SondajRSS Feed

Fosta primarita se lupta din rasputeri sa preia... puterea

Scandalul politic blocheaza administratia la Surduc si pune frana proiectelor pentru dezvoltarea comunei

1 August 2017

Consilierii PSD din Surduc saboteaza la maxim administratia comunei, condusa de primarul PNL Alin Babanas. Un fel de puci la nivel de comuna salajeana, condus de fostul primar PSD Maria Onicas, care a pierdut alegerile anul trecut in fata lui Babanas. Pe scurt, reprezentantii PSD in consiliul local urmaresc dizolvarea consiliului local.
Cinci din cei sase consilieri PSD, fara de care nu se poate intruni cvorumul, nu s-au prezentat la sedintele de Consiliu Local in ultimele trei luni. Practic, administratia comunei nu mai functioneaza. Nu se pot lua decizii importante pentru cetatenii comunei. Primarul spune ca printre acestea se aflau aprobarea vanzarii de lemn de foc catre populatie din padurea proprietatea comunei; aprobarea inchirierii unui punct sanitar in localitatea Tihau in vederea deschiderii unui cabinet medical pentru populatia acestei localitati; aprobarea inchirierii pasunii ramase neinchiriate in urma licitatiei, etc.

Angajatii primariei raman fara salarii

Din cauza sabotajului politic, angajatii administratiei din Surduc raman si fara salarii majorate, cum s-a decis in toate consiliile locale din tara in sedintele din iulie. La sedintele comisiilor de specialitate au fost prezenti 10 consilieri locali in functie la acea data, secretarul comunei rugandu-i insistent sa vina la sedinta ordinara din data de 17 iulie sa voteze salariile personalului. Potrivit noii legi a salarizarii, salariile de baza ale functionarilor locali se stabilesc prin hotarare a consiliului local. Surpriza mare a fost cand in data de 17 iulie nu s-au prezenat la sedinta ordinara convocata de primarul comunei cinci consilieri apartinand formatiunii politice PSD, fapt pentru care sedinta nu a avut loc, nefiind prezenti majoritatea consilierilor, respectiv un numar de sase consilieri.
Teama primarului este ca, in final, s-ar putea ca personalul primariei sa nu-si mai poata lua nici macar salariile vechi, nemajorate, intrucat cele doua legi privind salarizarea personalului platit din fonduri publice au fost abrogate. "Am si facut demersuri in data de 26 iulie, in acest sens la Ministerul Muncii, Institutia Prefectului si la Consiliul Judetean Salaj, pentru a gasi o solutie privind salariile personalului nostru", spune Alin Babanas.

Liderul PSD Surduc a dizolvat
din doua vorbe Consiliul Local

Pentru data de 26 iulie a mai fost convocata o sedinta extraordinara pentru stabilirea salariilor in administratie, dar in zadar. Liderul consilierilor PSD Surduc, Onicas Maria, a spus ca, din punctul ei de vedere, consiliul local este dizolvat.
Primarul se declara uimit. "Eu consider ca dizolvarea unui consiliu local se constata de o instanta de judecata. Si s-ar putea ca pana la urma instanta de contencios administrativ sa hotareasca altfel de cum isi doreste dansa", spune primarul Alin Babanas. 

Surduc risca sa piarda proiectele finantate

Criza politica din Surduc se poate lasa cu o paguba uriasa pentru cetateni, spune primarul.
"Vreau sa subliniez faptul ca si comuna Surduc a castigat doua mari proiecte importante in valoare totala de 212,5 miliarde lei vechi,

Scandalul politic blocheaza  administratia la Surduc si pune frana proiectelor pentru dezvoltarea comunei
aproxiamtiv 4.700.000 euro respectiv construire pod rutier peste raul Somes in localitatea Turbuta si modernizare 10 kilometri de strazi in comuna Surduc, iar dizolvand consiliul local vor fi repercusiuni privind aprobarea unor documentatii care urmeaza a fi intocmite in vederea obtinerii contractelor de finantare pentru cele doua obiective, dar nici acest lucru nu a contat in fata celor care au pus la cale acest demers. Rusine sa le fie, dar eu sunt convins ca aceste nesabuinte vor fi taxate de populatia inteleapta a comunei noastre", spune Alin Babanas.
Primarul Alin Babanas mai are depuse proiecte pe fonduri europene pentru aductiune de apa si asfaltare a strazilor din comuna.
Din discutiile purtate cu cetatenii din comuna reiese ca oamenii sunt revoltati pentru atitudinea consilierilor PSD. Cei din Turbuta vor pod indiferent cine administreaza comuna, si sunt foc si para pe PSD-istii care boicoteaza administratia si, astfel, proiectul aprobat pentru pod.
Angajatii din Primarie ameninta si ei cu proteste si spun ca vor bloca activitatea din primarie si ca vor protesta in fata Prefecturii, daca nu isi primesc salariile.

Samanta scandalului

Primarul Alin Babanas (PNL) a castigat alegerile din 2016 la distanta de 38 de voturi impotriva Mariei Onicas, fost primar in perioada 2012 - 2016. Dupa alegerile din 5 iunie 2016, Consiliul Local Surduc este compus din 13 consilieri locali, dintre care 6 PSD, 5 PNL si 2 ALDE. Postul de viceprimar a revenit ALDE. Problemele au aparut cand trei consilieri locali ai PNL s-au aliat cu PSD si au votat la trei sedinte ordinare consecutive cu PSD. Cei opt consilieri - 5 PSD si 3 PNL - au votat impotriva introducerii iluminatului public in comuna, modernizarea si crearea de 7 statii de autobuz in comuna. Tot cei opt consilieri PSD si cei 3 PNL au votat si aprobat suma de 270.000 lei sprijin financiar nerambursabil acordat cultelor religioase recunoscute.
Atunci, primarul PNL Alin Babanas a hotarat excluderea celor trei consilieri locali PNL care au votat cu PSD - Sana Victor, Stegerean Ioana si Nechifor Veronica. I-a propus pe urmatori trei consilieri locali alesi pe lista PNL - Crisan Liviu, Ungurusan Dorin si Fechete Dorin.
Pentru ca nu s-a intrunit cvorumul necesar, din cauza faptului ca cei cinci consilieri PSD nu au fost prezenti la sedinta ordinara, cei trei consilieri PNL noi nu au putut fi validati.

Vizualizari 7192
Comentarii articol

>

in 1 August 2017 1:05

Liviu Balint sustine cetatenii din Surduc cu proiecte cat timp administratia este dizolvata.

Felcera>

in 1 August 2017 6:23

Femeia barbat Onicas s-ar alia mai bine cu Pomohaci, soarta e aceeasi- afara cu nesimtitii din politica si din biserici.

