SondajRSS Feed

Simleul, gazda editiei a XII-a a Cupei Mos Nicolae

7 Decembrie 2017

Competitia devenita traditionala în orasul de la poalele Magurii i-a adus la start pe karateka de la Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei si sportivi de la CS Omega cu sectiile din Jibou si simleu Silvaniei

 Pentru a XII-a oara s-a desfasurat concursul de karate dotat cu Cupa “Mos Nicolae”, eveniment organizat de catre C.S. Omega în colaborare cu D.J.S.T. Salaj si Clubul Copiilor din Simleu si cu sprijinul Primariei din simleu Silvaniei. Actiunea a avut loc duminica, în sala de sport “Magura” a orasului simleu Silvaniei si la care au participat peste 40 de karateka salajeni de la Clubul Copiilor din simleu Silvaniei si sectiile CS Omega din Jibou si simleu.

 Sportivii s-au întrecut în probe de kumite individual, sectiunea W.K.F., conform regulamentului Federatiei de specialitate, iar la final la insistentele celor mai mici karateka mosul a aparut si a împartit cadouri dulci tuturor competitorilor. Celelalte premii au fost un pic umbrite de pachetele dulci, diplomele, tricourile si alte premii au tre

Simleul, gazda editiei a XII-a a Cupei Mos Nicolae
cut pe planul secund.Au arbitrat fara repros Paula Radu si Calin Coste, care au avut o prestatie deosebita pe tot parcursul concursului, un concurs la care doctorul a fost doar un simplu spectator.

  A fost o actiune reusita, care marcheaza finalul anului 2017, pe plan competitional, pentru ca în decembrie vor mai urma doua actiuni, respectiv Stagiul Ardealului de la Brasov si seminarul de zona al CS Omega pentru pretendentii la promovarea la grade mai înalte. Personal, ma declar foarte multumit pentru realizarile din acest an, pentru medaliile obtinute, de toate culorile, de prin toate meleagurile pe unde am umblat cu sportivii nostri.

Vizualizari 254
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.