SondajRSS Feed

Comitetul director al Serviciului de Ambulanta Salaj are acum in componenta patru femei si un singur barbat

Schimbari majore in echipa de conducere a Ambulantei

10 Decembrie 2018

Directorul medical si directorul tehnic au fost inlocuiti

Managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Salaj, Narcisa Balint, a facut modificari importante si a schimbat doi directori din cadrul Comitetului director.
Medicul Cordea Ioan a fost inlocuit in functia de director medical cu medicul Ioana Tamas, care va ocupa postul pentru urmatoarele sase luni. Ioana Tamas este un medic cu experienta in cadrul Ambulantei Salaj si a mai ocupat in trecut functia de director medical.
Claudiu Bujor a fost si el inlocuit din functia de director tehnic cu inginerul Damian Gheorghe, care va ocupa aceasta functie pentru urmatoarele sase luni.
Claudiu Bujor este vicepresedinte PSD Zalau. Partidul l-a numit si membru in Consiliul de Administratie al Citadin. Claudiu Bujor s-a aflat si pe lista de consilieri locali propusa de Ionel Ciunt in 2016 la alegerile locale pentru Primaria Zalau.
Managerul Narcisa Balint ne-a spus ca modificarile au fost facute la sfarsitul lunii noiembrie si vin pe fondul expirarii celor sase luni de mandat interimar pentru cei doi fosti directori in cauza.

Ambulanta este condusa de femei

In acest moment, Ambulanta Salaj are un Comitet director interimar format din patru femei si un barbat.
Comitetul director este condus de managerul Narcisa Balint. Din comitet mai fac parte directorul medical Ioana Tamas, directorul economic Igret Dorina, asistent sef Ardelean Rodica si director tehnic Damian Gheorghe. Medicul Cordea Ioan ramane in continuare purtatorul de cuvant al Ambulan

Schimbari majore in echipa  de conducere a Ambulantei
tei Salaj.

Serviciul de Ambulanta Salaj primeste
saptamana aceasta patru autosanitare noi

In cursul acestei saptamanii, Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Salaj va primi prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, din partea Guvernului Romaniei, patru autosanitare noi. Toate sunt autospeciale de tip B, iar una dintre ele este cu tractiune 4x4. “n cursul anului viitor, Ambulanta Salaj va primi ’nca 11 autosanitare, de tip A, B si C, potrivit managerului Narcisa Balint.
Innoirea parcului auto al Ambulantei Salaj este o nevoie stringenta, avand in vedere starea actuala. SAJ Salaj are un parc auto format din 31 autosanitare. Doua ambulante de tip B sunt fabricate în 2001 si sunt uzate moral si tehnic, având aparatura medicala improprie. In special ambulantele de tip B sunt insuficiente, acestea fiind suprasolicitate, majoritatea fiind utilizate 4 ture din 4 (100% din timp). In caz de defectiuni, accidentari, revizii, exista situatii când sunt utilizate ambulante de transport improprii activitatii din compartimentul de urgenta.

Vizualizari 4691
Comentarii articol

>

in 10 Decembrie 2018 7:01

in nemernic din Jibou ajuns mare politician si a trecut intre timp la psd a ajuns sa faca reguli la ambulanta Salaj... o familie de nimic si niste oameni cu in character indoielnic.

>

in 10 Decembrie 2018 7:26

da pe soferi cand ii instruiti sa fie mai civilizati,sa nu se creada pe masina lui taica su,sa nu pretinda bani cand transporta bolnavi,sa vorbeasca frumos,sa nu fure motorina[benzina]etc?\r\n

>

in 10 Decembrie 2018 7:29

AMBULANTELE DE TIP B(FABRICATE IN 2001)SUNT "UZATE TEHNIC SI MORAL" IAR MANAGERUL GENERAL,(cum ii place sa i se spuna!)ESTE UZATA FIZIC SI MORAL!VINE TAVALUGUL NARCISO!NUMAI PROSTII FACI!

>

in 10 Decembrie 2018 8:22

niste oameni de .ah..!

>

in 10 Decembrie 2018 8:32

Au ajuns să ne conducă nișteoameni care in viața lor nu au făcut nimic.Ne merităm soarta!

como >

in 10 Decembrie 2018 8:35

Ce vreti bai ofticosilor? Ambulnta- este de geniul feminin: o ambulanta- doua ambulante. Nu trebuie condusa de femei?

>

in 10 Decembrie 2018 8:49

Ce-ar fi să-i schimbe numele în ampulanță ?

>

in 10 Decembrie 2018 8:49

Patru directori, ingineri, purtatori de cuvânt, asistent sef.... trai pe vătrai la Ambulanța. Şi vă mirați că sistemul de sănătate este slab bugetat. 50% din fonduri sunt risipite sau furate.

>

in 10 Decembrie 2018 10:26

Ma apuca rasul sa vad ca au girofaele aprinse si ei merg cu 50-60 km la ora.halal soferi pana ajungeti la locul faptei moare victima de doua ori.:)))

>

in 10 Decembrie 2018 10:58

Ciocu mic. Asta ați votat,culegeți roadele !

>

in 10 Decembrie 2018 13:35

sambata dimineata la 6.45 gonea un cretin din asta cu sirena data la maximul pe strada Clujului(Ghe.Doja)Nu era nici plua pe drum dar el se simtea bine ca ne f.te somnul la toti.Pai dk nu doarme el ,noi de ce sa dormim.

>

in 10 Decembrie 2018 17:20

Niște nemernici.La fel că cei de mai sus .

>

in 10 Decembrie 2018 18:31

bai Como dute dracului cu politica ta cu tot iar despre soferi ce sa spunem au intrat cei cu mii de euro in buzunar gunoaie ordinare

>

in 10 Decembrie 2018 19:20

pana cand ne lasam fututi de psd?

>

in 11 Decembrie 2018 17:06

...pana ramaneti gravizi!...

>

in 12 Decembrie 2018 6:19

da ...pe cind aduce negruta si carutele cu coviltir sau nuo samai abe timp incet incet cad excroci

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.