>

in 1 August 2017 8:02

Bine au facut ca nau aprobat sa schinbe becurile care merg cu 6 miliarde si lemne care leau vindut cu130 trasen drum si primaria a platit pentru tras la drum 74 de lei si s au dat numai la cine a vrut primaru. Iar cu angajati din primarie sa va anute primaru ce salari le da incepind cu femeia de servici si terminind cu iel si apoi sa vorbeasca primaru de ce nau vrut sa mearga consilieri psd la sedinta simte brebenel cai fuge pamintul de sub picioare ia dat pe toti la o parte dupa cea iesit primar dar astai mami cea care decide si care lucreaza si acuma in primarie chiar in biroul secretarei dar nimeni nu vede ieu sustin echipa psd vreau alegeri.....hai psd

ok.>

in 1 August 2017 8:21

domnule reporter dumneata cu cine esti sau vrei sa spui ca esti impartial?

>

in 1 August 2017 9:45

Acest articol e exact cum se duc luptele impotriva tuturor.

>

in 1 August 2017 9:46

domnule de la 8;21,aici nu este vorba cu cine esti.aici este vorba de realitatea pe care Multi nu o vad.d-na ONICAS nu accepta infringerea nici dupa 1 an de la alegeri Sigur ca ar dori dizolvarea consiliului local iar PSD sa aiba majoritate,dar legea s-a schimbat-vezi comunicatul dl PERFECT din SALAJEANUL.Salariile personalului o deranjeaza mult,dar uita ca a lucrat cu acesti functionari 4 ani,i-au fost colegi iar unii au ajutat-o foarte mult in toate problemele mandatului dansei..Activitatea din primarie a mers bine pentru ca a avut un secretar cu experienta,un contabil bun si altin functionari care au muncit-stie ea destul de bine cat-dar acum doreaste cu orice pret sa impiedice bunul mers al comunei.Problema este ca nu respecta votul dat de cetatenii comunei,nu doreste ca in comuna sa se poate face ceva.D-LOR CONSILIERI PSD-TREZITI-VA si respectati oamenii,aveti putina bunatate in suflet si inima voastra.S-AU VA INTERESEAZA DOAR CIOLANUL

Nivel mic>

in 1 August 2017 10:11

Cine a tras lemnele din pădurea comunala si le a v

>

in 1 August 2017 10:18

Atata timp cat Institutia MAMICA conduce Primaria Surduc ,lucrurile vor merge din ce in ce mai prost.Nu e posibil ca fostul secretar al primariei sa fie acolo mereu , sa coordoneze activitatile de acolo. Oare ITM-ul unde este? Stiti ca se numeste munca la negru???

>

in 1 August 2017 10:21

Babanas , trezeste-te! Ti-a trebuit primarie, fii barbat si nu tot fugi la mami pentru orice! Daca nu poti, lasa pe cine poate !!!!

>

in 1 August 2017 10:27

Asta e PSD-ul n-ai ce zice

>

in 1 August 2017 10:30

CAM PE CINE SA LASE , DUPA TINE 10:21 ? TOTI VB AIURELI , ASTIA DIN PSD , CE A TI FACUT 4 ANI , TOT VORBESTE FOSTA PRIMARITA CA A ADUS LA BUGET IN 4 ANI 75 MILIARDE , ATAT TIMP CAT BUGETUL COMUNEI E DE 50 MILIARDE APROXIMATIV CA TOATA LUMEA STIE , IAR ACUM INTR UN AN DE CONDUCERE ACEST PROFESORAS A ADUS DE 3 ORI SUMA VOASTRA IN 4 ANI DE PRIMARIE , DECI , CONCLUZIA O POATE TRAGE ORICINE DOMNULE 10:21 .

>

in 1 August 2017 10:36

INCA CEVA DOMNULE 10:21 : 4 ANI SI VAD CA IN CONTINUARE VOI TOT NU AVETI CURAJ SA VORBITI IN REALITATE , DECAT AICI SA NU VA STIE NIMENI IDENTITATEA , ASUMA TI DOMNULE SI DOMNILOR RASPUNDEREA PENTRU CEEA CE FACETI , DE VORBE GOALE NE AM CAM SATURAT .

>

in 1 August 2017 11:15

Pt 10:30,daca ai citi cu atentie si ai avea ceva logica in dotare ti-ai da seama de context. Cum pe la scoala ai dat doar la corigente, ma lasi!? Nu e vorba de partid, e vorba de ati asuma responsabilitati.Crezi ca baii I-a adus de la mami?

>

in 1 August 2017 11:31

11:15 , NU STIU CINE ESTI SI NU MA INTERESEAZA DRAGUL MEU , INTRADEVAR NU E VORBA DE PARTID , DAR DACA AI AVEA TU UN PIC DE INFORMATII AI STII CA ACEST PROFESORAS E UNUL FOARTE BUN , INTERESEAZA TE MAI AMANUNTIT DESPRE PARERILE TALE , IAR ACUM DRAGUL MEU CRED CA TU AI CAM FOST PE LA CORIGENTE , CRED CA AI NEVOIE DE A SCRIE CORECT SI GRAMATICAL . BANII DRAGUL MEU NU I A ADUS DE LA ACEASTA "MAMI" BANII AU FOST CASTIGATI PRIN PROIECTE INTRADEVAR , DAR IN COMPARATIE CU FOSTA , ACEST PROFESORAS ARE INCLINARE PENTRU ASA CEVA SI A RESUSIT SA FACA ACESTE PROIECTE PENTRU CA ARE CEVA STUDII IN PLUS FATA DE MULTI ALTII. SA FITI LINISTITI DRAGII MEI CA SI ILUMINATUL PUBLIC SI RESTUL DE PROIECTE O SA LE CASTIGE PENTRU CA ARE CAP , VOI A TI FOST 4 ANI LA CONDUCERE CU PREFECTURA , CONSILIU JUDETEAN SI PUTERE IN BUCURESTI SI NU A TI REUSIT DECAT SA REABILITATI CAMINELE CARE AU M AI FOST REABILITATE CHIAR SI DE CATRE FOSTA CONDUCERE . DECI , CONCLUZIA ?

>

in 1 August 2017 12:49

Locuitorii comunei au de pierdut ci nu ei. Mii de oameni le-au dat votul si incredere iar acum isi bat joc. treziti-va si luptati impreuna pentru un scop unic ca pentru asta ati candidat.Lasati orgoliile la o parte si rezolvati problemele pentru care ati fost investiti. ganditi-va la parintii noastrii sau bunicii nostrii care au o varsta si traiesc sperand.Asa cum spera si cei din satul Turbuta care nu au posibilitate sa mearga la un medic cu o masina, fiind batrani si bolnavi.Mor sperand va vor avea un pod peste Somes sa poata fi trecuti la malul celalat la timp(pentru unii prea tarziu.

