIM IN STRADA NUMAI CAND ESTE CUTITUL LA OS , CAND APROAPE NU SE MAI FACE NIMIC

 7. fac un apel sa va calmati sa vorbiti pe fapte Scrie undeva ca lungu e senator? scrie de steli ca e deputat? va rog nu mai vorbiti. in campanie sa putut alege intre fapte si vorbe . sau cam ales vorbele. dar potolitiva odata. fara atatea vorbe. Doar pe fapte!!!!!!!

 8. CRED CA BALINT A VORBIT CU AMBASADORUL AMERICII DIN BUCURESTI CA A FOST IN PREAJMA SARBATORILOR DE IARNA LA OPREA CUM OBISNUIA CU CALDABOSI SI TUICA DE LA BOBOTA SI ALA IAR FI POVESTIT DESPRE LUNGU

 9. Cel mai tare e ca nevasta lui como scrie comentarii unul dupa altul. Asta nu are de lucru la spital? Bine ca incaseaza in fiecare luna salariul. Cine o controleaza? Alo !!! Ministerul trimiteti un om la Jibou ca asta deraiaza.

 10. nai tu treaba cine controleaza ca nu pe banii tai lucra! Lungu urat din partea ta ca vorbesti deja asa despre Balint cand el tea facut senator si a batut judetul in lung si-n lat de cateva luni. PMP-ul era pe nicaieri in Salaj inainte sa-l preia Liviu. Ai avut noroc ca te-ai pus pe lista la senat asa ca mai incet cu jignirile

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.