SDAP Zalau a marcat locurile de parcare pe strada Teofil Moldoveanu

7
897

 

SDAP Zalau a marcat locurile de parcare pe strada Teofil Moldoveanu

Serviciul subordonat Primariei Zalau, SDAP, a demarat ieri, 11 mai, lucrarile de marcare a locurilor de parcare pe strada Lt.Teofil Moldoveanu

Marcarea a fost anuntata de pe o zi pe alta, prin afisarea unui anunt nesemnat la intrarea in blocuri. Cei care au facut marcarea, in prezenta politistilor locali, nu au avut probleme, deoarce locatarii s-au conformat anuntului afisat. Pe strada a ramas parcata doar o singura masina, a carui proprietar e plecat din tara. In primavara acestui an, strada s-a aflat in reabilitare, iar lucrarile au constat in asfaltare, reconstructie trotuar, rigole si scari de acces, estetica acestia fiind mult ameliorata. Desi mai sunt multe de facut in zona, in mandatul primarului psd-ist Ionel Ciunt, cartierul Porolissum a cunoscut o serie de modificari binevenite, demolarea garajelor inestetice, construirea parcului pentru copii de langa scoala generala nr.4, refacerea scarilor spitalului vechi si a zidului de sustinere a gradinii acestuia, asfaltarea unor strazii.

Referitor la acesta marcare, primarul Ionel Ciunt ne-a spus ca marcarea se face pentru ca zona sa arate bine si ordonata:
"Noi acuma lucram la marcaje in cartiere, dupa ce turnam al doilea strat pe bulevard, de marti incolo, o sa facem si marcarea pe bulevard, iar cand o sa decidem sa scoatem parcarile la licitatie, o sa anuntam pe site-ul nostru (nn. Primariei). Vrem sa marcam locurile de parcare, astfel incat sa se parcheze cat de cat ordonat, sa arate bine zona in care marcam si sa foloseasca fiecare patratica lui, pentru ca atunci cand sunt ordonate treburile arata mai bine".

COMENTARII

  1. Scrii ca au fost demolate garajele inestetice? Pai cei de la PSD au fost tot timpul contra demolarii garajelor. Erau vazuti ca avocati ai celor carora li se demolau garajele. Cred ca esti total pe langa subiect.\r\nApoi scrii ca tot in aceasta perioada a fost construit parcul de langa Scoala Porolissum. Stimate domn dezinformat eu iti recomand sa te reorientezi deoarece nu ai nici o treaba cu gazetaria. Daca iti doresti sa fii un gazetar adevarat scrie in cunostinta de cauza, iar sustinerea politica ar trebui sa o faci in alta parte.

  2. Tot postati aici ce lucrari faceti de parca le faceti in interesul cetatenilor cand de fapt le faceti in interesul vostru ca sa puteti cere tarif pe ele ! In toate colturile ati facut parcari cu plata ! In loc sa faceti si parcari libere doar platim destul impozit !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.