>

in 1 August 2017 12:55

Pentru cel de la 11.31te rog dute sati arate proiectele si apoi vorbeste ca primit bani iei au facut o sinpla cerere la guvern si li sa aprobat cererea dar nici macar studiu de fezabilitate nul au facut ce mai vorbim de bani .ieu nu fac parte din nici un partid dar asi fi bucuros sa primeasca primaria surduc acestia bavi nu va grabiti cati primit nustiu cite miliarde caci ie numai o propunere din partea guvernului voi trebuie sa optineti toate avizele.trebuie studiu de fezabilitate sal aveti facut apoi sa vi se aprobe valoarea si apoi proiectu iar dupa aceia putdti vorbi cati primit bani ieu vas sfatui sa nu va grabiti ca aveti bani ie cale lunga de citva timp va urez bafta

>

in 1 August 2017 13:16

E CALE LUNGA PANA ACOLO INTRADEVAR SI SUNT DE OBTINUT MULTE AVIZE , ASA E , DAR CEL PUTIN ACEST PROFESORAS A FACUT ACESTE DEMERSURI PE CARE FOSTA CONDUCERE NICI NU A INCERCAT SA FACA ASA CEVA , OARE DE CE ? CREDEA CA VA RAMANE PANA LA PENSIE SI VA AVEA TIMP , NU , ASA ZICEA PE SALAJEANUL MAMA FOSTULUI EDIL , DE ASTA DOAMNA FOSTA PRIMARITA E ASA SUPARATA ACUM , DAR FITI FARA GRIJA DOMNILOR CA PRIMARIA NU E A NIMANUI , CINE E DORIT LA URMATORUL MANDAT NU E O PROBLEMA , INDIFERENT CA FACI CEVA PENTRU COMUNA SAU NU , POPULATIA VA DECIDE , DAR MOMENTAN POPULATIA COMUNEI A DECIS PENTRU ACEST PROFESORAS CARE DIN SURSELE MELE STIU CA MANDATUL ANTERIOR ADICA CEL AL DOAMNEI ONICAS A FACUT ORICE PENTRU BINELE COMUNEI . DE CE NU SE INTAMPLA ACELASI LUCRU SI ACUM ? AI PIERDUT DOAMNA FOSTA PRIMARITA STAI IN BANCUTA TA SI LASA LUCRURILE SA EVOLUEZE , SAU NU DORESTI BINELE COMUNEI , ADICA 4 ANI COMUNA SURDUC A STAT PE LOC , ACELASI LUCRU VREI SI ACUM . OARE DE CE NU SE VREA BINELE COMUNEI ?

pentru Artur Szekely >

in 1 August 2017 13:21

Eu cred ca consilierii PSD si-au dat demisia pentru ca sa il lase pe domnisorul primar sa conduca impreuna cu ,,mami,,ca tare buna echipa fac .Pentru ei toata lumea este proasta si doar ei sunt destepti.Ei,acum sa ii vedem!Si in acest acest articol si au pus amprenta maiestriei minciunii.Minciuna si manipularea la ei este mostenire de familie si e ridicata la rang inalt deoarece iti trebuie talent pentru asa ceva.Iar precum sublinia si domnisorul primar noi,cetatenii comunei suntem intelepti si vedem ceea ce se intampla cu adevarat ,iar de taxat il vom taxa pe dansul deoarece este singurul raspunzator .Sa nu creada ca nu stim care este adevarata situatie din comuna si ca ne va influenta acest articol de doi bani .Fac aceasta afirmatie deoarece cel care a scris articolul trebuia sa se documenteze inainte de a scrie ceea ce a scris.Situatia este alta.

>

in 1 August 2017 13:24

Ha,ha!Sunt mai bune comentariile la acest articol decat articolul in sine ,asa ca domnule ziarist citeste si ia lectii iar data viitoare scrie adevarul !

>

in 1 August 2017 13:33

ADEVARUL ? MI E MILA DE VOI , A TI PIERDUT , STATI ACASA SI FACETI CE STITI MAI BINE . VOI VORBITI DE ADEVAR , AR TREBUI SA VEDETI PE SALAJEANUL SI REPLICA DOMNULUI PREFECT , DOMNILOR DIN PSD , IAR VOI CEI INTELEPTI , DIN PACATE , STEAUA VOASTRA A APUS . ADEVARATA SITUATIE DIN COMUNA E FAPTUL CA A TI LASAT PERSONALUL DIN PRIMARIE FARA SALAR IAR ACUM DIN UMBRA , CA ASA E STILUL VOSTRU , INCERCATI SA PARETI BUNI , DA INTRADEVAR O SA VEDEM LA MOMENTUL OPORTUN CE VA ZICE POPULATIA DE ACEST LUCRU SI DE RESTUL , FITI FARA GRIJA DOMNILOR , TOTUL SE VA REZOLVA PANA LA URMA .

>

in 1 August 2017 13:45

RUSINE D-LOR CONSILERI PSD CA SUNTEI CONDUSI DE O PRESEDINTA PSD SURDUC CARE PLEACA URECEHEA LA TOATE BIRFELE,ASA CUM SPUNE EA;DE LA "RADIO SANT"

>

in 1 August 2017 13:55

13:45 - PRESEDINTA PSD CARE ACUM 4 ANI LA REDUS LA TACERE PE SEFUL PSD SURDUC DIN ACEA VREME DRAGAN IOAN ACTUALUL VICEPRIMAR SI CARE INCEARCA DIN NOU SA L INLATURE DE DATA ASTA DIN FUNCTIA DE VICEPRIMAR DOAR PENTRU CA ASA VREA DANSA , PENTRU CA NU SUPORTA GANDUL CA APIERDUT ACESTE BATALII , PIERZAND ATAT FUNCTIA DE PRIMAR CAT SI CEA DE VICEPRIMAR . FRUMOS DIN PARTEA DVS . MULTUMIM DOAMNA FOST PRIMAR ...

pt cel de la 12,55>

in 1 August 2017 14:17

>

in 1 August 2017 14:37

O ZI FRUMOASA DORESC CELOR CE LUPTA PENTRU ACEASTA COMUNITATE , RESTUL SA SCRIETI IN CONTINUARE , CA DOAR AICI SUNTETI ASCULTATI ...

>

in 1 August 2017 14:42

Dupa ce semneaza contractul cu MDRAP, SE POATE VORBII DE FINANTARE, PANA ATUNCI SA FINALIZEZE DOCUMENTATIA PANA IN NOIEMBRIE, DACA NU ARE SF PROBABILITATE MICA SA TERMINE.

>

in 1 August 2017 15:04

Praf in ochi cu aceste roiecte.Pana se va trezi Babanas ca trebuie avize si studiu de fezabilitate, va trece multa apa pe Somes. Cati investitori ati atras in zona?

>

in 1 August 2017 15:09

Nu cunosc nici una din părțile implicate,nici PSD nici PNL, nu sint din Surduc,dar ma iau cu mainile de cap c

>

in 1 August 2017 15:14

Intreabal pe pimaru mami stie ce inseamna MDRAP sau o intreaba pe mami

>

in 1 August 2017 15:20

15:04 DUTE DRAGUL MEU LA SCOALA CAT DE REPEDE POTI , CA I PB CU TINE , DAR VOI CATI A TI ATRAS DOMNULE ? TU VB DE STUDII DE FEZABILITATE SI AVIZE , STII CEL PUTIN CE S ALEA ? VOI VB DE PROIECTE SI ALTE LUCRURI , DE ABIA STITI CUM VA CHEAMA , IN 4 ANI A TI STAT DOAR IN PRIMARIE SA LUATI SALARIUL , A TI FACUT ZILELE COMUNEI DUPA NICI 2 LUNI DE LA INUNDATIILE DIN COMUNA , COMUNA O FOST DISTRUSA DE APE ( NU A TI DAT UN LEU PENTRU SINISTRATI ) SI VOI A TI FACUT ZILELE COMUNEI PENTRU CEI NECUNOSCATORI , PT CA ERA DE FAPT CAMPANIE ELECTORALA EXACT CA SI ASFALTUL DIN ULTIMELE 2 SAPTAMANI DE DINAINTEA ALEGERILOR , ALA O FOST PRAF IN OCHI DOMNILOR . PUNETI DRAGILOR MANA PE CARTE DACA VRETI SA IESITIIN LUME .

