Sefii institutiilor din Salaj care tin de guvern se pot astepta la... orice

15
3248

 

Sefii institutiilor din Salaj  care tin de guvern  se pot astepta la... orice

Prefectul judetului Salaj, Marin Nitu se asteapta la orice schimbare in administratia Salajului dupa alegerile locale. El a declarat ca va fi in concediu pana in luna ianuarie, iar de toata situatia de dupa alegeri se va ocupa subprefectul Vasvary Robert. 

"Îl las pe domnul subprefect pana in ianuarie la conducerea institutiei, pentru ca merg in concediu. Vom vedea ce va fi. Depinde acum daca noul guvern sau daca PSD va dori politizarea institutiilor din judet. Eu nu imi fac probleme pentru postul meu, pentru ca sunt inalt functionar public, recunoscut si de instanta, si voi fi mutat tot pe un post de functionar public. Oricum, anul viitor, nu stiu inca exact cand, ma voi pensiona", a spus prefectul Marin Nitu.
Cel mai probabil, noul guvern PSD va inlocui din functie cativa sefi de deconcentrate din Salaj.

 

 

 

COMENTARII

  1. Oricum peste tot sunt psdei pe functi, in toate deconcentratele , ce sa mai schimbe. Eventual pot sa- i santajeze si sa inceapa de la soferi in sus. Hai Romania , ca am ajuns la fel la in 92.

  2. Como.....bagajul!!Farcas .......bagajul! Multumim frumos dragilor dar plecati.va inlocuiesc din cate am auzit eu Bujor Claudiu la Ambulanta si unul nou in Psd la tinerrt si sport.ghiciti cine?

  3. como, nu fi fraier, inscrie-te repede in psd. si uita asa, vei ramane la ambulanta, . vezi ca este perioada inventarierilor. caseaza si tu o ambulanta, , cumpar-o la pret modic si ai cu ce cara la vara lebenita.

  4. Daca PSD ul nu gandeste la deconcentrate, unde au sefi de 15-20 de ani fara veleitati si care starnesc probleme imense in activitatea din judet , o sa coboare vertiginos ca partid . Schimbari cat mai rapid dle Marc . Se simte intrarea la apa , iar PDL ul nu doarme . Si nu numai ..

  5. Musteriilor care comentati mereu la adresa PSD se vede clar ca nu aveti de lucru. Nu va convine, nimeni nu va opreste sa plecati. Doar asa se mai curata si tara asta de niste puturosi

  6. Domnule/doamna de la 21:29 ,daca aveti cunostinta ca Nitu ar fi abuzat de functie pentru a nu-si plati vreo amenda (de circulatie sau de alt fel ),poate aduceti o dovada sau faceti o sesizare la DNA .E pacat ca astfel de fapte sa ramana nepedepsite, la fel de pacat cum raman nepedepsite tot felul de neadevaruri postate la adapostul anonimatului. Sau ,.nu ?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.