Senatorul salajean Cristian Lungu a discutat in weekend la Washington cu conservatorii din Congresul SUA

25
1018

 

Senatorul salajean Cristian Lungu  a discutat in weekend la Washington  cu conservatorii din Congresul SUA

Senatorul salajean Cristian Lungu, care este si presedintele PMP Cluj, a participat in weekend ca invitat din partea Senatului Romaniei la Conservative Political Action Conference 2018, un eveniment politic de anvergura nationala în Statele Unite desfasurat în Washington DC si care reuneste lideri politici conservatori, membri si sustinatori ai Partidului Republican din SUA. Conferinta anuala include invitati de seama precum presedintele SUA Donald Trump, vicepresedintele Mike Pence si senatorul Ted Cruz, fost candidat la presedintia SUA. 

În cadrul discutiilor cu senatorul Ted Cruz, senatorul salajean PMP Cristian Lungu a amintit despre importanta Parteneriatul strategic dintre România si Statele Unite, despre situatia politica din Europa Centrala si de Est, problematica imigrantilor din Europa, noile amenintari de securitate, precum anexarea Crimeei, dar si despre dezbaterea din România cu privire la definirea familiei, conservatorul american precizând ca familia trebuie mentinuta în forma ei traditionala.
De asemenea, senatorul PMP a aratat ca formatiunea pe care o reprezinta are la baza o doctrina crestin-democrata si împartaseste acelasi punct de vedere cu privire la subiectul privind definirea familiei precum republicanii din Congresul Statelor Unite ale Americii.

 

 

COMENTARII

  1. Ehei, ce mare lucru ca acest PaMPit a discutat cu niste " conservatori"?? E singurul "lucru "pe care il fac asa zisii politicieni ai nostri. Discutii,discutii si doar atat. Altceva nimic, nimic. Hahalerelor !

  2. Lungule mare bancher mandatar dar datoria la Liviu Balint cel care tea facut senator pe cand? Afisele din campanie lea platit balint si tu faci ureche suta si bagi excursi prin america. Banii inapoi cand?

  3. NARCISA tot timpul iti ocupi cu scrisul la comentarii dar diferenta de la cer la pamint intre LUNGU SI LEBENITAR care vindea in piata acolo era si este locul lui intre tuciurii de bani ce sa vorbim pe cine a imprumutat el vreo data e condamnat pt delapidari de cind a avut barul din JIBOU vai de voi ca acuma ati apucat pe razor rugativa rugativa la DOMNUL ISUS

  4. Acum dupa ce Liviu Balint zis si Como lebenitarul de la bariera Jibou l-a alungat din Salaj pe Lungu va place sa scrieti ca e senator de Salaj. Narcisa cum e la Ambulanta? Vin procurorii sa ancheteze concursul?

  5. DACA NU ERA BALINT SA VINDA LEBENITA NU AJUNGEA NIMENI SENATOR!!! SINTETI RETARDATI!!! LASATI SA PROGRESEZE TARA ASTA!!! SALAJUL ESTE TETEORMANUL DIN ARDEAL PENTRU CA SINT PERSOANE CA BALINT; CA POP GHEORGHE; CA MARC... CARE NU LASA NIMIC SA LE SCAPE FARA SA "INJUMATATEASCA"!!!\r\n

  6. Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

  7. 17 24 ancheta sa inceapa cu tine ca...esti mai aranjat(a) ca tot ce e aranjat.Nu aici trebuie sa ti versi amarul dar probabil e nevoie de o ancheta sa vedem si noi cititorii de rand cine si cum se aranjeaza si cine plateste ,,aranjatul,,.Esti penibil(a)!

  8. Ioioiii disperat ii asta de mai sus.Alooo bea o aspirina ca ti a crapa capul ala plin de prostie si Caca t ...ioioii da prost mai esti si distrus rau de tot.Jos cu analfabetii care e demonstrat ca scriu cu LITERE MARI.Alooo graiule cenzurati analfabetii!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.