>

in 1 August 2017 15:39

Pt 15:20. Pe bune, chiar esti bine? Tu vorbesti de greseli gramaticale.Spre surprinderea ta, chiar am habar de ceea ce tu scrii, dar nu stii. Niciodata nebunul nu va zice ca e nebun!!!!!

Pentru 10.21>

in 1 August 2017 16:13

Se pare ca in urma indemnului dumneavoastra ati reusit sa treziti monstrul din fam.Babanas ,nicidecum barbatul,incat acum nu mai pridideste la fel ca si muierile cu scrierea comentariilor ,,pro primar,,si ,,anti PSD,,.Cateva zile aceasta ii va fi preocuparea primordial ,deci pana la urma nici pe asta nu il intereseaza comuna noastra ,ci numai barfele si scandalurile.

>

in 1 August 2017 16:40

NU VA E RUSINE GUNOAIE DE PSD, DOMNILOR CETATENI AI COMUNEI SURDUC ,DOMNILOR CONSILIERI PSD ,FOSTA CONDUCERE STITI CINE LUCREAZA INTR-O PRIMARIE ,FEMEILE ALEA LA CARE NU LE-ATI APROBAT SALARIILE ,ALEA CARE VA DAU INDEMNIZATIA PENTRU SEDINTELE UNDE RIDICATI MANA IMPOTRIVA COMUNITATII ,ALEA CARE VA FACEAU SITUATIILE SI VOI LE SEMNATI ,ALEA CARE DE PE SPINAREA LOR A-TI LUAT SALARIUL 4 ANI DE ZILE ,DOMNUL FOST VICEPRIMAR ,SA-TI FIE RUSINE NETREBNICULE CA VEHICULEZI CA LI SAU DAT SALARII MARI ,ANGAJATILOR PRIMARIEI ,NU TI-E RUSINE SA VORBESTI ,CAND NICI SA CITESTI NU STII SI ELE ITI FACEAU SITUATIILE SI TU LE SEMNAI?SA-TI FIE RUSINE GUNOI DE OM CE ESTI IMPREUNA CU TOTI CEILALTI,RUSINE SA VA FIE ,NENOROCITILOR.NU TE GANDESTI CA AI FAMILI ,COPII DE INTRETINUT ,BANCI SI RATE DE PLATIT?ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU ,PRECUM A-TI FACUT ,SPER CA IN AL NOUALEA CEAS ,CETATENII COMUNEI SA-SI DESCHISA OCHII SI SA VADA IN SFARSIT ADEVARATA VOASTRA VALOARE ,SUNTETI NISTE OAMENI DE NIMIC SI NICI UN SCUIPAT NU MERITATI ,IAR CEI CARE BAT IN DOMNUL ACTUAL PRIMAR ,TOATA STIMA SI RESPECTUL S-A LUPTAT PENTRU PERSONALUL PRIMARIEI SI PENTRU COMUNITATE , PANA IN PANZELE ALBE SI CU SIGURANTA IL VOM VOTA SI PESTE 3 ANI .IAR PENTRU VOI GUNOAIELOR DE ,,OAMENI,, DIN PSD , ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU ,LA VOI SI LA FAMILIILE VOASTRE.AMIN

16.40 >

in 1 August 2017 17:20

AMIN!!!

>

in 1 August 2017 17:27

tiganii o ales-o

>

in 1 August 2017 17:29

Și

>

in 1 August 2017 18:23

Acum puteti comenta cat doriti ca este trecut de ora 16.00 si nu mai sunteti in timpul serviciului.Ce m-a indignat pe mine a fost faptul ca va doriti salarii cat mai mari pentru munca prestata,dar dumneavoastra aveti timp de comentarii la ziare si stati pe facebook in timpul serviciului fiind platiti atat din banii nostri cat si din banii celor pe care ii blestemati.Cred ca rusine ar trebui sa va fie tuturor .

>

in 1 August 2017 19:53

TU CEL DE LA 16,40 NU VORBI CHIAR ASA;PENTRU CA ESTE BINE DE STIUT CA D-NA DE LA AGRICOL A FACUT SITUATIILOE TUTUROR VICEPRIMARILOR SI O FACE SI IN ZIUA DE AZI:RASPLATAEI ESTE:::::::CARE OARE?NU S-AU APROBAT SALARTIILE;CHIAR DACA AR FI TAIAT DIN ELE CEI DE LA PSD;SA AIBA CURAJUL SA SPUNA CE II DERANJEAZA LA CESTE FETE DE LA PRIMARIE:SA AUZIM DE BINE:

Felcera>

in 1 August 2017 20:39

Oare in Surduc cei mai buni oameni intr-o echipa de primarie au fost o felcera si un tractorist? Vai de destinul vostru surducani! Va lasati santajati de o femeie( fara caracter, e semibarbat).

>

in 1 August 2017 21:11

Sa va mance azilu pe toti din psd si sa aveti ancer toata viata

>

in 1 August 2017 21:37

Cei ce aruncă cu noroi

>

in 1 August 2017 22:37

Ai haz 16꞉40 ,dar si lipsa de bun simt,doar asa te pot cataloga in functie de rugaciunea sau blestemul adresat PSD.Atat timp cat nici tu nu dai dovada de o persoana foarte culta ,deoarece modul tau de exprimare lasa mult de dorit,nu cred ca esti in masura sa vorbesti despre altii.Cu certitudine esti inca una dintre persoanele ,,cu prea multa pregatire ,,care sta in primarie ca un parazit pe banii nostri in baza unei diplome obtinute pe bani la o facultate fantoma .

>

in 1 August 2017 23:08

Nu inteleg de ce ,,gunoaiele,,de pesedisti nu se prezinta la sedinte ca doar psd a dat legea salarizarii si domnul primar pnl daca stiu bine vrea sa le dea salarii marite angajatilor dar din cate stiu , daca stiu bine aceste salarii sant suportate din taxe si impozitele cetatenilor.In urma intrebarilor domnule primar posteaza salariile pe care ,,gunoaiele,, de pesedisti nu vor sa le aprobe daca santeti barbat nu primarul mami cum vedeam in alte comentarii.

>

in 1 August 2017 23:08

Nu inteleg de ce ,,gunoaiele,,de pesedisti nu se prezinta la sedinte ca doar psd a dat legea salarizarii si domnul primar pnl daca stiu bine vrea sa le dea salarii marite angajatilor dar din cate stiu , daca stiu bine aceste salarii sant suportate din taxe si impozitele cetatenilor.In urma intrebarilor domnule primar posteaza salariile pe care ,,gunoaiele,, de pesedisti nu vor sa le aprobe daca santeti barbat nu primarul mami cum vedeam in alte comentarii.

