SCM Zalău, remiză la Oradea

1
158

SCM Zalău a susținut sâmbătă, 12 septembrie, primul meci oficial din ediţia 2019 – 2020 a Ligii a III-a. emiză la debut Echipa zălăuană a evoluat în deplasare, împotriva celor de la CAO Oradea. Partida a avut loc pe Stadionul Municipal “Iuliu Bodola” din Oradea și s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

După un început în forţă al zălăuanilor, care şi-au trecut în cont şi câteva situaţii bune de a marca, jocul s-a mai echilibrat, însă primul gol a venit tot din partea echipei noastre. SCM a beneficiat de o lovitură de pedeapsă obţinută de Logon Maric, în minutul 35, penalty-ul fiind transformat de căpitanul Raul Stanciu.

Gazdele au restabilit egalitatea în partea a doua a meciului, prin Marius Hosu, după care Zalăul şi-a mai creat câteva situaţii bune de a marca. CAO Oradea a beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul 85, dar portarul Andrei Pop şi-a salvat echipa de la un eşec, apărând execuţia lui Darius Costea.

În urma meciului de la Oradea, SCM Zalău are un punct după prima etapă.

1 COMMENT

  1. sa nu mai fie finantat din bani publici acest club !!! sa se termine odata cu cheltuirea si furtul banului public, sub masca finantarii sportului !! asta nu e sport !! sport ar fi sa fie 10 echipe de fotbal din copii nostrii, care sa aiba antrenor la care sa nu plateasca 100-200 ron pe luna si sa aiba acces la baze sportive !!
    banii nostril, copii nostril !! si nu tot felul de ratati profesionisti !!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here