SondajRSS Feed

Consiliul Judetean Salaj pica la examenul medical

Seful Urgentei Spitalului Judetean, dr. Mihai Iuhas, a demisionat, rapus de nereusitele administratiei

14 Noiembrie 2018

Seful de Urgenta Spitalului Judetean, dr Mihai Iuhas, a demisionat, iar vineri se implineste perioada de preaviz. Venit de la Spitalul Clinic Judetean Cluj, dr. Iuhas a condus o buna perioada de vreme unul dintre cele mai grele servicii ale Spitalului, in conditii dintre cele mai vitrege. Personalul de specialitate a fost permanent insuficient, foarte mult sub cerintele organigramei. Se poate spune ca cei care au lucrat sub conducerea lui Iuhas au facut minuni, avand in vedere ca Urgenta a asigurat fara gres serviciile catre populatie, in conditii de supraaglomerare. 

Desi, oficial, demisia este anuntata "din motive personale", conditiile in care se desfasoara activitatea Urgentei dau de banuit in legatura cu plecarea medicului Mihai Iuhas din functie. O tradeaza si datele din comunicatul pe care ni-l transmite Spitalul Judetean, care spune ca a scos la concurs sase posturi de medic la Urgenta, dintre care trei pentru medici în specialitatea medicina de urgenta.
"Doctorul Iuhas Mihai a demisionat din functia de medic sef interimar UPU-SMURD din motive personale. Pentru a face fata volumului mare de pacienti din UPU-SMURD (aproximativ 4021 pacienti/luna), spitalul a trimis spre publicare, pentru a scoate la concurs (pentru UPU-SMURD), trei posturi de medici în specialitatea medicina de urgenta, 1 post în specialitatea pediatrie si 2 posturi în specialitatea ATI. In prezent, în UPU-SMURD, sunt angajati cu contract individual de munca cu norma întreaga 7 medici: - trei medici în specialitatea pediatrie, pentru UPU-pediatrie; trei medici în specialitatea medicina de urgenta; un medic în specialitatea medicina de familie, cu competenta în asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca. De asemenea, în structura UPU-SMURD sunt ocupate doua posturi de medici, care au încheiate contracte individuale de munca cu timp partial, iar în liniile de garda UPU-SMURD sunt cooptati medici rezidenti în specialitatile medicina de urgenta si ATI. Ultima zi de preaviz este 16 noiembrie 2018. In statul de functii la UPU-SMURD sunt aprobate 16 posturi de medici", ne-a transmis managerul spitalului, doctor Liliana Neaga.
Medicul Mihai Iuhas spune ca ramane in continuare sa lucreze la UPU-SMURD Zalau. El a fost numit sef interimar al UPU Zalau in august 2016, cand a preluat sefia Urgentei de la dr. Carmen Alexe, care a fost tot interimar in functie, dupa demisia doctorului Silviu Ladariu.

Dr. Iuhas a tras semnalul
de alarma in luna ianuarie

Intr-o conferinta de presa sustinuta in lu

Seful Urgentei Spitalului Judetean,  dr. Mihai Iuhas, a demisionat,  rapus de nereusitele administratiei
na ianuarie alaturi de managerul spitalului, Liliana Neaga, seful UPU-SMURD Zalau, Mihai Iuhas, denunta o serie de probleme care au si aparut intr-un articol scris in Ziarul Graiul Salajului, intitulat "Urgenta de la Spitalul Judetean acopera de fapt golurile lasate in sistemul de sanatate".
Daca in 2014 numarul de consultatii in medicina de Urgenta era de 39.406, in 2017 s-au consultat 48.140 de pacienti, rezultand o medie de 132 pe zi.
Dr. Mihai Iuhas spunea ca activitatea este ingreunata de numarul mic de medici. Erau la inceputul anului doar 4 medici cu norma intreaga, din care 3 medici de specialitate medicina de urgenta si un medic de familie cu competententa in medicina de urgenta, consultatiile fiind asigurate de unul, maxim doi, medici pe tura, care acorda in medie 120-130 de consultatii in 24 de ore.
Seful UPU spunea ca din cauza deficitului de personal medical, medicii sunt nevoiti sa lucreze ture suplimentare. Pe luna, un medic de la UPU SMURD ar trebui sa lucreze 147 de ore, 12 ture pe luna, insa ajung sa lucreze 20 de ture pe luna pentru a asigura permanenta.