>

in 2 August 2017 6:51

Tu, cel din spatele comentariilor, ai mult tupeu sa ataci, ai taxele și impozitele plătite??? Ca de diplome nici nu poate fi vorba

>

in 2 August 2017 8:51

Voi va cercati pe comentarii, si Baba cu MAMICA isi fac bine treaba. Rad si cu spatele de voi. PS: Mai dati pe la scoala, ca vai ,de gramatica voastra!

>

in 2 August 2017 8:53

Babanas, te-ai trezit cu fata la prize? Nu iti mai scrie comentariile! Du-te si lucreaza ceva, ca doar de aceea esti platit regeste!

>

in 2 August 2017 10:40

CITITI DOMNILOR DE LA PSD SURDUC IN SPECIAL FOSTA PRIMARITA SI LUATI AMINTE CE ZICE ZIARUL SALAJEANUL IMPREUNA CU PREFECTURA SALAJ AZI 02.08.2017, A TI CREZUT CA FACETI LEGEA IN SURDUC , DAR E VAI DE CAPUL VOSTRU . NU UITA "FOSTA" CA SE STIE CE AI FACUT LA PRIMARIE IN 4 ANI SI SUNT MULTE , DAR TOATE LA TIMPUL LOR . PANA ATUNCI FA CE AI INVATAT , ADICA INJECTII IN TIMPUL PROGRAMULUI SI DUPA CA LUMEA NU E PROASTA CUM CREZI TU , STIMATA DOAMNA !!!

>

in 2 August 2017 10:43

8:51 - CATA SCOALA ARE PRIMARUL CU MAMA LUI NU AVETI TOTI PSD DIN COMUNA SURDUC LA UN LOC , NU STIU CARE TREBUIE SA M AI MERAGA PE LA SCOALA .

pentru 10.43>

in 2 August 2017 14:24

Eu stiu!Toti trebuie sa mai mearga pe la scoala in frunte cu tine!

>

in 2 August 2017 15:05

Ma bucur ca in sfarsit pana si voi recunoasteti ca fosta primarita este o stimata doamna .Toata stima si respectul pentru aceasta femeie care a reusit sa tina piept hadei babanas,cu b mic ca doar atat valorati!

>

in 2 August 2017 15:54

Doamna la figurat nu la propriu .... tu vprbesti de mami a priamrului cand tu ti ai facut contract cu ziarul salajeanul si tv pe 4 ani de zile , iar la tv nu a aparut in aceasta perioada decat "mami" tau sa ne zica cum se fac cozonacii si painea de casa ca restul nu stia . Tu vorbesti de valoare ?

>

in 2 August 2017 16:14

Domnilor PSD din Surduc, e cazul ca persoanele care ne asculta aici precum si restul populatiei, sa stie de fapt ce va doare cel mai tare: legea unitara a salarizarii a fost aprobata de guvernul Psd, pe care PSD Surduc nu a dorit s-o puna in aplicare, de ce, va zic acum: personalul actual din primaria Surduc a activat in majoritatea sa si in mandatul d-nei Onicas, care au lucrat cu aceeasi intensitate ca si acum, ca dansii sa-si ia salariul care nu era mic deloc( nu-i asa d-na Onicas , ca tot vorbesti de salarii ), si care acum nu doreste sa-l aprobe pe motiv ca sunt salarii foarte mari platite de noi cetatenii, dar contractul incheiat pe perioada mandatului sau cu TV Salajeanul pentru a aparea mama sa si compania, nu a fost platit tot din banii comunitatii si multe altele, care le vom dezvalui la momentul potrivit.Dintr-o data d-na Onicas vrea sa para ceea ce nu este , nu a fost si nu va fi niciodata, adica intruchiparea binelui. De fapt a dovedit cat de tare o intereseaza binele cetatenilor comunei cand nu a aprobat impreuna cu compania , proiectele propuse pentru binele comunei .

Pentruin 2 August 2017 15:54>

in 2 August 2017 16:41

Parerea mea umila este ca mama d-nei Onicas este de apreciat daca este o buna gospodina acasa,pe cand alte mame-s de blamat ca -s gospodine pe la altii si alte case.

>

in 2 August 2017 16:43

15:05 - nu va puteti voi pune niciodata cu fam aia " stimata doamana" , ps mai bine te ai uita in ograda ta , sa ti vezi de "barbatel" - ca e cam inflacarat in ultima vreme si sa nu cunva sa ramai cu buza umflata . Daca era o doamna era inca in primarie , dar la aerele ei nu conta nimeni decat cativa cu bani ca ea , apropo cucoana draga , caminul tau 100 de mii de euro tot e praf , deja la nici un an ploua in el si multe altele , ce e mai frumos e ca doar la noi se poate , e ca intr o camera din camin sunt 16 prize si 16 becuri , trebuia sa iasa socoteala , nu ?

>

in 2 August 2017 16:48

Parerea ta nu mai conteaza domnita , s a terminat era Soimusan si Onicas , ne a ferit dzeu de ce era mai rau ... am auzit ca era sa avem preot nou in sat , cred ca stii , nu ? Asta mai lipsea , sa fie tacamul complet ...

>

in 2 August 2017 17:05

Faci o confuzie uriasa .Dar eu zic ca asta-i mai femeie decat ii barbat fiul tau .Asta-i maritata cu familie.Odorul tau n-a fost vazut cu femei ,doar ce ati vehiculat voi ca sa para ca n-ar avea nicio problema cu femeile.

>

in 2 August 2017 23:52

Domnul primar Alin Babanaș este un mare domn!Merita sprijin și respect!

>

in 3 August 2017 11:07

In sfarsit ti-o pierit piscuitul!Adevarul doare,asa-i?A fost foarte frumos ,v-ati distrat si v-a tihnit atat timp cat ati fost lasati in pace sa o blamati pe fosta primarita si sa o faceti in fel si chip in stilul vostru caracteristic si inconfundabil.Cand cineva are curajul sa va raspunda in acelasi stil se pare ca nu va convine.V-ati pus pana acum si in situatia ei ?De ani de zile la orice articol aparut in ziar nu ati ezitat sa-o batjocoriti.Nu este ea femeia fatala , toti suntem asa cum ne-a lasat D-zeu ,dar suntem constienti ca suntem imperfecti ,in schimb voi va considerati intruchiparea perfectiunii. Va lasam pe d-voastra sa fiti frumosii comunei.Atunci cand doresti sa vorbesti despre cineva ,vorbeste despre faptele acelui om,nu despre infatisare.

