SCM Zalău a remizat (1-1) în amicalul cu Gloria Bistriţa

1
121
Foto: Facebook - SCM Zalău
Foto: Facebook - SCM Zalău

Echipa de fotbal e Liga a III-a SCM Zalău a obţinut o remiză, 1-1, în partida de verificare disputată marţi, pe teren propriu, în compania celor de la Gloria Bistriţa.

Acesta este cel de-al patrulea amical al verii, în urmă cu 10 zile SCM Zalău învingând echipa bistriţeană cu scorul de 3 – 0, într-un meci disputat pe Stadionul “Jean Pădureanu”.

Potrivit reprezentanţilor SCM Zalău, echipa adversă a avut în lot câţiva jucători noi faţă de primul duel, ceea ce a dus la echilibrarea forţelor de pe teren.

“Pot spune că a fost un meci reuşit, chiar dacă nu ne mulţumeşte rezultatul final. La 1 – 0, mai putea înscrie de câteva ori, având în vedere numărul de ocazii pe care ni le-am creat. Nu pot spune că sunt mulţumit pentru faptul că am ratat o serie de ocazii importante, dar băieţii au avut atitudine în joc, ceea ce este bine. Sunt convins că vom creşte de la meci, la meci ca mod de exprimare în joc şi sunt convins că vom avea o altă faţă şi la finalizare”, a precizat antrenorul SCM Zalău, Marius Paşca, la finalul partidei.

1 COMMENT

  1. ce buget a fost alocat acestei “echipe” pe anul trecut si ce rezultate au avut? DAR ANUL ACESTA, CATI BANI S-AU CHELTUIT CU ACEASTA ECHIPA SI CU TOT STAFUL EI ?!!
    oprita finantarea din bani public a acestor echipe !! bani alocati la sanitate si invatamant !! sa nu tinem jucatori profesionisti si o multime de frecatori de menta pe langa ei pe salarii imense !!
    daca sunt buni sa se duca la privat !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here