Penelistii ramasi fara loc de munca sunt salvati de Compania de Apa Somes

Fostul primar al municipiului Zalău, Radu Capilnasiu, acum consilier judetean, s-a angajat la Compania de Apă “Somes”. Are un post la Cluj Napoca si face deocamdată naveta în urbea de la poale de Feleac. Gurile rele zic că nu i-a plăcut la poale de Meses. Dar unde să-si găsească un fost lider PNL un job, când Zalăul si Sălajul este înrosit de trandafirii PSD? Plus ca la noi se castiga prost.

Dupa alegerile locale din 5 iunie, dupa ce Primaria Zalau a fost castigata de PSD, au început epurările la nivel de primărie municipală. Si nu numai. Directorul de la Transurbis, sa dam numai un exemplu, Dan Ruzici, membru PNL, a fost înlocuit cu Alin Oros, membru PSD, iar seful Consiliului de Administrație de la Transurbis a fost numit Dan Chis, presedintele tineretului pesedist din Zalău. Paul Maghiu, purtător de cuvânt la Transurbis si Citadin, membru PNL, a fost pus si el pe tusă. Dar si el s-a aciuat tot la Compania de Apă Somes. Compania a devenit un fel de cuibusor al PNL-istilor de care adminstrația pesedista a Salajului nu prea are cum se atinge, pentru că sediul se află la Cluj-Napoca. Eugen Pop fost director al Companiei de Apă Somes, iar in Salaj este sef de sucursala Marcel Zaharia, lider al fostului PDL, acum consilier judetean PNL. Chiar si fostul director Eugen Pop, membru marcant al PNL, inlocuit cu Zaharia pentru ca a intrat si în vizorul ANI pentru conflict de interese, îsi câstigă existenta trudind tot la Compania de Apă. Deci, Compania de Apa Somes a devenit un fel o closcă ce îsi adună puii rătăciti.
Ar mai fi cativa ramasi fara job dupa preluarea Primariei Zalau de catre PSD. Fostul director de la Citadin, Virgil Nicoară, a fost înlocuit cu un înfocat pesedist, Viorel Făgărăsan. Până si purtătorul de cuvânt al primăriei, Manuela Ghiurutan, a fost înlocuit cu juna pesedistă Diana Crisan. si ca să nu se supere UDMR pe PSD, că oricum au un contract de colaborare, primarul Ionel Ciunt a reînființat postul de consultant economic, în care a fost “plantat” Csaka Tiberiu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Sălaj. Roata politica roată se-nvârteste pe posturile publice platite din banii nostri.

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *