SCM Zalău, remiză în meciul de la Satu Mare. Zălăuanii dau vina pe arbitraj pentru scor

1
233

Miercuri după-amiaza, în cadrul unui meci restanţă din etapa a VIII-a, SCM Zalău a terminat la egalitate, scor 3 – 3, partida disputată pe terenul Olimpia din Satu Mare, în faţa formaţiei CSM din localitate. Zalăul a condus cu 1 – 0, cu 2 – 1 la pauză, apoi cu 3 – 1 în partea secundă, dar gazdele au restabilit egalitatea, ajutate, spun reprezentanții grupării zălăuane, „de o manieră ostilă de arbitraj a centralului din Târgovişte, Marius Chitu”.

„La scorul de 2 – 1 pentru echipa noastră, arbitru a inventat un penalty prin care gazdele au redus din handicap, dar care a dat peste cap tot finalul meciului, permiţându-le gazdelor să practice un joc dur, ce i-a iritat pe jucătorii noştri, mai ales că au existat faulturi clare la care Chitu a lăsat jocul să continue”, afirmă reprezentanții SCM Zalău pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Zălăuanii au atacat în valuri în finalul partidei, irosind multe ocazii importante, ultima chiar în minutul 90, când Sebastian Duma, aproape cu poarta goală, a avut o reluare slabă din câţiva metri, permiţându-i portarului gazdă să scoată balonul de pe linia porţii.

Evoluţia scorului: 0 – 1 min. 2, Florin Istrate; 1 – 1, min. 26, Svarczkopf Istvan; 1 – 2, min. 45, Alin Mutu; 1 – 3, min. 50, Raul Stanciu; 2 – 3 min. 57, Zsiga Ervin – penalty; 3 – 3 min. 62, Luca Tincău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.