Identificarea si perchezitionarea cersetorilor prinsi in Zalau se muta intr-un garaj din Aghires

Agentii Politiei Locale care "culeg" cersetorii din Zalau vor merge pana in Aghires pentru a efectua procedurile de identificare si perchezitie, pentru ca in sediul din Zalau al Politiei Locale nu exista un spatiu adecvat pentru acestea.

rn

Un proiect de hotarare care va fi votat azi in sedinta ordinara a Consiliului Local Zalau prevede transmiterea in folosinta gratuita Politiei Locale Zalau a unor spatii din imobilul situat in localitatea Aghires, la numarul 1B, comuna Mesesenii de Jos, teren cu constructii (casa D+P+M), proprietatea Municipiului Zalau.
Este vorba de doua incaperi in suprafata utila de 25,65 de metri patrati si o valoare de inventar de 52.779 de lei, plus un teren aferent, in suprafata de 118 metri patrati si o valoare de inventar de 9.570 lei.
Imobilul va avea destinatia unui punct de lucru al Politiei Locale Zalau pe o perioada de 10 ani, cu posibilitatea prelungirii, prin acordul partilor.
Politia Locala va suporta toate cheltuielile referitoare la utilitatile consumate pentru folosinta imobilului – apa, canal, energie electrica si termica, telefon, deseuri menajere.
Directorul Directiei Patrimoniu di Primaria Zalau, Alexandru Pura, spune in referatul de fundamentare ca este necesara atribuirea acestui imobil din lipsa de spatiu corespunzator in sediul Politiei Locale Zalau, situat pe Bulevadrul Mihai Viteazul nr. 23/A, pentru punerea in aplicare a procedurii privind ordinea si linistea publica.
Directorul Politiei Locale Zalau, Calin Horvat, motiveaza cererea acestui imobil prin faptul ca in exercitarea atributiilor de serviciu, agentii Politiei Locale sunt obligati in a proceda la identificarea contravenientilor care fie ca nu au documente de indentitate asupra lor, fie refuza prezentarea acestora.
"Pentru satisfacerea procedurii, in special in cazurile de cersetorie, Politia Locala solicita atribuirea in folosinta a unui spatiu adecvat. In situatia data, solicitam atribuirea in administrare a spatiului situat in Aghires nr. 1B (garaj + magazie) care sa fie constituit punct de lucru al Politiei Locale", spune directorul Calin Horvat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *