Școală și grădiniță online în toate orașele din județ

0
238

Din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, toate unitățile de învățământ din orașele sălăjene au început cursurile online.

„Începând cu data de 2 noiembrie, se aprobă suspendarea cursurilor/activităţilor în sistem faţă în faţă pentru o perioadă de 14 zile şi desfăşurarea acestora pe scenariul 3 (roșu), pentru elevii/preşcolarii unităților de învațământ de la nivelul municipiului Zalău și a orașelor Jibou și Cehu Silvaniei, județul Sălaj”, a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

S-a decis, de asemenea, suspendarea cursurilor/activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru elevii și preşcolarii din cadrul Şcolii Primare Peceiu, Grădiniţei cu PN Banişor, Grădiniţa cu PN Peceiu, Şcolii Primare Nadiş , Grădiniţei Nadiş, Şcolii Primare “Gheorghe Şincai” Motiş şi Grădiniţei Motiş, Şcolii Gimnaziale ”Gheorghe Şinaci” Bobota, Şcolii Gimnaziale Derşida, Grădiniţei cu PN Derşida şi Grădiniţei cu PN Bobota, Grădiniţei cu PP “Piticot” din Cehu Silvaniei şi Grădiniţei cu PN Ulciug.

În schimb, s-au reluat cursurile față în față pentru elevii claselor V-VIII ( 64 de elevi din totalul de 170) din cadrul Școlii Gimnaziale nr.1 Vârșolț.

La Şimleu Silvaniei, incidența cazurilor de coronavirus a trecut de 4 la mie, la Jibou a depășit 10 cazuri la mia de locuitori, la Cehu Silvaniei este de aproape 10 la mie, iar în municipiul Zalău incidența bolii a depășit 8 cazuri la o mie de locuitori.

4.13

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.