Se misca lucrurile pentru soseaua de centura a Zalaului, spune Lucian Bode

9
1145

Ministrul Transporturilor a vorbit, in vizita sa in Salaj, si despre cel de-al doilea tronson al soselei de centura a municipiului Zalau. Lucian Bode spune ca e doar o chestiune de zile pana vom afla daca singurul ofertant pentru efectuarea lucrarii se califica sau nu. Ministrul nu a ratat ocazia de a-l acuza pe social democratul Calin Fort, actualmente administrator public al municipiului, ca nu s-a implicat suficient in aceasta problema atunci cand a ocupat functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, in Guvernul Viorica Dancila.

“Am vazut cum un cetatean de la PSD care a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor a plecat linistit acasa ca a rezolvat problema centurii ocolitoare. Nu a rezolvat nimic, pentru ca noi, in septembrie, am gasit aceasta procedura in conditiile in care nu era depusa nicio oferta, am gasit-o in situatia de a o anula. Asa a impins-o inainte, de a anulat-o. Am reluat procedura, am facut tot ce a fost legal, omeneste posibil, ca saptamana viitoare, in conditiile in care oferta financiara, oferta tehnica sunt conforme, ANAP ne va da validarea pentru toata documentatia, sa anuntam raportul procedurii si sa spunem ca singurul ofertant, un consortiu romano-chinez, s-a calificat in vederea semnarii contractului pentru acest obiectiv”, a declarat vineri Lucian Bode.

9 COMMENTS

  1. Povesti pentru prostirea prostilor . Reveniti cand se va da in folosinta al doilea tronson din centura . Pana atinci “faceti-va ca lucrati”!!

  2. Ba tampitule Bogdan,Boc o sa fie primar pana cand vrea el,de ce?pt.ca ce a facut din Cluj nu a facut nimeni in tara asta,vine tare din urma Bolojan din Oradea!!!Boc nu a avut cu cine sa faca mai mult in tara asta,pt.ca tot psd la sapat ca i-ati votat masiv voi pensionarii!!!De ce Ciolos nu zic pt.ca nu avut timp de remodelare a tarii in 9 luni!!!

  3. Dupa ” fumigenele” de stanga urmeaza acum cele de dreapta. Atata festivism, atatea analize si prognoze, pentru cativa km de autostrada si 5 km de drum simplu. In alte tari, in perioada aceasta, de la identificarea ofertantului si pana la semnarea contractului (3 luni minim in RO), un asemenea drum, era GATA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here