SondajRSS Feed

Seara de filme de groaza, de Haloween, la Zalau

11 Octombrie 2018

Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Zalau va organiza vineri, 12 octombrie, începând cu orele 18.00, în sala de spectacole a Cladirii Transilvania o seara de filme horror, peliculele pregatite de catre acestia fiind „Halloween town” si „A quiet place”. Intrarea cinefililor si amatorilor de senzatii tari este libera.
„Deoarece începem sa simtim fiorii groazei, CLT va invita sa descoperiti atmosfera înfricosatoare a Halloween-ului! Pentru a trece de bariera dintre realitate si lumea fantastica, am pregatit o seara de film cu tematica “horror”, începând de la filmele copilariei noastre, pâna la cele actuale care ne cresc adrenalina. „Halloween town”, filmul Disney specific acestui sezon, îi asteapta pe cei mici, dar si pe cei mari în dimensiunea paralela a orasul

Seara de filme de groaza, de Haloween, la Zalau
ui supranatural. Când orasul Halloween îsi stinge farmecul, linistea apasatoare a groazei va domina încaperea pentru a nu-l trezi pe demonul din „A quiet place”, filmul dedicat adolescentilor dornici de a patrunde în cele mai înfricosatoare mistere ale lumii. Va asteptam, astfel, sa traim cu totii suspansul care ne taie respiratia” este mesajul transmis de catre reprezentantii CLT Zalau.

Vizualizari 960
Comentarii articol

>

in 11 Octombrie 2018 7:41

Mai buna educatie ptr tineri nici ca se putea,BRAVO organizatorilor si celor care au aprobat,oare de unde vin banii care sa acopera si sa le mai ramana organizatorilor,tineretul de azi nsi cunoaste bine istoria tarii,cultura aceste generatii si noi uite cu ce be ocupam,BRAVO

>

in 11 Octombrie 2018 7:51

Trist! Foarte trist!

>

in 11 Octombrie 2018 8:39

Asta da educatie.De aceste filme au nevoie tinerii si copii,in care domneste cel rau.De mici ii educati invers decat ar fi normal.

>

in 11 Octombrie 2018 14:14

Oooo, Cel Rau. Ai vazut tu filmele si sunt cu Cel Rau?!

>

in 11 Octombrie 2018 14:47

Da cum?este despre vrajitorie,ca de altfel si Hary P.

>

in 11 Octombrie 2018 17:45

Am 40 ani. Am crescut cu filne horror, nu vad ce e rau in asta. Parca biserica nu cu iadul te sperie...mai bine filme horror decat BOR.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.