Senatorul Cristian Lungu este detaşat preşedinte interimar la PMP Cluj

12
1510
Senatorul Cristian Lungu este detaşat preşedinte interimar la PMP Cluj

Senatorul de Sălaj al PMP, Cristian Lungu, a fost desemnat de preşedintele Traian Băsescu la Cluj, unde va fi preşedinte interimar al filialei judeţene PMP Cluj.
"Conducerea de la Bucureşti a Partidului Mişcarea Populară avea aşteptări mari de la Organizaţia PMP Cluj la alegerile parlamentare şi datorită contextului politic local aceste aşteptări nu s-au realizat. Misiunea mea ca preşedinte interimar al PMP Cluj, este să organizez alegeri în filială, să găsesc doi, trei oameni care pot prelua filiala PMP Cluj. Abia preşedintele ales va pune pe picioare un plan de reorganizare completă pentru alegerile europarlamentare care urmează. PMP Cluj nu are nici măcar sediu. Am la dispoziţie 90 de zile să organizez alegeri în filiala PMP Cluj." ne-a declarat senatorul sălăjean, Cristian Lungu.
În urma Consiliului Naţional Executiv stop_coloana al Partidului Mişcarea Populară care a avut loc săptămâna trecută la Bucureşti, preşedintele Traian Băsescu a ţinut ca anumiţi parlamentari, fie ei deputaţi sau senatori, să fie detaşaţi în anumite judeţe limitrofe circumscripţiilor lor. Din postura de senator sau deputat, misiunea lor este să reconstruiască acele organizaţii. De exemplu un senator de Maramureş a fost detaşat preşedinte interimar la Filiala PMP Satu Mare. Un alt deputat de Iaşi a fost detaşat preşedinte interimar la filiala PMP Botoşani.

COMENTARII

  1. Era intradevar un lucru bun daca se trasfera toti menbri PMP din Salaj in Cluj !!! acesta era un lucru f bun pentru Salaj ! acolo este liderul lor BOC manilulantul de pensii si salarii.

  2. pt 12:09 ai perfecta dreptate! si, dupa cum scrii, probabil primesti ajutor social. asa ca traiasca partidul nostru iubit, pesede! ieeeeeeee! dragnea presedinte! dragnea presedinte! daca ponta nu a vrut sa fie presedinte, poate vrea dragnea... o sa il ajuti, nu-i asa?

  3. ASTA DA TREABA...DOMNULE marinar chior....VA ROG SA.IL DETASATI SI PE PREA INTELEPTUL PREA DESTEPTU SI PREA PRICEPUTUL...cu liceu la fara fregventa ileanda si facultate prin corespondenta...BINENTELES IUBITUL NOATRU LIDER liviu balint como...in delta...sau la tulcea sau la rovine pe campii...sa cultive niste lebenita...harbuz...SI SA.PUNA.PE ROATE ORGANIZATIA DE NIMENI IN DRUM DENUMITA pmp...De acolo.....

  4. De la tipsul de pe taxi si six pack-ul corona de la chicago, direct in Parlamentul Romaniei, in nici un an....not bad at all! Dar, noi, astia mai umblati stim f bina ca: once you go black you'll never go back :))))

  5. Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time. Beneficii: - instruire gratuita si suport - castiguri in functie de realizari si munca depusa - scrisoare de recomandare pentru cei interesati Cerinte: - cunostinte minime despre navigarea pe internet - cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel) - cunostinte minime de limba engleza - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat info la pacurarucostica1963@gmail com

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.