>

in 3 August 2017 12:46

DA ARE FAMILIE , CA SI A INFIAT UN COPIL PENTRU CAMPANIE ELECTORALA , DE ASTA SI PENTRU MULTE ALTELE A BATUT O DZEU SI MAI ARE DE TRAS PT MULTE ALTELE , SARACA DE EA , A FACUT ACTELE LA PRIMARIA SURDUC PENTRU ACEL COPIL DUPA MULTA VREME DECAT ZICE LEGEA , SE PLIMBA CU EL DE MANUTA IN CAMPANIE SA NE ARATE CAT IL IUBESTE CAND DE FAPT NU DA NIMIC PE ACEL BIET COPIL , CAT E EA DE BUNA SARACA EI FAMILIE CA DE SARBATORI INCHIDEA USILE SI PORTILE SA NU VINA NIMENI LA COLINDAT SI MULTE ALTELE ... NU MI A MURIT PISCUITUL DAR M AM SATURAT DE VOI , DE ASTIA BOGATI CARE A FACUT AVERE CUM A FACUT SI CARE O CREZUT CA EI SUNT DZEU . SA NU CREZI CA AI TERMINAT CU TOATE CATE AI FACUT IN 4 ANI , DE ACUM INCEPE GREUL SA FII SIGURA SA VEZI SI TU CUM SE TRAIESTE IN LUMEA REALA .

>

in 3 August 2017 15:40

Ei ...uite,ea si-a infiat un copil dand si dovada de altruism pentru ca a putut,are un sot.Tu,poti?Nu prea cred,deoarece copiii se incredinteaza doar familiilor legal constituite ,iar tu esti egoist si familie ioc ,asa ca banuiesc de fapt ca vorbesti din invidie.

Despre...>

in 4 August 2017 3:15

Cel care a comentat

despre primaria surduc>

in 8 August 2017 13:48

In orce caz se pricep toti deminune la intrigue si certuri sa ne tinem pliscul acum ei sunt la putere.D-na presedinta Onicas a facuto de oaie.Inainte de a pleca si-a respectat consilierii ei doar numai pe ei de exemplu in satul Tihau le-a asfaltat numai lor stazile si lea pus la punct santurile pentru restul locatarilor care si-au pua votul nimic pftiti la Tihau si filmati ptr. cine s-a asfaltat ulitele I-ti vine sa razi. De cca 8-10 ani se tot face canalizare de 3 sau 4 ori s-au facut masuratori dar nimic concludent d-na primarita Onicas ti-ai pus tot talentul ptr. a-ti intabula cladirea facuta cu munca bietilor oameni ptr. comunitate complesul pe familia ta.Nici d-ul Babanas nu este m-ai breaz pe undeva isi aplica o seriozitate de 2 lei.Nu sara la gatul nimanui cum a facuto la sedinta din primavera de la caminul cultural circula o idela si daca imi vand casa nu conteaza numai sa-l vad primar a zis mami.

>

in 13 August 2017 13:47

deja,numai popa va mai poate salva sufletele si impaca constiinta la fiecare personaj ce are legatura cu textul in dezbatere!

>

in 13 August 2017 23:47

E MARE PACAT CA AJUNS DEMOCRATIA SI LA SURDUC.Cine citeste aceste comentarii si e om de buna credinta isi da seama ca lupta politica PSD-PNL s-a mutat in curtea Onincas-babanas.In loc sa fie o lupta pe PROIECTE pt comunitate e un scandal ieftin la care isi dau cu parerea tot felul de PROSTANACI.Cum e posibil sa-l bagi in acest razboi pe copilul fam Onicas,care a fost scos din iad de Mariuca in timp ce babanasu isi trimetea propria fica(cu Ioana) la centru de plasament de la Cehu Silvaniei iar cu studile fam baba lasati-o mai moale,din cite cunosc mami a facut scoala la PP unde ii lustruia PUSCA sefului de post .Iar cu proprietatile; fam Onicas a cistigat in instanta un drept ce ia fost luat de comunistii?dar baba cum a intrat in posesia Banci Agricole????dar gardurile cu ce bani le-a facut????SA VA FIE RUSINE CA SUSTINETI SI ACUMA ACEST "pomohaci" al com SURDUC.Sa auzim numai de bine.

>

in 14 August 2017 1:50

Cum va fi in stare acest PEDOFIL sa conduca destinele unei comune daca nu a fost in stare sa-si cresca propria fetita si a plasat-o fam SJ

>

in 14 August 2017 2:04

Surducani de cind s-a inchis mina au ramas fara serviciu iar acuma stind mai mult pe acasa sunt mari amatori de telenovele.Pe vremuri urmareau povestea de dragoste dintre secretara si seful de post iar acuma a aparut noul serial cu povestea de dragoste interzisa dintre prof si IOANA din a saptea.Fiind indragostiti de actori principali i-au votat si din pacate ii susti in continure!!!!

>

in 14 August 2017 2:40

Mai exita o poveste de dragoste si cu o prof de geografie de loc din Turbuta si nu numai sau .....o fi o stratejie ca eu am auzit ca ar fi pe invers ,cine stie??

>

in 14 August 2017 11:47

Consilieri PSD Surduc au facut ce au vazut la fratii lor mai mari din PARLAMENT in special cei din opozitie care atunci cind nu le covine ceva ies afara din sala!!!De ce injurati PSD ca va marit:pensile,salarile, alocatile,va taiat multe taxe.Acest BORFAS nu va dat nimic ba mai mult va violat copii,cita PROSTIE se pare ca acel car nu s-a rasturnat la Caracal ci la Surduc.Cum e posibil sa sustii un asemenea PEDOFIl???? VA DORESC SA MERGETI CU "pomohaci" INAINTE spre mai bine!!!!!

>

in 14 August 2017 12:26

pt cel din 01-08-2017 ora13,21 BRAVO ai scris PERFECT cu un comentariu:inaintea manipulari si dezinformari la aceasta fam sta CURVUSAGU care se mosteneste de la batrina................................................pt ARTUR SZEKELY Dupa cum scri se pare ca ai baut cafea din ceasca primarului!!!Cind mai treci pe la Surduc te rog sa-l intrebi pe baba despre acel caz de VIOLAREA elevei Ioana cl saptea iar el era prof nu de alta dar sa fii primul care scrie de aces caz.In citeva zile cazul va fi pe masa lui SORIN OVIDIU BALAN de la Antena1!!!!!ADEVARU VA IESI LA SUPRAFATA.

>

in 14 August 2017 12:56

Lasati-o pe batrina in pace ca s-a POCAIT,dar ma intreb s-a POCAIT ca o MUSTRARE de constinta pt aventurile amoroase cu seful de post s-au pt o stratejie electorala.Sa-i fie primita alegerea iar DUMNEZEU sa o rasplateasca dupa fapte!!!!!!

>

in 14 August 2017 17:04

Batrina in tinerete cind facea cite o iesire cu sefu pe Valea Hraii se descurca de minune,acolo unde ii lustruia PUSCA nici iarba nu mai crestea,ce vremuri!!!iar acuma o POCAINTA ii este absolut necesara.

>

in 14 August 2017 18:33

Mai LINGAILOR mai terminati cu ridicare in slavi a lui "pomohaci"ce s-a facut,s-a facut de la sine indifernt cine era pe scaun(parca a-ti terminat stefan gioghiu)nu inghititi laturile lui "pomohaci".Daca era asa destept cum il credeti nu-si facea de lucru cu minora Ioana iar daca a gresit trebuia sa fie BARBAT si sa-si asume gresala nu sa-si vanda propriu copil la"tigani"Cit tupeu cita nesimtire dar cita prostie,cum poti sa sustii un asemene animal??????

