Senatorul Vasile Nistor a propus salajenilor curatenie si in ALDE si in Parlament

7
1385

 

Senatorul Vasile Nistor  a propus salajenilor  curatenie si in ALDE  si in Parlament

Copresedintele executiv al ALDE, senatorul Vasile Nistor, a fost la sarsitul saptamanii trecute intr-o vizita in Salaj, joi si vineri, pentru a pune pe picioare proiectul sau intitulat "Actiunea pentru un Parlament Curat 2016", sub egida caruia se straduieste inclusiv sa-l inlature pe Calin Popecu Tariceanu de la conducerea ALDE. Senatorul Vasile Nistor a cerut cu ocazia vizitei lui si demisia deputatului salajean Mirel Talos de la conducerea ALDE Salaj.

Sub coordonarea prim-vicepresedintelui ALDE Salaj, Danut Crisan, in doar doua zile, peste 600 de salajeni s-au inscris in miscarea senatorului Nistor.
"Curentul anticoruptie din cadrul ALDE capata tot mai multa sustinere ca urmare a celor doua propuneri reformatoare ale co-presedintelui executiv, senatorul Vasile Nistor. Vorbim de ideea adoptarii de catre partid a unui set de criterii de integritate pentru toti candidatii la viitoarele alegeri, precum si solicitarea organizarii unui congres extraordinar (...) Ca urmare a discursului sustinut de senatorul Vasile Nistor de la tribuna Senatului, prin care a cerut ca Presedintele Senatului, domnul Calin Popescu Tariceanu, sa demisioneze din functie pentru ca este trimis în judecata de catre procurorii DNA, stop_coloana tot mai multi lideri din teritoriu ai partidului s-au solidarizat cu demersul acestuia si au protestat fata de actuala conducere ALDE. Solicitarile privind adoptarea unor criterii de integritate împotriva penalilor din partid si organizarii unui congres extraordinar au fost promovate de lideri din mai multe filiale judetene în ultimele doua saptamâni (...) Grupul „Actiunea pentru Parlament Curat 2016” este deschis tuturor membrilor, simpatizantilor, dar si reprezentantilor societatii civile care doresc sa se alature demersului nostru de a îndeparta din viata politica persoanele ale caror nume se leaga de dosare penale de coruptie", se arata intr-un comunicat al Grupului de Initiativa Actiunea pentru un Parlament Curat 2016, organizatia Salaj.

 

 

 

 

COMENTARII

  1. Crisan Danut nu este acel piatar, sef al pietarilor din zalau? nu el este acel mic evazionist, dupa cum se lauda si el, ca in 20 de ani de activitate economica, nu a inregistrat in contabilitate nici 5% din facturi, caci avea spatele asigurat de contabila lui, care era sefa la Administratia Finantelor Publice Zalau, sefa pe la control fiscal. A prins gustul politicii dupa ce a fost ala mai mare scandalagiu in piata Zalau si s-a bagat in Partidul Poporului. A reusit sa cumpere si fostul striptis din spate de la "2 Colonei", si-a facut casa din vanzarea din piete, dar nu a avut niciodata profit ! Plus ca si-a bagat si fetele in afaceri cu fonduri europene si in politica , binenteles !

  2. lasatil domnilor pe amaratul asta de pietar crisn,caci dupa ce datorii are la banci este vai de c...l lui si poate incearca cu politica sa mai ciupeasca cate ceva cum fac toti lingaii din partide

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.