Senatorul Cristian Lungu trebuie sa demisioneze din Consiliul Local Zalau

13
1367
Senatorul Cristian Lungu trebuie sa demisioneze din Consiliul Local Zalau

Consilierul local zalauan Vasile Cristian Lungu, devenit senator PMP Salaj dupa alegerile din 11 decembrie, are 15 zile la dispozitie, conform legii, sa-si inainteze demisia din functia de consilier local in cadrul Consiliului Local Zalau.
Lungu a reusit sa intre in Consiliul Local Zalau de pe lista PMP Salaj la alegerile din 5 iunie, alaturi de inca un consilier local PMP, primul pe lista, Adrian Popan. Lungu a fost locul cinci in lista PMP, iar dupa el, conform listei, va intra in Consiliul Local Zalau, Pasca Cantemir, care lucreaza la Michelin Zalau si care a fost pe locul sase in lista PMP pentru Consiliul Local Zalau.
Deputatul Liviu Balint, presedintele PMP Salaj, ne-a spus insa ca inca nu s-a stabilit cine va lua locul senatorului Lungu, pentru ca trebuie facuta o analiza a listei de partid, astfel incat sa se faca loc persoanei care a muncit mai mult pentru partid.

COMENTARII

  1. Pai cum vine asta d-l deputat como(sic)?Matale-l pui in consiliu p-ala care a lipit mai multe afise sau p-ala care are minte si poate sa ne faca un bine?Halal logica ai,mai nea deputatule cu 3000 de voturi.Du-te-n utzutz !!!

  2. Interesant. Recent intrat in politica, a stat cateva luni ca si consilier local, si acum direct in Parlament. Ma intreb, a facut tot ce se putea face pt oras ca memmbru decisiv in administratia publica locala? a epuizat tot ce se putea epuiza din pozitia de consilier local, incat acum trebuia sa treaca la urmatorul nivel? Nici macar nu a incheiat jumate din mandatul de consilier local, ca a si vizat o functie mult mai inalata. E clar ca omul vaneaza functii, si il doare undeva de binele orasului. Tupeu jegos. Te-am citit...sa sti!

  3. BALINT NU ARE DREPTATE CEI CARE SINT CAPABILI SI MUNCESC NU AU LOC DECIT PRIETENII SI LINGAII LUI DE LA CARE ARE SI FOLOASE DAR UITE CA A AJUNS DEPUTAT DAR SA SI VADA LUNGU NASULUI SA FIE CORECT DE AICI INAINTE

  4. DACA acest partid P M P vrea sa creasca in ZALAU la viitoarele alegeri acest BALINT trebuie sa si dea demisia din presedinte de partid sa lase pe altcineva sa se multumeasca ca a iesit deputat cum a iesit sa faca matanii la manastire fiindca el stie ce reputatie are in JIBOU SI ZALAU daca nu si da seama e foarte grav si partiduletul va disparea

  5. Pe Narcisa o vrem!!! Numai pe ea!!! Ea a muncit. Ea a scris atatea comentarii pentru como. Si pe facebook si la ziar. Ea merita tucu-i degetele ei harnice. Ca nimic nu mai face la spital numa sede pe facebook si scrie pentru como.

  6. mai boule de ce sa si dea demisia??esti membru PMP ,boule??e treaba lor pe cinesi pun sefi!!!pe tot bou l fute grija altora...pt. bou de la 11.-las cor facut altii pt. prosti ca voi si d aia sunteti cei mai saraci...ca de prosti...vai mama voastra...

  7. ...da .. vine din america(chicago) unde a fost un amarat de taximetrist.o fi lucrat si la banca dar ceva "piele" la ghiseu /bravo mai care l-ati pus acolo /multe si mari realizari va doresc suujeti poola

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.