>

in 15 August 2017 11:49

CE POCAITA?Nu credeti in aceasta fiinta care nu are nici un DUMNEZEU,in comuna i se spune "VULPEA" datorita vicleniei cu care de fapt a si castigat alegerile.Si-a pregatit din timp campania electorala a trecut pe la pocaiti dind impresia ca s-ar POCAI pentru a cistiga increderea(voturi) lor stiind ca sunt multi, uniti si usor de manipulat la care sincer sa fiu credinta lor e in PACHET!!iar la vulpita in VOT si-au dat mina si-au castigat.Bravo lor!!In concluzie pocaiti si asistati sociali ne-au pus un VIOLATOR DE MINORI in fruntea Comunei un "pomohaci",,,,,, asta-i viata!!!!Sa-l ducem cu mindrie,,,!!si intelepciune.

>

in 15 August 2017 12:03

La VULPITA care culmea e MARIA ii spun LA MULTI ANI iar in cei 4 ani sa reuseasca apa din SOMES sa o spele de PACATE????

>

in 15 August 2017 15:59

La seceta care e,debitul Somesului e mic pt PACATELE VULPITEI s-ar putea nici Dunarea sa nu o curete de PACATE??,poate apele IORDANULUI,numai ca sa poata intra in apele IORDANULUI trebuie sa-si aduca nepoata de la tigani acasa.Iar auma acest lucru nu se pote pt ca la PUIUTU MAMEI ia gasit pereche undeva pe la RUS mai departe pt a nu afla de aventurile PUIUTULUI.Nu am reusit pina la aceasta ora sa aflu daca perechea puitului v-a fi femeie sau "barbat".Se anunta un chef mare numai cu pocaiti si asistati sociali trei zile si trei nopti.Atentie!!! ORTODOCSI ,,sunteti interzisi!!!!

>

in 15 August 2017 16:15

AM O NELAMURIRE LA ANUTUL DE MAI SUS,EVENIMENTUL E CU CADOU PT MIRI SI DACA LA NUNTA VA CINTA SI "pomohaci",,,,,SA FIE INTR-UN CEAS BUN,,??!!!

>

in 29 August 2017 15:48

"pomohaci" s-a urcat pe tron cu sprijinu d-lor ICA si IOANA care drept "recompensa" au fost indepartate.Vulpoiul a muscat mina celor care la...hranit o muscatura rusinoasa pt doamne care nu va fi uitata?...OARE?.. In politica se poate orce!!!

>

in 21 Septembrie 2017 22:15

Lingaii lui "pomohaci" s-a treceti pe la Solona s-a vedeti dezastru facut de ape cu ajutoru "VULPOIULUI" care tine in brate doi prieteni a lui mami,pe care Primaria nu vrea sa-i oblige sa-si faca santurile iar cursul apei s-a mutat pe sosea,curtile oamenilor si chiar in magazinul satului.De ce nu intervine Primaria?O fi o strategie electorala?sa trimiti dupa fiecare ploaie "buldo" sa-ti areti muschi?.. asta e pe bani nostri!!!Daca nu stii unde sta "Iulianu Fatului"inteba-o pe mami ??.Daca nu stii unde sta Fatu intreb-o pe mami?? ca tare multe clipe de neuitat le-a petrecut cu seful de post in acest CUIBUSOR de nebunii!!!Or fi avut imunitate acesti "JMECHERI"ai SOLONEI?In concluzie..trebuie sa intervina Prefectura s-au vreti o hotarire judecatoreasca ca acesti Jmecheri sa-si faca santurile ca toti cetateni satului.......

>

in 22 Septembrie 2017 20:50

Ce jmecheri?is niste ludarosiiiii

>

in 23 Septembrie 2017 20:29

Atunci cind stai dupa gard si te uiti cum trece apa pe sosea in loc sa mearga pe santul pe care la-ai astupat cu buna stiinta asta se numeste NESIMTIRE dar toata lumea tace sa nu-i supere pe cei doi "JMECHERI".Poate v-a aparea acea persoana care sa faca ordine!!!Poate NEA MITICA de pe TVR2!!!!CURAJ.

>

in 4 Octombrie 2017 16:39

Razboiul "frumosilor" de la Surduc s-a incheiat???....MARIA nu aveai cum sa cistigi acest razboi cu un animal care a fost crescut la tita vulpi si purtat in brate de seful de post.Exista o vorba...Cu omul prost sa nu te pui ca are mintea odihnita!!!!Dute si-ti creste baiatu in liniste ca fetita lui o creste " GUTA" in tiganie!!!!

>

in 4 Octombrie 2017 17:12

Am fost zilele acestea dupa hribe la Surduc iar in padure am intilnit un animal NECUNOSCUT sa fie vulpe o fi sacal.Mergind mai departe a intilnit un urs mi-e era frica sa pomenesc de vulpe dupa ce la pacalit, tot mergind am intilnit o caprioara pe care am vrut s- o intreb de animal,mi-am adus aminte ca acum citva ani "VULPOIUL" a violat o caprioara minora am renuntat.Tot mergind prin padure am intilnit un iepuras frumusel pe care l-am intrebat despre acel animal dobios si mi-a spus iepurasul ca e cumatru VULPOI si ca e foarte dur el este regele in acest tinut reusind s-a bata o leoaica si sa-i ia locul.Bine, bine dar nu prea semana a vulpoi???Zice lumea ca vulpea l-ar fi facut cu un sef de post!!!!!

>

in 5 Octombrie 2017 17:16

Nu inteleg cum a reusit un vulpoi sa bata o leoaica????

>

in 5 Octombrie 2017 17:31

Prin viclenie care o mosteneste de la masa a mai avut ajutor in" BABUINI" inclusiv ajutor aerian de la cuc care a supravegheat din aer toate miscarile de trupe.Iar leoaica a fost invinsa!!!Mai miraie ea dar,,,. la tupeul pe care il are acest VULPOI numai JUSTITIA il mai poate da jos.Inainte cu tupeu!!!!!

>

in 6 Octombrie 2017 21:24

JUSTITIA nu mai poate interveni fapta VULPOIULUI de viol si intretinere de relatii sexuale cu minori s-a prescris!!!!Numai bunul DUMNEZEU ar mai putea face ceva, ca de la electorat ia de unde nui ce poti sa le ceri????Prin aceasta fapta le-a schimbat destinul acestor doua surori care acuma stau impreuna cu doi frati tigani!!!!A facut praf familia BD iar SURDUCANII ii aplauda faptele.Cine a spus ca la omul sarac nici boii nu-i trag????