Conducerea PSD a Consiliului
Judetean este fara solutii

Responsabil pentru bunul mers al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau este Consiliul Judetean Salaj, care are in administrare cea mai importanta unitate medicala din judet,
Consilierul judetean PNL Paul Maghiu spune ca vina pentru esecul de la UPU-SMURD apartine conducerii Consiliului Judetean Salaj, in fruntea caruia se afla presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc.
"Este regretabil cand un profesionist hotaraste sa plece de la conducerea unuia dintre cele mai importante servicii medicale din cadrul Spitalului Judetean. Consider ca echipa manageriala a spitalului si conducerea Consiliului Judetean Salaj, care gireaza managmentul cele mai importante institutii medicale din judet, trebuie sa gaseasca solutii de urgenta pentru a suplini deficitul de personal din sistemul medical. Din pacate, conducerea PSD a Consiliului Judetean isi dovedeste inca odata incapacitatea de a rezolva problemele cu adevarat strigente pentru locuitorii judetului Salaj", spune consilierul judetean.

Vizualizari 5833
Comentarii articol

>

in 14 Noiembrie 2018 7:54

Nu cumva din consiliul de administratie al spitalului fac parte si consilieri judeteni fie de la putere fie de la opozitie care i-au lefuri nesimtite?

>

in 14 Noiembrie 2018 8:16

A vazut ca nu prea are ce fura si a zis hai pa.

>

in 14 Noiembrie 2018 8:18

Pacat. Il stiu pe dl Iuhas. Era om fain care coordona bine treburile

>

in 14 Noiembrie 2018 8:21

Spitalul este un sat fără câini unde fiecare face ce vrea şi cât vrea. Un medic oncolog, angajat la spitalul jud., are program zilnic la Ciobanca între orele 10-13Inseamnă că la spital merge doar să semneze prezența, la intrare şi ieşire şi să ia salariul. Cică spitalul nu are medici.

>

in 14 Noiembrie 2018 8:27

Exact ...sunt medici la Spitalul Judetean care in timpul programului de la spital îi gasesti dand consultatii la unele clinici private din oras .

Lipsa Spitale>

in 14 Noiembrie 2018 8:48

Dacă ar fi mai dotat spitalul de la Jibou ar prelua mult mai mulți pacienți \r\n

>

in 14 Noiembrie 2018 9:19

La Oncologie sunt 3 medici tineri. Niciunul nu lucreaza la Ciobanca. Care e numele oncologului care lucreaza si la stat si la Ciobanca?\r\nDr Papp Margareta nu mai lucreaza la stat.

>

in 14 Noiembrie 2018 9:22

nu este nicio problema poate asigura Como intermiatul deoarece PSD ii este dator vandut. Como Balint ar face fata acestei provocari deoarece are mare experienta manageriala

>

in 14 Noiembrie 2018 9:22

asa ca numitil pe como

>

in 14 Noiembrie 2018 9:26

Felicitări doctorului Mihai Iuhas , pt . hotărâre \r\nAr putea sa și dea demisia cu totul , ar fi mai bine !

>

in 14 Noiembrie 2018 9:33

Pentru 7;54,din Consiliul de Administratie nu face parte nici un consilier judetean,sunt doar "specialisti"propusi de presedintele Marc Tiberiu !

>

in 14 Noiembrie 2018 9:34

Doctorul IUHAS este un profesionist si un om de caracter !

>

in 14 Noiembrie 2018 9:40

Daca se iau salarii dupa cum se vorbeste,atunci trebuie muncit.........

