SondajRSS Feed

Sefia Biroului Rutier Zalau este ravnita de multi

16 Octombrie 2018

IPJ Salaj organizeaza concurs si pentru ocuparea functiei de sef birou I la Biroul Rutier – Politia Municipiului Zalau, cu recrutare din sursa interna. 

Concursul va avea loc la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj în ziua de 21 noiembrie, începând cu orele 10.00, si va consta în sustinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat "admis" candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7.00.
Înscrierile se fac personal la sediul IPJ Salaj – Serviciul Resurse Umane, pâna la data de 18 octombrie, orele 14:00.
Surse din Politie sustin ca si-ar dori functia de sef Biroul Rutier Zalau patru politisti – Coman Gabriel – desemnat sef Biroul Rutier Zalau; Oltean Bogdan - sef Biroul Tehnic; Gabriel Darjan – ofiter rutiera; Chiba Daniel - ofiter economic.

Lui Gabriel Coman i-a expirat
interimatul luna trecuta

Gabriel Coman a implinit un an de interimat la sefia Rutierei din Zalau si nu mai poate fi imputernicit. Dar va asigura sefia din pozitia de coordonator
Dupa ce interimatul lui Coman Gabriel la sefia Biroului Rutier Zalau a expirat pe 13 septembrie, seful interimar al IPJ Salaj, Aurel Stirb, l-a desemnat tot pe Coman Gabriel drept coordonator al activitatilor Biroului Rutier Zalau, in ciuda faptului ca acesta s-a facut de rusine la examenul pentru functie si nu a luat nota de trecere. Coman Gabriel nu mai beneficiaza insa de indemnizatia pentru functia de conducere.

Sefia Biroului Rutier Zalau este ravnita de multi

La concursul din 29 august,
toti cei trei candidati au fost respinsi

Niciunul dintre cei trei candidati la conducerea Biroului Rutier Zalau nu a luat nota de trecere la examenul pentru post, desfasurat pe 29 august, nota 7 fiind minim pentru promovarea examenului.
Coman Gabriel, din pozitia de sef interimar al Biroului Rutier Zalau, a obtinut initial nota 6.74, iar dupa contestatie a luat nota si mai mica, 6.58.
Oltean Bogdan, ofiter de politie la Serviciul Rutier de la IPJ Salaj, a obtinut initial nota 6.31, iar dupa contestatie a primit 6.34, insuficient pentru a fi declarat admis.
Al treilea candidat care a picat examenul, Gabriel Darjan, a luat cea mai mica nota, 6.09.

"Picat" la concursul pentru Biroul Rutier,
Oltean a obtinut sefia Biroului Tehnic

Dupa ce s-au facut de rusine la concursul pentru functia de sef la Biroului Rutier Zalau, unde amandoi au luat sub nota 7, ofiterii Coman si Oltean au dat un nou examen, in incercarea de a deveni sefi la Biroul Tehnic. La examenul care a avut loc pe 19 septembrie, castigator a fost declarat Oltean Bogdan. Coman Gabriel a renuntat si a fost respins.

Vizualizari 2566
Comentarii articol

ravnita? >

in 16 Octombrie 2018 7:31

Ravnita? pai sa mai si cititi, ca nu vedeti ca va facrti de toata minunea pe la concursuri? Vreau sa fiu sef, dar sa nu stiu nici macar pentru nota minima de trecere.

>

in 16 Octombrie 2018 8:04

Cum de sunt așa de slabi la carte acești oameni? Cum au ajuns până aici ??? Cine i-ar ajutat până acuma ??fac de rușine haina militară !!!!și culmea mai vreau sa fie și șefi !!!așa de râu a ajuns politia ???

>

in 16 Octombrie 2018 10:09

Mai bine si-ar vedea de afaceri. De camioane, de traillere. Rusine ..

>

in 16 Octombrie 2018 11:10

Cei din urma vor fi cei dintâi !

>

in 16 Octombrie 2018 14:28

Corectilor! Attila draghe,iar te f...e grija de poliția națională.De ungurii tai la care le stau in gât profesorii de limba română și limba romana nu ai scris nimic.Corectule!

>

in 16 Octombrie 2018 14:28

Corectilor! Attila draghe,iar te f...e grija de poliția națională.De ungurii tai la care le stau in gât profesorii de limba română și limba romana nu ai scris nimic.Corectule!

Studii multe,calitate slaba,minciuna multa>

in 16 Octombrie 2018 14:56

Credem ca le vor da subiecte de trecere sa nu mai vada cetatenii cat sunt de slab pregatiti.Nici profesorii lor de la Goldis nu sunt mai vrednici,pentru ei conteaza taxa scolara din care vor obtine venituri grase si vor scoate rebuturi care vor conduce societatea romaneasca.

>

in 16 Octombrie 2018 20:28

Dar mai scoateți poza cu p---l de Ciolos că mă prinde durerea de cap.

>

in 16 Octombrie 2018 20:39

Dar mai scoateți poza cu p---l de Ciolos că mă prinde durerea de cap.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.