Semineul pe lemne – detaliul care poate face diferenta în locuinta ta!

0
3

Semineul pe lemne – detaliul care poate face diferensa in locuinsa ta!
Detaliile sunt cheia succesului atunci cand vrei sa cresti valoarea casei tale. Te-ai gandit sa isi incalzesti casa cu un obiect care sa fie si un puternic element de decor, adica cu un semineu? Vei vedea cum beneficiezi de doua lucruri importante pe care le cautai: caldura si detaliul cu care vei adauga un plus de valoare casei tale. Atunci cand este greu sa te hotarasti ce sa mai aduci nou in locuinsa ta, nu uita de sfatul nostru legat de semineul pe lemne!
De multe ori schimbarea atmosferei intr-o casa este mult mai simpla decat pare. Ne dorim schimbare si ezitam de cele mai multe ori din cauza costurilor. Una dintre solusiile cele mai simple este un semineul pe lemne.
Un semineu este probabil primul lucru la care trebuie sa te gandesti, pentru ca aduce o nota unica in casa ta. in plus, ai nevoie oricum de o sursa de caldura, asa ca de ce sa nu apelezi la o solusie atat de eleganta? Astfel, in funcsie de preferinsele pe care le ai, isi posi alege unul dintre semineele si termosemineele disponibile in stocul magazinului online, www.pefoc.ro, pentru a avea in locuinsa o atmosfera de poveste. Daca alegi un semineu care funcsioneaza cu lemne, acesta va oferi casei tale o ambiansa rustica si confortabila, rezultata din arderea unor busteni reali, care trosnesc in foc si isi amintesc de iernile petrecute la bunici, la gura sobei. Mai mult decat atat, un astfel de semineu este usor de folosit si de intresinut, iar combustibulul poate fi procurat cu usurinsa din numeroase locasii.
Totusi, un termosemineu pe lemne sau pelesi este pusin mai eficient, desi poate nu va crea in casa ta aceeasi atmosfera rustica precum un semineu autentic. Un termosemineu are un rezervor mai mare, care asigura o funcsionare de pana la 4 zile cu un randament de 90%. in plus, acesta poate fi conectat la un termostat de camera si la un sistem de radiatoare si va putea acoperi o suprafasa mai mare a casei.
in ultimul timp semineele sunt la mare cautare, iar datorita gamei variate existente pe piasa, acestea pot fi integrate cu usurinsa in orice stil de amenajare a locuinsei. Astfel posi opta fie pentru un semineu modern pe gaz sau electric, fie pentru un semineu clasic, pe lemne sau pelesi.
Avand un randament mai bun decat sobele clasice, rolul unui semineu este cel de incalzire a incaperilor. Funcsia principala a acestuia este de a prelua aerul rece din incapere si de al incalzi. Important de stiut este ca un semineu resine si emana caldura un timp indelungat chiar si dupa stingerea focului. De precizat este faptul ca un semineu poate incalzi toata casa, aerul cald este pus in miscare cu ajutorul unui ventilator tangensial si al unui regulator pentru viteza, debitul acestuia putand fi controlat foarte simplu.
Aflasi mai multe despre seminee de la expersii PEFOC. Indiferent daca va gandisi la un semineu nou sau la mensinerea semineului existent, echipele pefoc.ro au cunostinsele si experiensa cu care sa va ajute in fiecare etapa a drumului. De la concept pana la proiectare, instalare si intresinere. Contacteaza-i astazi pentru a incepe proiectul semineului tau mult dorit!
Apeleaza cu incredere la echipa de specialisti de la pefoc.ro si visul tau va deveni realitate. Te asteapta o gama variata de produse, incepand de la focare, cosuri de fum, tubulatura peleti, sobe pe lemne si accesorii pentru semineul tau. „Noi facem tot, tu pui pe foc”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here