>

in 14 Noiembrie 2018 9:41

Nu sunt medici ,anul asta la rezidențiat Sălajul nu a scos nici un post .Oare peste cinci ,șase ani nu o sa fie nevoie de nici un medic specialist in Salaj ?

>

in 14 Noiembrie 2018 9:41

Nu sunt medici ,anul asta la rezidențiat Sălajul nu a scos nici un post .Oare peste cinci ,șase ani nu o sa fie nevoie de nici un medic specialist in Salaj ?

>

in 14 Noiembrie 2018 9:42

medicii nu ar trebui sa lucreze si la stat si la privat

>

in 14 Noiembrie 2018 10:00

Aveti deficit de medici la Spitalul Judetean ?!?!? Dar acum cateva luni cand trebuia sa trimiteti la Minister posturile libere ptr.a fi scoase la concursul de Rezidentiat de anul acesta nu ati stiut? RUSINE!!! Salajul nu a scos NICI UN POST ,NICI MACAR UNUL asa in scârbă!

>

in 14 Noiembrie 2018 10:28

Dar despre sutele de reclamații la adresa doctorului Iuhas, facute de asistente si pacienti de ce nu scrieti? Unele aspecte nu vreti sa le scoateti in evidenta. Pleaca pentru ca nu mai e dorit si administratia a gasit cai sa il lase sa plece singur deoarece nu avea parghii sa il demita. Acum va respira si urgenta mai usurata.

>

in 14 Noiembrie 2018 10:35

DOMNULE DOCTOR SINCER NU MERITA SA VA CHINUITI CU CIUMA ROSIE , SA CONDUCA EI CA DE ACUM INCOLO INCEPE GREUL O SA VADA EI , NOTA ZECE PENTRU PROFESIONALISMUL DUMNEAVOASTRA.

>

in 14 Noiembrie 2018 10:44

Au salarii mari au Cabinete private mai iau comisioane de la firmele farmaceutice sa le recomande produsele si tot nu se satura . Daca nu dai nici un plic nu se uita la tine s-au se uita in scârbă . Plătim cotizații la sănătate si ne tratează ca pe niște câini . Pana când ?\r\nSunt si excepții de oameni serioși dar majoritatea sunt de nesăturat .\r\nPolițiști au toate pârghiile sa-i prindă si nu o fac . De ce ? De cine le e frică ? \r\nMedicii trăiesc după alte legi ?

>

in 14 Noiembrie 2018 10:47

In Austria daca dai o ciocolata la medic a doua zi e poliția la tine acasă ...

>

in 14 Noiembrie 2018 10:51

Domnul dr. Iuhas este un om extraordinar de pregatit din punct de vedere profesional, am avut deosebita placere sa il cunosc si sa invat o multime de lucruri de la el! Pacat ca sistemul romanesc nu stie sa profite de asemenea oameni si sa ii pastreze mult timp aproape pentru a salva vieti ! In legatura cu reclamatiile aduse la adresa acestuia, cred ca daca ar fi fost mai ingaduitor cu personalul s-ar fi ajuns la tipica vorba “le dai un deget si iti iau toata mana” pt ca lumea la asta se pricepe cel mai bine :)

>

in 14 Noiembrie 2018 10:52

9.33... ştii cumva care sunt acei " specialişti" a lui Marc , care fac parte din consiliul de administrație de la spital şi ce indemnizații lunare primesc pentru nemuncă şi frecat menta.?

>

in 14 Noiembrie 2018 10:52

In Ro au ajuns niște mândrii care nu lucrează ci trăiesc pe spinarea asistentelor. Unii sunt niște obsedat sexuali. E totul putred din cauza lipsei de frica si disciplina .

>

in 14 Noiembrie 2018 11:36

Pacat ca se ajunge in astfel de situatii dar se pare ca doar asa se poate atrage atentia spre anumite probleme din sistem. Dr. Mihai Iuhas este un om deosebit si un profesionist desavarsit. Il cunosc si ca om, si ca medic. Rautati vor exista intotdeauna din partea frustratilor sau a celor nemultumiti din cauza timpului de asteptare de la UPU. Mi s-a intamplat si mie sa am o problema a unui apropiat din familie si cu toata prietenia noastra, am stat 6 ore acolo pentru ca erau cazuri urgente si doctorul se ocupa de salvat vieti. Toata stima!

