SCM ZALAU - EXTAZ SI AGONIE!

7
613

 

SCM ZALAU - EXTAZ SI AGONIE!

In Cupa Romaniei, faza I-a , la Satu Mare, nou promovata in liga IV, Olimpia MCMXXI Satu Mare
, este invinsa ,dupa prelungiri, cu 3-2 de echipa SCM Zalau. Potrivit paginii oficiale a clubului Olimpia, la sfarsitul jocului s-a depus o contestatie ,referitor la identitatea unui jucator folosit de zalauani.
Olimpia-Crisan,Vonet,Nagy,Tusuk,Filimon,Lapusan, Kenedy, Chivari, Puti, Grigoras, Srepler.Rezerva-Duca, Pop, Pal, Lakatos, Sician, Lauruk, Lung.Antrenor Donca Nelu.
SCM Zalau-Baican ,Sirbu, Bene, Varga, Duma, Dulap,Sarosi,Marin, Turcu,Supuran,Pop,Ardelean.
Rezerva Jula Vasile. Antrenor Pop Alexandru.
Au marcat Grigoras si Lauruk, respective Baican(3)
LA CLUB-NIMENI NU RASPUNDE, TOTI COMANDA!
Contactati telefonic, Jula Vasile si Pop Alexandru, au avut telefoanele inchise iar Doru Tarle , nu comentez! Practic, dupa ceea ce se spune neoficial, ar fi folosirea unui jucator pe alta identitate, introdus in teren de antrenorul Pop Alexandru.
POP FLORE- fost director sportiv Mirsid, actual director sportiv Jibou , raspunde:
“ Este o pata neagra pe harta fotbalului salajean, intineaza munca noastra, a celor mai de jos, care am luptat pentru a se ajunge aici! Eu nu comentez situatia de la SCM ZALAU , las specialistii de la acest club sa o faca! Reamintim ca Pop Flore, este in prezent director sportiv

la CS Rapid Jibou si pregateste o noua aventura a “ spartanilor”, ramasi fara patrie. 

 

 

COMENTARII

  1. Astia n-o sa aiba viata lunga in liga III-a. Fara oameni competenti, vor zice ,,PA" competitiei pana la terminarea turului. Daca nu preia echipa mediul privat, si va ramane la mana primariei, salut!

  2. Si a pus Ciunt oamenii lui in conducere ca sa aiba un salariu, de ce nu ai pus domnule Ciunt oameni de fotbal din Salaj? Sunt destui, gen Pascuta, Sabou, Puscas etc... de ce implici iar politicul domnule Ciunt? Fotbalul nu e politică, da afara incompetenții

  3. Domnule Ciunt, de aia ati facut echipa sa va angajati apropiatii sau pt oamenii Zalaului? Ce cauta copilul lui senatorul Pop acolo? Nu aveti moralitate deloc...

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.