Scenariul “roşu” şi la Liceul de Artă “Ioan Sima” Zalău

0
690

Liceul de Artă “Ioan Sima” din municipiul Zalău va desfăşura cursuri doar în sistem online, până în 20 octombrie, potrivit unei decizii luate vineri de Comitetul Judeţean Pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).  

În urma şedinţei extraordinare a CJSU Sălaj s-a decis şi suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru preşcolarii din grupa mare A din cadrul Grădiniţei cu program prelungit Hida, până în 20 octombrie.

Până în prezent, alte patru unităţi şcolare din Sălaj funcţionează după scenariul “roşu”, cu cursuri online: Liceul Pedagogic “Gheorghe Şincai”, Colegiului Naţional “Silvania” şi Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, respectiv Liceul Tehnologic “Cserey Goga” din localitatea Crasna.

De asemenea, Școala Gimnazială Românași, Grădinița Românași, Școala Primară Păușa, Grădinița Păușa, Școala Primară Ciumărna, Grădinița Ciumărna şi Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău funcţionează după scenariul “galben”. Acesta presupune participarea zilnică “față în față” a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Un număr de 327 unități de învățământ din judeţ funcţionează după scenariul “verde”, cu participarea zilnică “față în față” a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here