Se incheie o campanie cu cateva afise

4
713
Se incheie o campanie cu cateva afise

Mai nimeni nu s-a remarcat in campania electorala pentru alegerile parlamntare de duminica. În Zalau, partidele s-au limitat doar la a-si pune afisele electorale pe panouri, insa pana si panourile au ramas aproape goale. Cineva s-a suparat pe afisele de la Scala ale PRU, cu Ioan Mocan si echipa sa, sau doar nu au fost bine lipite. De remarcat mai este ca PSD nu au lipit afise cu pozele candidatilor, ci doar afise pe care scrie "Îndrazneste sa crezi in Romania". Cei de la UDMR au lipit afise exclusiv in limba maghiara. stop_coloana USR, PMP si ALDE au lipit afise cu primii candidati de pe lista, iar cei de la PNL au lipit afise cu Lucian Bode, Bogdan Ilea si Otto Haller.

COMENTARII

  1. Avem un popor cu foarte multi inculti si necivilizati. Pe astia nu-i impresioneaza bunul simt si corectitudinea. Lor le plac tupeistii, cocalarii, manelistii, smecherii care reusesc in viata prin furt ori alte metode imorale. In consecinta, ei nu vor vota niciodata un om cinstit, cu bun simt, ci unul asemenea lor. Iesiti, oameni buni, la vot, in numar cat mai mare, daca nu vreti sa castige prostia, incultura si hotia!

  2. CHIAR ASA DE CE Nau lipit afise si cu doamnele alea din ziar ca sint frumoase de figurile astea ne am saturat astia de la PSD sint smecheri nu si au pus mutrele pe afis

  3. CHIAR ASA DE CE Nau lipit afise si cu doamnele alea din ziar ca sint frumoase de figurile astea ne am saturat astia de la PSD sint smecheri nu si au pus mutrele pe afis

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.