>

in 14 Noiembrie 2018 12:07

Imi pare rau ca pleci ,Mishu.\r\n

comentariu>

in 14 Noiembrie 2018 12:36

Si-a meritat soarta, a fost un arogant si vorbea urit.

>

in 14 Noiembrie 2018 13:06

Foarte "deosebit" era doar cu p... in gura si alte înjurături la adresa asistentele si a personalului din spital, caracterul lui era zero.

>

in 14 Noiembrie 2018 13:13

Toate asistentele fac treba lor si sunt asistente care au facut scoala postli liceala si nu pot concura la concurs ca nu au diploma de bac dar cu ce ajuta si se plang de lipsa de personal Mafioti cu toti incepand de la conducerea spitalulu

>

in 14 Noiembrie 2018 14:04

Felicitări Mihai! !!! Ai facut ceea ce trebuia sa faci. Tu nu poți sa te lupți cu furtuna acestui sistem. Sunt mândră de tine, ai facut tot esti,pe propriile puteri. Ma bucur ca ai luat aceasta decizie. Bravo ! Felicitări !

>

in 14 Noiembrie 2018 14:05

Felicitări Mihai! !!! Ai facut ceea ce trebuia sa faci. Tu nu poți sa te lupți cu furtuna acestui sistem. Sunt mândră de tine, ai facut tot esti,pe propriile puteri. Ma bucur ca ai luat aceasta decizie. Bravo ! Felicitări !

>

in 14 Noiembrie 2018 14:05

Felicitări Mihai! !!! Ai facut ceea ce trebuia sa faci. Tu nu poți sa te lupți cu furtuna acestui sistem. Sunt mândră de tine, ai facut tot esti,pe propriile puteri. Ma bucur ca ai luat aceasta decizie. Bravo ! Felicitări !

>

in 14 Noiembrie 2018 14:49

Trebuie un om adevarat nu un plangacios și un arogant

Si asta ii doctor?>

in 14 Noiembrie 2018 15:23

Acest ilustru doctor, in noaptea de Paste cand eu am fost internat de urgenta, in timp ce eram investigat de catre o asistenta el nu avea alta treaba decat sa ii mangaie funduletul la care asistenta la intrebat,, Domnul doctor acuma il investigam pe el sau pe mine?"\r\nMare pierdere nu am ce zice!

>

in 14 Noiembrie 2018 16:27

Mishule am crezut ca doar parerea mea este ca esti un gunoi de om, acum am certitudinea. Felicitari pentru demisie . Spune-le si motivul draga.Este legat de nevasta ta nu ?...Nu au vrut sa o angajeze asa-i ? Ce sa-i faci, asa-i viata. Nu fi nacajit...te cheama inapoi.

>

in 14 Noiembrie 2018 16:28

Oameni buni, si a depus demisia pt ca asa a considerat ca e bine, nu v a cerut nimeni parerea, Graiul Salajului a facut anuntul si atât, dece trebuie sa aruncati cu noroi intr o persoană care a ajutat atâtea persoane, e normal ca nu poți multumi pe toata lumea, dar ca sa jigniți si sa vorbiti ceea ce si voi stiti ca nu e adevărat, nu e normal. Dece, din invidie, din răutate din putina educatie ?

>

in 14 Noiembrie 2018 16:33

Felicitări doctori, ai facut o treabă buna , succes in continuare, nu lua in seama mediocritatea, esti un om deosebit, un om de valoare . Succes alaturi de familia ta frumoasa !

