Se reasfalteaza DN1F, soseaua Cluj – Zalau. Sofatul, o adevarata aventura, mai ales noaptea

0
1500

Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj a inceput inlocuirea stratului de asfalt de uzura pe aproape 20 km din Drumul National nr. 1F Cluj-Napoca – Zalau.


Astfel, lucrarile au loc intre comuna Nadaselu si limita cu judetul Salaj.
Asociatia Pro Infrastructura (API) aproba demersul institutiei subordonate Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), dar nu si felul in care se efectueaza lucrarile.

“Orice actiune de intretinere a retelei rutiere e un lucru bun, insa modul in care este executata lucrarea de fata lasa mult de dorit si pune in pericol siguranta participantilor la trafic. In ultimele saptamani asfaltul a fost frezat pe intreaga lungime a tronsonului fara insa a se asterne cel nou.
In binder (stratul intermediar) au inceput sa apara numeroase gropi greu de observat. Cu asfalt frezat, fara marcaje si cu gropi, sofatul a devenit o adevarata aventura, in special noaptea. Solicitam Regionalei Cluj sa se apuce urgent de munca, punand in opera stratul final de asfalt si aplicand marcajele in cel mai scurt timp”, atrage atentia API, potrivit transilvaniabusiness.ro.

Drumul ce leaga Zalaul de Cluj, inundat dupa o rupere de nori

Amintim ca saptamana trecuta, la data de 18 iunie 2020, in jurul orei 19:00, o ploaie torentiala s-a abatut peste localitatile de la granita Salajului cu judetul Cluj. Mai exact, drumul dintre localitatile Mihaiesti si Sanpaul. Cei care tranzitau drumul inspre si dinspre Cluj, au povestit ca apa era de peste jumatate de metru iar drumul era aproape impracticabil, mai ales pentru masinile mici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here