SondajRSS Feed

Judecatorii moroseni sunt mai draguti cu Eugen Balanean

Semne bune pentru inculpat dupa ce procesul fostului primar PSD din Jibou a fost stramutat la Baia Mare

12 Octombrie 2017

Dupa ce procesul in care fostul primar PSD din Jibou Eugen Balanean a fost stramutat la Baia Mare, la termenul de judecata de ieri, 10 noiembrie, judecatorii baimareni au dispus anularea mai multor declaratii din dosarul intocmit de procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Salaj, procurorul urmând a comunica judecatorului de camera preliminara daca mentine dispozitia de trimitere în judecata ori solicita restituirea cauzei. 

Prima mare victorie a lui Balanean a fost cea de la termenul din 22 august, cand a si fost pus in stare de libertate de judecatorii baimareni, care au revocat controlul judiciar.
Toatea acestea se ’ntampla la doi ani dupa ce fostul primar a fost arestat preventiv, apoi arestat la domiciliu si, in cele din urma pus sub control judiciar, ’ntr-un dosar cu cinci capete de acuzare. Procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Salaj au dispus pe 11 mai 2015 retinerea pentru 24 de ore a lui Eugen Balanean. Pe 11 mai 2015 s-a dispus si începerea urmaririi penale fata de Eugen Balanean pentru

Semne bune pentru inculpat dupa ce  procesul fostului primar PSD din Jibou  a fost stramutat la Baia Mare
savârsirea a trei infractiuni de abuz în serviciu asimilat faptelor de coruptie, o infractiune de conflict de interese si o infractiune de purtare abuziva. Balanean a fost plasat în arestul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, apoi a fost arestat la domiciliu. A stat multa vreme sub masura controlului judiciar, ca in final sa fie complet liber, gratie deciziei judecatorilor de la Baia Mare.
Pe 19 iulie, Curtea de Apel Cluj a dispus stramutarea cauzei fostului primar al Jiboului la Judecatoria Baia Mare, de la Judecatoria Jibou. De atunci, fostului primar judecat penal ii merge din ce in ce mai bine

Vizualizari 1587
Comentarii articol

>

in 12 Octombrie 2017 1:16

S-a recuperat ceva din prejudiciul imens? Daca justitia ar fi libera nu psd-ista, Balanean ar sta la inchisoare multi ani si ar ramane "in pielea goala".

>

in 12 Octombrie 2017 2:21

P.S.D. e in floare, nici in pula nu ma doare, canta intr-o seara Balanean cu shogoru pe langa tiruri unde i-o facut parcare la terenu de sport, ala cu ochelari din poza.

>

in 12 Octombrie 2017 9:35

Ce mare problema este ca a mutat 22 ha din hotarul Cuceului l

>

in 12 Octombrie 2017 15:43

ieri 10 noiembrie????

>

in 12 Octombrie 2017 23:14

La "redactorul" artur daca azi e 12 ieri a fost 10 HA HA HA

>

in 12 Octombrie 2017 23:16

E dapi 10 noiembrie ma bozgor

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.