>

in 14 Noiembrie 2018 16:39

16,27 - VORBEAI DE MAMA TA CA A FACUT O BALEGA ? ( cel cu comentariul de la 16,27)

>

in 14 Noiembrie 2018 17:13

Sincer acuma ca stiu ca nu mai este sef acest Mishu incep sa am mai multa incredere in sistemul sanitar din Zalau.\r\nImi pare rau ca si-a bagat demisia normal era sa fie DEMIS!!\r\nDoctorul MISU!!!\r\n Nici numele nu i se potriveste la titula de doctor, daramite seful UPU.\r\nZicand de Misu de la UPU te poti gandi eventual la un instalator sau poate portarul.\r\nDOMNULE DOCTOR SUNTETI O RUSINE.\r\nVa felicit ptr decizia luata.

>

in 14 Noiembrie 2018 17:16

Felicitări Mihai, sunteți si a ti fost un om ce a facut cinste Zalaului !

>

in 14 Noiembrie 2018 17:50

pacat ca nu stim aprecia un manager valoros ca como balint. sa nu uitam ca sa facut remarcat si in parlament prin numeroase proiecte prin care sau marit salariile la cei care lucreaza pe ambulante medici, soferi. de asemenea este initiatorul frumoasei sarbatori Ziua Ardelenilor si de asemenea a pus la punct sediul ambulantei zalau cat a fost manageri (usi cu telecomanda automata, etc). Ar putea conduce fara probleme sectia de Urgente sau ar putea sa desemneze pe cineva

>

in 14 Noiembrie 2018 18:10

17:50 esti disperat rau dupa Balint .Terimina te păpușe!

>

in 14 Noiembrie 2018 18:12

Mare pierdere!

>

in 14 Noiembrie 2018 18:14

Felicitări doamnei manager pentru reușită!Curatenia începe de la intrarea in spital(UPU)!Bravo ! In sfârșit se intampla lucruri bune!

>

in 14 Noiembrie 2018 18:35

Sunteti tare invidiosi.Oricum nu i puteti lua diploma de medic,nu va ofticati asa tare .Poate se duce la un salariu si mai bun ,invidiosilor.

>

in 14 Noiembrie 2018 18:53

Mihai, mama te iubeste si te susține, esti cel mai bun fiu, nu lua in seama comentariile răutăcioase, tu stii , ca intodeauna sunt oameni de nimic, invidios si fara minte , care abia asteapta sa arunce cu noroi, cand de fapt ei sunt bine sunt. Tine capul sus si mergi mai departe, esti un om de invidiat, ai o meserie frumoasa, o familie fericita, minunata, nu putem sa mai cerem nimic de la Dumnezeu, numai sănătate ! Felicitări scumpul meu copil, capul sus si succes pe mai departe ! Te pupa mama !

>

in 14 Noiembrie 2018 19:29

Un curvar si jumatate.fara caracter.

>

in 14 Noiembrie 2018 19:30

Bravo mama lui Mișu,asta da părinte , cât despre contestatari să-l pupați unde nu bate soarele :)))

>

in 14 Noiembrie 2018 19:32

Draga mama lui Mihai, este adevarat ca DIPLOMA nu o sa o ia nimeni (pana la urma nu conteaza cum a obtinut-o sau cat de bine este pregatit profesional)dar sigur trebuie sa - l luati acasa inca 7 ani .Il cunoasteti poate cum se smioarcaia in pempersi sau cum cerea bani dea-casa dar ca OM clar nu l cunoasteti. Luati-l acasa si da-tii pupici.Puteti sa-l sustineti si sa- incurajati dar nu ca o valoare dar mai bine l -ati invata regulile bunului simt. Nu are ce cauta in relatia cu oamenii poate dupa ce i faceti reciclarea ...dar cam greu.Mergeti pana acolo unde lucreaza sa aflati parerea celor care il vad si-l aud . O zi frumoasa va doresc.

>

in 14 Noiembrie 2018 19:54

Am fost cu fata mea la urgenta si in loc sa isi faca meseria mishu el vorbea vulgar si f urat.

>

in 14 Noiembrie 2018 19:55

Bine ca am scapat de purcelul asta.

