SCM Zalău a semnat cu un fost stelist

0
589

Echipa de fotbal SCM Zalau a facut un transfer de rasunet: un jucator cu experienta in Liga 1 – trecut pe la Steaua Bucuresti – a semnat cu gruparea antrenata de Marius Pasca. Este vorba despre mijlocasul Mihai Onicas (30 de ani), sportiv care a impresionat la grupele de copii şi juniori ale Universitaţii Cluj (a fost si campion national) şi la numai 15 ani a semnat cu Steaua Bucureşti.
“Onicaş va fi jucatorul cel mai cautat din Europa. Este un fotbalist excelent, dar e inca tanar. A jucat perfect şi nimeni nu-i mai ia locul in echipa”, spunea finantatorul Stelei, Gigi Becali, dupa primele jocuri ca titular ale lui Onicaş, in 2009. Din pacate – chiar cand devenise jucator de baza la loturile Romaniei -, Onicas s-a accidentat grav. A urmat imprumutul la Poli Iasi, revenirea pentru scurta perioada la Steaua si alte doua imprumuturi la Tg. Mures, respectiv Unirea Urziceni. Ulterior, Onicas a pus umarul la promovarea Viitorului lui Hagi in Liga 1 si a mai evoluat pentru Olimpia Satu Mare, Speranţa Nisporeni (Divizia Nationala, Rep. Moldova), din nou, ”U” Cluj iar ultima data a evoluat la Unirea Dej.
Pentru primele luni ale anului 2020, Mihai Onicas a acceptat un alt tip de provocare, una cu totul diferita. El a participat la Survivor Romania, show care a fost transmis in exclusivitate la Kanal D.
SCM Zalau se adauga acum in CV-ul fostului stelist, dupa ce conducatorii zalauani au batut palma cu el si l-au convins sa semneze un angajament valabil pana in vara anului 2021, cu posibilitate de prelungire.
in acelasi timp, Clubul SCM Zalau,anunta faptul ca s-a despartit de mijlocasul Andrei Vastag. ii multumim lui Andrei pentru ceea ce a facut la Zalau si ii dorim mult succes in continuare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here