Se extinde focarul de covid-19 de la Spitalul Județean de Urgență

3
3800

Oficial, în Zalău au apărut de luni până marți 25 de cazuri noi

Numărul cazurilor de covid-19 crește alarmant în Sălaj, mai exact în municipiul Zalău, unde de luni până marți au fost confirmate 25 de cazuri noi. La nivel de județ, sunt în total 36 de cazuri noi raportate în ultimele 24 de ore.

Surse neoficiale spun că multe din cazurile confirmate sunt la nivelul Spitalului Județean de Urgență Zalău, acolo unde a fost identificat deja un focar, 14 persoane (10 angajați – 2 medici, 4 asistente, 4 personal auxiliar, 4 pacienți de la Secția Interne) fiind confirmate pozitiv, potrivit autorităților, în 24 septembrie.

3 COMMENTS

  1. Asistam pasivi la o amplificare asimtotica a ratei de infectare ,cu reactii palide la nivelul institutiilor publice de toate felurile ce si-au reluat activitatile traditionale de purtat intr-o miscare fizica aleatorie cetatenii ,pacientii ,elevii ,functionarii de toate felurile ,alegatori isterizati ,totul intr-o cavalcada a inconstientei ce va duce la esecul sistemului medical in prima faza si a celui social si economic in secundar .Este de neinteles de ce nu se reiau comunicarile si rezolvarile birocratice sau de consultatii medicale,retete ,bilete de transmitere on line ,singurul care ar mai reduce impactul de contaminare .Fetisizarea mastii ca solutie antipandemie este exagerata ,singura si reala comunicare sociala protectiva eficient in conditiile actuale ,chiar si didactica dar mai ales medicala se poate face on line !

    • Din pacate chiar si atribuirea acelei constatari :O, sancta simplicitas!,este o aroganta cand te izbesti de retardare in forma pura ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here