>

in 14 Noiembrie 2018 20:14

Invidia e mare si poate te ponegresc chiar cei pe care i-ai scos din ghearele mortii.Lasa lumea sa-si descarce veninul pt ca noi cei mai multi stim cat efort faci sa salvezi vieti,iar diploma nimeni nu ti-o poate lua.Cei mai mari dusmani ai tai iti sunt foarte aproape( cei din anturajul tau),deschide bine ochii.Cauza este ca ai realizat enorm de multe intr-un timp scurt atat pe plan profesional cat si personal.Noi te stimam si nu dorim sa pleci caci avem nevoie de medici competenti si in oraselul nostru.\r\n

>

in 14 Noiembrie 2018 20:19

Toti care am trecut prin mainile tale ca medic, te apreciem si stim ca esti un om devotat muncii tale.Nu poti fi in gratiile tuturor pt ca numai cine e implicat stie ce munca grea se desfasoara la UPU.Succes pe mai departe.\r\n

>

in 14 Noiembrie 2018 20:27

Esti un bun profesionist ,un medic care stie cum sa vorbeasca si cu "regele si cu cersetorul". Felicitari si multi ani in UPU !

>

in 14 Noiembrie 2018 20:30

Dumnezeu sa-ti dea sanatate tie si familiei tale minunate.Te respectam d-le doctor\r\n\r\n

>

in 14 Noiembrie 2018 20:35

Draga mama lui Mihai, nimeni nu invidiaza atitudinea fiului d-voastra, este normal sa spoiti progenitura dar ceea ce nu v a spus fiul d-voastra este ca lucreaza cu o echipa, el singur nu salveaza vieti ..poate v a spus ca i Superman dar clar nu i asa . Sunt multi care lucreaza acolo , diferite categorii profesionale de care abuzeaza verbal si fizic. Ce realizari a avut in UPU scrieti sa le vada toata lumea. Nu a avut nimic .. ... povesti de PROTV in rest nimic .Managerial ....ZERO. Musai dus acasa iar dupa cei 7 ani poate da nu cred . O seara frumoasa va doresc.\r\n

>

in 14 Noiembrie 2018 20:56

De mare rusine sunt unii. Lichele, de-a dreptul. Ma refer la angajati. Dar ce ati vrea? Sa dea doctorul limbi la asistente in loc sa le puna la treaba? Orice doctor ar fi, nu poate multumi pe toti. Asa ca...de la atitudinea de pupjncuristi la UPU, ajungeti la distanta la cea de derbedei. Nu e frumos iar o diploma de medic nu se ia ca la Goldis.

>

in 14 Noiembrie 2018 21:03

Tu cel care scrii "draga mama lui Mihai" stii chiar atat de bine situatia din UPU ? Oare ce urmaresti,nu cumva stai la colt sa-i iei locul(daca esti pregatit pt asta)?!?!Eu nu sunt mama sa,insa mama lui poate fi mandra de el.Esti foarte virulent(a) desi ti-ai putea vedea de treaba sa nu improsti cu veninul tau un om la valoarea caruia nu poti sa ajungi in aceasta viata.

>

in 14 Noiembrie 2018 21:11

Draga d-le dr Iuhas sagetile iti vin de foarte aproape...Cei care azi te ponegresc pe tine,maine o sa devina ei(ele)tinta acestor rautati fara limite.Dumnezeu nu tine partea celor rai care ar vrea sa-ti distruga nu numai cariera,omul ci si familia .Deja ati mers mult prea departe cu denigrarile.Sa va fie rusine oameni lipsiti de bun simt.

