SondajRSS Feed

Sfatul si cantaretul din Parohia Ortodoxa din Motis au fost condamnati la inchisoare

15 Iunie 2018

Cantaretul i-a lezat proprietatea sfatului, care i-a tras o mama de bataie de l-a bagat in spital

Judecatorii jibouani i-au condamnat pe 13 iunie pe diacul Ioan Chis si pe sfatul Gheorghe Mercea, din Parohia ortodoxa Motis. Primul a primit patru luni de inchisoare, cu amanarea aplicarii pedepsei, iar cel de-al doilea a primit sase luni de inchisoare, cu amanarea aplicarii pedepsei.
Cei doi s-au judecat dupa o cearta care s-a lasat cu bataie. Totul s-a intamplat acum exact doi ani, pe 12 iunie 2016, cand cantaretul Chis Ioan, a mers in state de ebrietate la locuinta sfatului Mercea Gheroghe, care este ingrijitorul Bisericii Ortodoxe din Motis, pentru a-i cere cheia de la biserica.
Mercea Gheroghe i-a cerut lui Ioan Chis sa iasa de la el din curte. Si pentru ca Chis Ioan nu a iesit la prima somatie, sfatul Mercea Gheorghe i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii si picioarele, cauzandu-i vatamari corporale ce au necesitat mai multe zile de ingrijiri medicale.
Tragi-comica intamplare a fost completata de faptul ca preotul a fost citat ca martor in dosar.
Cei doi condamnati sunt consateni si locuiesc in satul Motis, sat apartin

Sfatul si cantaretul din Parohia Ortodoxa  din Motis au fost condamnati la inchisoare
ator orasului Cehu Silvaniei. Gheorghe Mercea este pensionar si in continuare este ingrijitorul - sfatul Parohiei Ortodoxe Motis. Cantaretul Ioan Chis a plecat insa de la biserica.
Sfatul Mercea Gheorghe va fi sub supraveghere doi ani si va presta o munca în folosul comunitatii în cadrul Primariei Motis sau în cadrul celei mai apropiate parohii ortodoxe, pe o perioada de 40 de zile lucratoare.
Cantaretul Chis Ioan va fi supravegheat tot doi ani si va presta o munca în folosul comunitatii tot în cadrul Primariei Motis sau în cadrul celei mai apropiate parohii ortodoxe, pe o perioada de 45 de zile lucratoare.
Chis Ioan va primi insa de la Mercea Gheorghe 1.400 lei daune morale.

Vizualizari 4395
Comentarii articol

>

in 15 Iunie 2018 0:14

mai bine se futeau in cur si era liniste; cei din conducerea BOR se fut in cur si o iau la muie unsa cu cacat si e liniste si pace, vedeti cazurile : pomohaci; episcopul moldovean; etc ...

>

in 15 Iunie 2018 4:55

Frumooooos!

>

in 15 Iunie 2018 6:26

Primaria Motis

como>

in 15 Iunie 2018 6:35

6:26 - bine ai zis! Dar vrem sa aflam cine-i primar in satul Motis?

>

in 15 Iunie 2018 6:39

primaria Motis, bine stie geografie d-na judecator si bine il/o intereseaza de oameni\r\n

>

in 15 Iunie 2018 7:08

Când un tigan lovește un român se da n.u.p

>

in 15 Iunie 2018 7:50

Primar este Pavel, pentru cine nu stie bineinteles.

>

in 15 Iunie 2018 8:08

Din punct de vedere moral,acest ingrijitor nu ar mai trebui sa presteze activitati in acea parohie!

>

in 15 Iunie 2018 9:14

Sfatul presteaza aceasta "meserie" benevol, fara nici o pretentie financiara de mai multi ani. Cantaretul nu a vrut sa iasa in curtea sfatului, ba mai mult a agresat-o fizic si verbal pe sotia acestuia si atunci oricare ar fi reactionat la fel mai ales ca au existat divergente demai multa vreme intre ei.

>

in 15 Iunie 2018 9:25

Sfatul presteaza aceasta "meserie" benevol, fara nici o pretentie financiara de mai multi ani. Cantaretul nu a vrut sa iasa din curtea sfatului, ba mai mult a agresat-o fizic si verbal pe sotia acestuia si atunci oricare ar fi reactionat la fel mai ales ca au existat divergente de mai multa vreme intre ei.

>

in 15 Iunie 2018 11:09

Se fac in cur asia din BOR pe banii nostri si se plimba cu masini la care uni doar pot visa si sa nu mai vorbim de case. . .to din manii fraierilor,pardon enoriiasilor

>

in 15 Iunie 2018 11:16

O sa ii gratieze si ar trebui sa le multumeasca PSD-ului ca fac legi pentru oameni nu pentru fraieri care muncesc in privat. Hai PSD

>

in 15 Iunie 2018 11:35

Motis nu are primarie! Motis apartine de Cehu Silvaniei, care bineinteles ca are primar. Deci, trebuia primaria Cehu Silvaniei.

>

in 15 Iunie 2018 14:24

Fătul nu este angajat al bisericii Nevasta lui este.si am înțeles că a avut conflicte cu mai mulți din sat inclusiv cu ceva persoana pe nume ceauaescu \r\n

>

in 15 Iunie 2018 17:22

Si daca nevasta lui e angajata are voie sa de-a cheia de la biserica la oricine?Sa mearga in curtea omului sa-i dea in cap?Ce lege e asta?ce dreptate sint oameneni invirsta cu probleme de sanatate.Apropo cantorul nu era angajatul parohiei.

>

in 16 Iunie 2018 8:17

Pe cand batalia pentru cheia de la capela?Speram sa aiba loc in fata primariei din Motis!!!!

>

in 18 Iunie 2018 10:44

Sfatul presteaza benevol,ca nu el este angajat la biserica,cica doamna lui.Ce cauta acolo batausul?,cum mai poate sa intre in sfantul altar.Ce sa mai vb din punct de vedere moral!.Parintele actual ar trebuii sa ia masurile de rigoare.Vom trai si vom vedea,daca urmeaza schimbarea.

>

in 18 Iunie 2018 13:07

Cantorul este un alcolist si fiind in stare de ebrietate a mers sa ia cheia de la biserica sa mai bea si vinul de acolo . Cu forta a intrat in curtea sfatului injurind si amenintind .Intro biserica sint lucruri de valoare nu poti da cheia la oricine,este o raspundere .

>

in 19 Iunie 2018 9:08

tot nu am inteles de ce sfatul e vinovat? Pai daca individul venise pe proprietatea lui si l-a agresat verbal, personal l-as fi achitat fara discutii iar pe scandalagiu, 2 ani de parnaie sa se invete minte sa nu violeze domiciliul altuia, fie si in stare de ebrietate. Dar justitia in tara asta e dependenta de alte interese , in nici un caz de cel al legalitatii si moralitatii ...

Oportunitate speciala ! >

in 23 Iunie 2018 15:01

Oportunitate cu totul speciala de lucru acasa! Nu cumparati si nu investiti nimic. Cautam urgent oameni care vor sa castige SIGUR bani, intr-o activitate simpla, lansata in martie 2018. Trimiteti mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, la adresa de email: vasilemircea998@yahoo.com !

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.