SondajRSS Feed

In sprijinul parintilor si al copiilor pe perioada vacantei

Scoala de Vara 2018 din Zalau functioneaza toata luna august

10 August 2018

Centrul Educational Pitagora, prin Scoala de Vara pe care o organizeaza pe perioada vacantei, vine in intampinarea nevoilor copiilor si parintilor. Scoala de Vara asteapta toti copiii intre 7 si 12 ani, de luni pana vineri, intre orele 8.00 – 16.00, pentru o vacanta plina de activitati, atât de recapitulare, cât si recreative. Copiii repeta cunostintele dobândite în timpul anului scolar, ies in parc, viziteaza muzeul, isi imbogatesc vocabularul cu noi cuvinte în limba engleza, decupeaza, coloreaza, picteaza, confectioneaza, învata sa redacteze o compunere la calculator, selecteaza plante pentru a cunoaste mai bine natura. Printre alte activitati, copiii fac cursuri de initiere in sah, au activitati sportive (arte martiale), vizioneaza filme si jocuri pe calculator. Efectuarea temelor de vacanta se face sub supravegherea unui cadru didactic.

Program After-School in perioada scolii

In timpul scolii, copiii pot veni aici dupa ore, de luni pana vineri, intre orele 12.30 – 17.00, la Programul After-School.
În cadrul acestui centru, cei mici îsi fac temele sub atenta supraveghere si îndrumare a unui învatator-pedagog si specialist în psihologie si educatie. Lucrul se va desfasura individual, în ritmul propriu fiecaruia dintre copii.
Centrul Educational Pitagora ofera meditatii si cursuri de engleza, franceza si germana atat pentru elevi de toate varstele, cat si pentru adulti.
O echipa tanara, formata din cinci profesori, inarmata cu rabdare si profesionalism, dornica sa ofere elevilor din ciclul primar o atmosfera calda pentru efectuarea temelor dupa scoala si un mediu dinamic pentru stimularea curiozitatii si creativitatii, elevilor de gimnaziu, un ajutor de baza pentru aprofundarea pregatirii la diverse discipline, elevilor de liceu pregatire temeinica pentru examenul de bacalaureat si ad

Scoala de Vara 2018 din Zalau  functioneaza toata luna august
miterea in invatamantul superior, avand cele mai bune cursuri pentru profilul real sau profilul uman .

Centrul Educational Pitagora din Zalau,
cariera didactica in propriul business

Centrul Educational Pitagora din Zalau este condus de o tanara profesoara de matematica, Alina Bighe, care la randul ei este mama a doi copii si intelege foarte bine nevoile acestora. Alina Bighe iubeste foarte mult copiii si doreste sa contribuie la cresterea nivelului educational al acestora, atat a celor de gimnaziu, cat si a elevilor de liceu.
Alina Bighe este profesoara de matematica la Scoala Gheorghe Lazar din Zalau.
Centrul Educational Pitagora este un loc foarte indragit de copiii din Zalau si vin aici cu placere pe timpul vacantelor de vara. Acestia se regasesc în activitatile pe care le intreprind si se simt ca acasa.
“Este un proiect special conceput pentru perioada vacantei de vara, ce ofera copiilor o vacanta memorabila, un program variat, relaxant, care contribuie atât la dezvoltarea cunostintelor copiilor, îmbunatatirea abilitatilor, socializarea într-un grup cât si, desigur, la distractie, pentru o vacanta de neuitat", spune profesoara Alina Bighe.
Pentru mai multe informatii, cei interesati pot apela la numarul de telefon: 0749.760.579. Centrul Educational Pitagora Zalau este situat pe str. S. Barnutiu, Bl.A27, sc C, lânga Scoala Mihai Eminescu, vis-a-vis de OTP Bank.

Vizualizari 2154
Comentarii articol

>

in 10 August 2018 11:42

Felicitari. E bine ca s-a creat aceasta scoala de vara, pentru ca cei mici să își petreacă timpul liber, iar parintii să nu stea stresați la serviciu.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.