>

in 14 Noiembrie 2018 21:12

Draga mama lui Mihai, el chiar da limbi dar dupa cum va exprimati clar cei 7 ani au fost un fel de antrenament pentru Domnul Doctor ...va rog nu mai scrieti este mai bine pentru d -voastra. Va respect ca mama care sigur sunteti in necunostinta de cauza . Este un rebut va rog nu mai scrieti ...\r\n

>

in 14 Noiembrie 2018 21:29

Draga mama lui Mihai, el chiar da limbi dar dupa cum va exprimati clar cei 7 ani au fost un fel de antrenament pentru Domnul Doctor ...va rog nu mai scrieti este mai bine pentru d -voastra. Va respect ca mama care sigur sunteti in necunostinta de cauza . Este un rebut va rog nu mai scrieti ...\r\n

>

in 14 Noiembrie 2018 21:35

Rautatile acestor pers. sa le tratati cu indiferenta pt ca niciodata nu veti fi judecat de un om mai bun ca dvs.Unele jigniri pot fi iertate,dar nu uitate.Iarta-i pe cei care te-au ranit si uita ca exista pt ca in viata intalnesti multa lume si cativa OAMENI.

>

in 14 Noiembrie 2018 21:57

Draga mama lui Mihai, probabil specimenul care il numesti fiu este ok pt tine dar sa nu uiti ca el traieste cu noi iar cand este judecat este pentru ca este cu noi nu cum il judeci ca mama si nu ppentru ca are o DIPLOMA ar fi bine sa nu uiti... Multumesc

>

in 14 Noiembrie 2018 22:00

Draga mama lui Mihai, probabil specimenul care il numesti fiu este ok pt tine dar sa nu uiti ca el traieste cu noi iar cand este judecat este pentru ca este cu noi nu cum il judeci ca mama si nu ppentru ca are o DIPLOMA ar fi bine sa nu uiti... Multumesc

>

in 14 Noiembrie 2018 22:05

Noi analizam dupa ce se scrie in ziar. Sigur adevarul este altul! Multa bafta in continuare!\r\n\r\n

>

in 14 Noiembrie 2018 22:05

Draga mama lui Mihai, probabil specimenul care il numesti fiu este ok pt tine dar sa nu uiti ca el traieste cu noi iar cand este judecat este pentru ca este cu noi nu cum il judeci ca mama si nu ppentru ca are o DIPLOMA ar fi bine sa nu uiti... Multumesc

>

in 14 Noiembrie 2018 23:47

Mă dă ce va roade hamul de Mișu,ia la loc mă că faceți spune la gură .

>

in 15 Noiembrie 2018 8:51

Mai asta cu "draga mama lui Mihai", lasa-i mama in pace. Stii tu ceva de viata acestei femei care a educat un copil ce a ajuns medic? Iti poti permite sa te razbuni pe cineva atacandu-i mama asa cum faci tu? Este clar pentru noi ce-ti citim abjectele comentarii ca tu trebuiesti reeducat sau dus pe la biserica pentru purificarea sufletului rautacios. MAMA LUI MIHAI nu are nici o treaba in disputa ta cu Mihai. Lasa femeia in pace.\r\n

Un golan cu DIPLOMA>

in 15 Noiembrie 2018 10:54

A ajuns Mishu Medic...!!!! Extraordinar....!!! Toti vecinii si consatenii lui trebuie sa se ploconeasca acum la el si sa-i gadile orgoliu prostului...poate vor avea si ei o pila buna in spital, nu vor mai sta ore intregi pe la usi si vor avea prioritate inaintea altora cu probleme mai grave dar care nu sunt prieteni cu "Mishu"...etc (cine stie, stie)\r\nDar "draga mama lui Mihai", care in mod sigur a facut tot ce a putut pentru el sa il tina prin scoli , ar fi bina sa ii reamintească fiului ei drag ca mai exista si alti medici pe lumea asta, poate chiar in acest judet mic, ....si ca mai sunt sute de parinti care au facut eforturi imense sa isi tina copiii 6 ani la facultate si 5 ani la rezidențiat, plus alte cursuri, cu chirie si bani de cheltuiala....ca si pentru un viitor medic- nu?

Un GOLAN cu diplomma>

in 15 Noiembrie 2018 11:05

Stiti cum se spune "nu te pune cu prostul ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta".... este motivul pentru care a fost "tolerat" si a scapat fara ochii vineti in urma abuzurilor fizice si verbale pe care le facea frecvent asupra celor ce ii intrau in cale......Si de multe ori erau persoane cu mai multe diplome decat el, sau mame care si ele au crescut copii care au ajuns medici sau si mai mult........Diferenta este ca nu putem fii cu totii golani, si atunci el este cel mai "deosebit", si SINGURUL CU DREPT la replica . Multe ....succesuri ....Mishu!

