Se modifica din nou componenta ATOP

7
1199

Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean de luni, 27 iulie, se afla un proiect de hotarare privind modificarea componentei Autorității Teritoriale de Ordine Publică Sălaj. Mai exact, mandatul de membru în cadrul ATOP al fostului sef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj a incetat, odata cu plecarea sa de la conducerea Politiei salajene.
Locul sau in cadrul ATOP va fi luat de Marius Anton Stupar, împuternicit să exercite funcţia de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism cu rol consultativ.
Calitatea de membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică se pierde în cazul în care titularul nu mai îndeplineşte funcţia care a determinat desemnarea sa ori își înaintează demisia, membrii care și-au pierdut calitatea în aceste condiții urmând a fi înlocuiți cu alte persoane și validate în ședință în plen a Consiliului județean.
In prezent, din ATOP fac parte consilierii judeteni Dari Toma, Chiş Filonaș, Pop Gheorghe Ioan Pop, Dorin–Ioan Gorgan, Alin Demle, subprefectul Vegh Alexandru, Vasile Cigăran – şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, Adrian Chichişan– şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj; Pop Emeric – reprezentant al comunităţii; Lorena Filip – reprezentant al comunităţii; Adrian Buduşan – reprezentant al comunităţii; Groza Ioan – reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor.
Membrii ATOP se intalnesc in sedinte lunare, pentru care beneficiaza de o indemnizatie consistenta. Aceasta reprezinta 10 la suta din indemnizatia presedintelui Consiliului Judetean. De altfel, declaratiile de avere depuse de consilierii judeteni sunt destul de elocvente in acest sens. Daca cei care nu sunt membri ATOP au trecut venituri de la Consiliul Judetean de aproximativ 10.000 de lei pe an, cei care fac parte din ATOP au declarat venituri de peste 36.000 lei.

7 COMENTARII

  1. stire fara importanta…. eventual in afront la adresa cetateanului pentru o intalnire care are in rol consultative si pentru care se castiga o indemnizatie lunare, facuta sa poata scoate bani de la stat……………………….jenant

  2. Domniule,iti vine greata cand vezi in compunerea ATOP,alaturi de oameni cu pregatire cu inalta responsabilitate ,fata unui fost primar penal care este in inchisoare si are alt dosr in instanta pe rol,lorena filip,pai asta este reprezentantul comunitatii ?,pe cine reprezinta o femeie director in prag penal,care a luat bani pentru un copil care s-a prapadit ca aceasta femeie nu a dat banii parintilor copilului la timp ,apoi a dat dar nu pe tot si a intervenit peste tot inclusiv la organe ca este cunoscuta ca sa se musamalizeze.Aceasta este reprezentanta societati care a incurcat militarii ,care a despartit familia unui colonel cu doi baieti mari ,a plecat de acasa ,apoi s-a intors cu alt militar.Aceasta reprezinta comunitatea cand a deturnat alimente bunur de orice natura si le/a vandut im magazinul famigliei din Meseseni si in altele pe unde le mai are.Aceasta reprezinta comunitatea ,nu are familie,umbala din barbat in barbat.Acum este presedinte colonelul de la IGSU,asta nu a avut ce face,poate ii strica si astuia familia ,se lauda ca asta bea cafeaua la ea dimineata.Dl.Presedinte Marc,alta nu aveti ,de ce o tineti avet remuscari sau sa nu-l suparati pe bercean acolo unde este?.

  3. O hoție acoperita de lege. Toți cei care fac parte din aceasta sinecura de partid sunt mari mahări prin institutiile statului, cu salarii uriașe, norma de hrana, sporuri de tot felul, mașină la scara etc. Nu au nici o jenă, că de rușine nu poate fi vorba, că pentru o ședință de o ora pe luna, ținută în timpul serviciului, încasează o indemnizație cat un salar a unui inginer productivpe o luna. Ați văzut vre-un reprezentant de la partide să propună stoparea acestor hoții din bani publici?

  4. Bai fratilor,fie ce ofi PSD,PNL,PRO RO.PLUS,indiferent de partid,cum poate sa faca parte un astfel de membru din AUTORITATEA DE ORDINE PUBLICA,ea nu are rusine,dar dumneavoastra nu va e rusine sa stat la mas cu asemenea specimen de femeie,ce ste ea de ordine publica ,stie alteceva sa umble dupa cei care contribuie la ordinea publica.Suntem un grup de oameni care suntem nemultumiti de activitatea ei si o sa sesizam inclusiv Presedintele Romaniei ,face judetul de ras,face Institutia Regala de ras,face primaria ,prefectura,la consiliul jud el a puso.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.