SondajRSS Feed

Miercuri este ultima zi pentru inscrierea in clasa pregatitoare

Scolile in care au mai ramas locuri

16 Aprilie 2018

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj a anuntat ca a doua etapa de inscriere a copiilor in clasele pregatitoare se va incheia miercuri, 18 aprilie, dupa ce in prima etapa au fost inscrisi 1.931 de elevi si au mai ramas disponibile 414 locuri. 

Parintii trebuie sa completeze o cerere tip de inscriere care apoi se depune la secretariatul scolii pentru care opteaza copilul. Lista candidatilor inmatriculati la unitatile de invatamant se face publica pe 23 aprilie.
Dupa prima etapa, in Zalau mai erau 12 locuri disponibile la Scoala "Mihai Eminescu", 11 locuri la Liceul Reformat "Wesselenyi" si la Liceul cu Program Sportiv, respectiv la

Scolile in care au mai ramas locuri
Liceul Ortodox. Mai erau 19 locuri libere si la Liceul de Arta. Trei locuri disponibile au ramas si la Scoala Corneliu Coposu, 5 locuri la Scoala Iuliu Maniu, 22 la Scoala Porolissum si 8 la Scoala George Cosbuc din Ortelec.

Vizualizari 613
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.