SondajRSS Feed

Evenimentul care pune Zalaul pe harta sportului de masa

Semimaraton Zalau va avea loc pe 29 septembrie si se anunta o sarbatoare a sportului in masa

13 Septembrie 2018

Organizatorii au anuntat premiile editiei de anul acesta. Pana acum s-au inscris in competitie peste 600 de concurenti

Dupa succesul inregistrat la prima editie, anul trecut, editia a doua a Semimaratonului Zalau are loc anul acesta pe 29 septembrie, sambata.
"Alergam pentru placerea de a ne misca, pentru a ne (re)întâlni cu alti iubitori ai alergarii într-o competitie deschisa, si ne bucuram sa îi putem recompensa pe cei mai buni. Fondul de premiere al Semimaratonului Zalau Tenaris Silcotub 2018 este în valoare de 20.400 de lei. Premiile sunt dupa cu urmeaza.
Semimaraton Open (masculin si feminin): Locul I 1.500; locul II 1.200; Locul III 900; Locul IV 600; Locul V 300.
Semimaraton categorii de varsta (masculin si feminin: 35-44, 45-54,55-64, +65) Locul I 300; Locul II 200; Locul III 100.
Cros 7 km Open (masculin si feminin): Locul I 300; Locul II 200; Locul III 100.
Stafeta Open (masculin, feminin si mixt): Locul I 900; Locul II 600; Locul III 300
Succes tuturor celor care veti lua startul pe 29 septembrie la Zalau!", transmit organizatorii.

Initiatorul evenimentului, viceprimarul
Fazakas, explica importanta manifestarii

Promotor si initiatorul acestui proiect menit sa incurajeze sportul de masa si aduca faima orasului - Semimaratonul Zalaului - este viceprimarul Nicolae Fazakas, un impatimit al sportului si un alergator cu experienta, chiar si pe plan international.
"Editia a doua a Semimaratonului are loc pe 29 septembrie si vor fi organizate mai multe probe pe

Semimaraton Zalau va avea loc  pe 29 septembrie si se anunta  o sarbatoare a sportului in masa
ntru copii si adulti, pentru oricine este sanatos si poate face miscare. Toti participantii vor primi tricouri si medalii.
Fata de anul trecut, la editia din anul acesta vor fi organizate si alte evenimente, in special pentru copii. Vor fi puse la dispozitia copiilor un panou de baschet, teren de minifotbal, bedminton, minigolf, posibilitatea de a trage cu arcul si muzica.
Pana in acest moment s-au inscris peste 600 de concurenti. Vor veni cu siguranta si alergatori din alte tari, dar si din alte judete invecinate.
Acest eveniment are dublu caracter. Se adreseaza membrilor comunitatii locale, iar pe de alta parte are si un caracter cu tenta de turism sportiv, pentru ca se adreseaza si alergatorilor din alte judete sau chiar din alte tari.
Organizatorii estimeaza ca vor participa intre 1.000-1.500 de alergatori. Pe aceasta cale multumim sponsorilor care s-au implicat si in acest an in organizarea Semimaratonului Zalau. Multumim Tenaris Silcotub, Boglar Champ si asteptam si alte firme sa ne sprijine. Nu in ultimul rand, iI indemnam pe toti zalauanii, cu mic, cu mare sa vina pe 29 septembrie la miscare", ne-a declarat viceprimarul Zalaului, Nicolae Fazakas.

Vizualizari 1892
Comentarii articol

muncitor in hala>

in 13 Septembrie 2018 9:36

Praf in ochii ,la fel ca in ani trecuti , a unor indivizi straini care cara tot profitul afara, fara a fi controlati de ANAF,care nici nu au curajul sa se apropie de poarta Tenaris,dar sa-i mai si controleze. Iar muncitorii trag la greu ca sclavi , pentru salarii de nimic . ALO SINDICATELE de la SILCOTUB !!!!! Ce paziti ????

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.