Schimbări în lot la SCM Zalău

1
575

La mai puțin de 24 de ore de la înfrângerea suferită pe terenul echipei Sportul Șimleu, rezultat care a dus la scoaterea echipei zălăuane din Cupa României, SCM Zalău a anunțat două schimbări în lot.

„Clubul nostru are plăcerea de a anunța transferul atacantului englez Romaric Logon. Masivul jucător de 28 ani vine la Zalău de la 𝐀𝐅𝐊 𝐂𝐬𝐢𝐤𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐝𝐚 𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐢𝐮𝐜, pentru care a evoluat în sezonul trecut la 𝐋𝐢𝐠𝐚 𝐚 𝐈𝐈-𝐚. 𝐋𝐨𝐠𝐨𝐧 a evoluat în trecut în ligile inferioare din Anglia, Suedia și Germania, iar în vara anului 2018 a sosit în România pentru a evolua la 𝐎𝐝𝐨𝐫𝐡𝐞𝐢𝐮 𝐒𝐞𝐜𝐮𝐢𝐞𝐬𝐜. 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐫𝐢𝐜 𝐋𝐨𝐠𝐨𝐧 a sosit la începutul acestei săptămâni la Zalău, semnând în cursul zilei de azi un contract valabil pe 1 sezon cu 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥”, au anunțat reprezentanții clubului.

În schimb, SCM Zalău a întrerupt colaborarea cu jucătorul Arnold Neuers.

„Conducerea clubului nostru a decis de comun acord cu jucatorul Arnold Neuers întreruperea contractului atacantul francez”, au transmis oficiali clubului.

1 COMMENT

  1. sa nu mai fie finantat din bani publici acest club !!! sa se termine odata cu cheltuirea si furtul banului public, sub masca finantarii sportului !! asta nu e sport !! sport ar fi sa fie 10 echipe de fotbel din copii nostril, care sa aiba antrenor la care sa nu plateasca 10-200 pe luna si sa aiba acces la baze sportive !!
    banii nostril, copii nostril !! si nu tot felul de ratati profesionisti !!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here