Simleuanii incep marsul spre promovare

0
5

Dupa o pauza foarte lunga, in care s-au pregatit intens si au sustinut cateva partide amicale, voleibalistii simleuani incep meciurile din Faza a II-a, a Play-off-ului Diviziei A2, pentru promovare in prima divizie.
Phoenix Simleu a inceput acest campionat cu un obiectiv bine stabilit: acela de a promova in prima divizie, obiectiv ce pare foarte aproape de realizat. Echipa antrenata de Teofil Chis si Mircea Abraham a terminat sezonul regular al Diviziei A2 Vest pe primul loc, cu maximum de puncte din 12 partide, 24. In prima faza a Play-off-ului, Vlad Negrean si compania au stat, urmand ca acestia sa intre in focurile meciurilor la acest sfarsit de saptamana. Phoenix Simleu va disputa trei partide cu UMF Cluj, doua la Simleu si una la Cluj-Napoca. Prima partida va avea loc sambata, in Sala de Sport a Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu” din Simleu Silvaniei, cu incepere de la ora 12:00.
In aceasta pauza compe-titionala, formatia de la poalele Magurii nu a efectuat nici o modificare asupra echipei de baza, ramanand cea din prima parte a campionatului. Iata si jucatorii, cu care Phoenix Simleu va ^ataca^ promovarea: Andrei Harlisca, Adrian Holhos, Marius Mascovits, Mihai Silaghi, Cristian Boroeanu, Emanuel Lung, Silviu Suson, Dejan Bocerek, Radu Stoica, Vlad Negrean. Director tehnic, Teofil Chis, antrenor, Mircea Abraham.
Castigatoarea dintre Phoenix Simleu si UMF Cluj va juca pentru locurile 1-2, cu formatia care se va impune in partida CSV Brasov-U Timisoara.
Programul complet al fazei a doua, primul tur:
Phoenix Simleu-UMF Cluj;
CSV Brasov-U Timisoara;
CSS Bega Timisoara-Torpi Rm. Sarat.
Lapi CNE Dej sta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here