>

in 15 Noiembrie 2018 12:00

Omul invidios este ruda cu omul prost! Te priveste,te judeca,te barfeste,iar daca nu gaseste nimic de barfit,atunci inventeaza !Cei mai multi va apreciaza d-le doctor Iuhas,iar restu' nu conteaza,sunt doar resturi!

PROSTUL nu e prost destul.....>

in 15 Noiembrie 2018 12:23

....daca nu e si fudul....\r\nAti ajuns sa cenzurati comentariile negative la adresa "domnului" dr, Mishu.... Felicitari !

>

in 15 Noiembrie 2018 13:05

Si cu medicii din simleu si Jibou avea treaba si le vorbea urat.profesional era bun dar ne facea reclamatii .\r\n

Un GOLAN ...cu DIPLOM?>

in 15 Noiembrie 2018 16:51

A uitat ca a venit in UPU ca un medic generalist oarecare, ce nu avea idee nici de medicina in general, darămite de urgențe (pe vremea aia nu "stia" nici sa fie arogant cu personalul medical sau auxiar, iar cu "colegii" medici nici nu se punea problema sa se certe. Nu stia nici sa stea cu burta in fata si sa manuiasca manunchiul de chei precum bișnițarii la colt de strada)..... Acum insa, a devenit brusc "cel mai bun si mai profesionist"medic din tot spitalul, si din tot judetul, ce mai......poate e mai bun chiar decât medicii din Cluj de la Clinici, poate le da si lor lectii de medicina , sau de etica , sau de business (in timpul liber, desigur, dupa cum s-a obișnuit deja).....sau macar unde sa isi parcheze masinile in zona spitalului ca sa nu ii deranjeze lui sau sotiei aerul sau aerele.

Un GOLAN ...cu DIPLOM?>

in 15 Noiembrie 2018 17:09

A uitat ca a venit in UPU ca un medic generalist oarecare, ce nu avea idee nici de medicina in general, darămite de urgențe (pe vremea aia nu "stia" nici sa fie arogant cu personalul medical sau auxiar, iar cu "colegii" medici nici nu se punea problema sa se certe. Nu stia nici sa stea cu burta in fata si sa manuiasca manunchiul de chei precum bișnițarii la colt de strada)..... Acum insa, a devenit brusc "cel mai bun si mai profesionist"medic din tot spitalul, si din tot judetul, ce mai......poate e mai bun chiar decât medicii din Cluj de la Clinici, poate le da si lor lectii de medicina , sau de etica , sau de business (in timpul liber, desigur, dupa cum s-a obișnuit deja).....sau macar unde sa isi parcheze masinile in zona spitalului ca sa nu ii deranjeze lui sau sotiei aerul sau aerele.....

>

in 16 Noiembrie 2018 6:17

Îl cunosc de când a venit in UPU.Cuminte,ascultător,politicos.Ceva s-a intamplat cu el.A devenit obraznic,arogant, f mândru etc etc.Păcat mișule.Ai devenit neom și nu știu de ce.Nu e bine ce faci.

>

in 17 Noiembrie 2018 9:33

Pupala ti in fund ca multa treaba aveti cu el.

>

in 17 Noiembrie 2018 13:33

I sa suit sefia la cap.

>

in 18 Noiembrie 2018 20:57

Mai lasati omul in pace,nu va este rusine sa vorbiti atat de urat la adresa unui om care salveaza vieti??? Va credeti grozavi,dar aveti curajul de a va da numele? Sunt sigur ca sunteti niste lasi.Care este perfectiunea intruchipata ,sa arunce primul cu piatra.

>

in 20 Noiembrie 2018 8:06

Golan cu diploma ... ce mai ai de zis, S au ti s au inecat corabiile ?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.