>

in 8 Octombrie 2017 14:39

PT cel de la 17;31...IN CONCLUZIE...Un razboi nu se cistiga intodeuna cu artileria grea se poate cistiga si cu infanteria mai ales cind e pregatita din timp (asa cum a procedat vulpea)si cu un centru de comanda SUB CRIPTA bine pus la punct,cu BABUINI in permanenta miscare(nici cind primeau ajutoare nu se miscau asa de bine)cu sprijin aerian si cu serviciu de informatii bine pus la punct...LEOAICA a fost invinsa!!!datorita si increderi in uni care te-au tradat.NU FI TRISTA ce se naste din dragostea dintre un URS si VULPE la borcanul cu miere se viseaza si s-ar putea sa-l prinda ??!!

>

in 13 Octombrie 2017 23:01

VULPOIULE...te-a plecat"gorila" pe cine mai iei la intimidare cind o vizitezi pe "BRUZOAIA" mai nesimtitule???? ...in curind o sa-ti spuna si FINANTISTA .....ADIO!!!!!

>

in 13 Octombrie 2017 23:44

Se vorbeste ca la VULPOI iar fi gasit mami pereche undeva pe la RUS(lucreaza in ZALAU la FINANTE)numai sa nu o pacalesti ca pe IOANA din-ta saptea ma bucur pt "fetita" poate acuma cu atitia bani o sa o aduca acasa??!!Sa fie intr-un ceas plin de intelepciune !!!!Singura problema ca fetita vorbeste numai limba RROMANES!!!!!

>

in 19 Octombrie 2017 21:25

SOS .."NATURA" ..SOS "MEDIU"..La SOLONA la Iulianu Fatului i s-a "defectat" statia de epurare de la ferma zootehnica iar acuma toate dejectiile de la animale se deverseaza in sant iar de acolo in albia riului SOLONA mentionez ;ca trec prin spatele casei mele un miros insuportabil,a distrus pavajul de beton din cauza urinei iar acuma cind se remediez nu pot din cauza scurgerilor continui.Se zice ca ar avea oameni SUS !!! Primaria a fost la fata locului nu a luat nici o masura!!!Se vedem cit de sus sunt AJUTOARELE??Miine voi sesiza GARDA DE MEDIU....

>

in 5 Noiembrie 2017 13:04

MARE MINUNE!!,,,SOLONA ia luat fata IERUSALIMULUI DA este adevarat!!!!!Acum cateva luni bune pe canalul DISCAVERY am vazut un reportaj despre "CRIZA DE APA" din ISRAEL,la care se punea problema ca toate lichidele sa treaca print-un proces tehnologic si sa revina in circutul potabil,,,,la SOLONA de citiva ani functioneaza aceasta "tehnologie"la Iulianu Fatului toate dejectiile sunt infiltrate in circuit la fantana Vetei C si urmeaza si Bruzoaia???? VREM O TARA CA AFARA,,DA,,dar cu acesti jmecheri GARDA DE MEDIU ce face??????????????????

>

in 5 Noiembrie 2017 16:49

Daca unchiu Ion care foloseste aceeasi metoda de zeci de ani (poluind patru fantani) nu a patit nimic a facut si el la fel,ba mai mult la cei doi smecheri a venit si acest mare patron JENU care a cumparat o locuinta si a facut magazin iar din pivnita care era cladita cu piatra a transformat-o in "fosa septica"la citva metri de fantana lui bruzoaia;Tare as vrea sa-i intreb pe cei de la mediu cum au aprobat asa ceva ???si ce se intimpla cu dejectiile??Acesti "jmecheri" si-au adus apa de sus din "bortuca" iar nesimtiti fac "PISU" in fantanile noastre.Oare "bortuca" nu pote fi poluata ACCIDENTAL???!!!Primaria se face ca nu vede dar mai trist ca nici GARDA DE MEDIU nu pare prea interesata???!!!!!

>

in 12 Noiembrie 2017 11:41

Mai "plangaciosule" voi va f...aceti in familie,Bruzoia nu-i cumva mama lui GUTA,Ioana nu-i cumva nora lui GUTA,fata lui Ioana nu-i cumva si a vulpoiului si,,,atunci,,,in concluzie primarelu face parte din familia voastra???TRAIVAR FAMILIA!!AVELO BACTALO!!

>

in 20 Decembrie 2017 12:15

PSD-itilor pe la anul vi se pregheteste ceva dureros "vulpoiul" a fost sa-si faca tansplant.

>

in 21 Decembrie 2017 15:25

vezi ca ai inteles gresit,,,implant nu transplant,,,

>

in 21 Decembrie 2017 16:47

la cum arata iar fi necesar un inplant.

>

in 22 Decembrie 2017 11:50

Mai prietene cred ca ai gresit pagina, e vorba de implant dentar si nu de par....Implantul de par nu se poate are imunitate, adica,ca sa intelegi "PARU DESTEPT PARASESTE CAPUL PROST".

>

in 22 Decembrie 2017 15:22

Adevarat cica vrea sa-si puna niste colti sa poata musca cu ei PSD-ul.

>

in 23 Decembrie 2017 16:03

Deocamdata PSD-ul a marit pensii,salari,alocatii a taiat unele taxe .....nu e cazul sa fie muscati??.......poate vrea sa-i folosesca in alta parte????

>

in 23 Decembrie 2017 16:56

PSD=H0TI

>

in 23 Decembrie 2017 21:22

Hoti nu au culoare politica cind se vad la ciolan,,,,,,cind era vulpita la putere cati" carnati de Gibou" a luat numai ea stieeeeeeeee???????????

>

in 24 Decembrie 2017 12:31

Ai vrut sa scrii "CIRNATI DE GIRBBOU",,,,ioioioi!!!!!!!

>

in 30 Decembrie 2017 20:31

As fi interesata de cirnati de GirbBOU daca sunt BIO,multumesc.

>

in 31 Decembrie 2017 14:49

Nu as putea sa va spun prea multe despre el dar cunosc o persona care a folosit multi ani si a fost tare multumita era in al noualea cer de fericita ia rezolvat si problema de sanatate si cea de dragoste,de putere, de imbogatire(chiar si cea de viol) dar intr-adevar sa tinut de TRATAMENT la tote iesirile isi lua TRATAMENTUL iar acuma de cind nul mai ia nu se simte prea bine e mai mult pe la BISERICI se roaga......Tinerete,tinerete!!!!!!

>

in 31 Decembrie 2017 15:26

Pt cel din 20dec\r\nSe pare ca esti nou in jungla dar ca sa intelegi lumea animalelor trebuie sa fi lingă eleVVulpoiu si-a făcut implant dentar nu pt PSD ci pt gainusa batrina din Zalau,pe vremuri cînd vulpita mama facea chefuri cu ursu prin cuibusoarele lor de nebunii ce ramanea de la chef

>

in 31 Decembrie 2017 15:41

GUTA.!!!!!....Bruzoia ii tare suparata ca nu ai fost cu PURADEI la colindat dar amu vo dat statu masina de servici, care masina nu stii, ace a lui concubinu lu norata sa nu faci sa nu te duci macar cu SORCOVA s-au iti trebe aprobare de la tata fetei!!!!!!AVELO BACTALO.

>

in 31 Decembrie 2017 15:48

GUTA.!!!!!....Bruzoia ii tare suparata ca nu ai fost cu PURADEI la colindat dar amu vo dat statu masina de servici, care masina nu stii, ace a lui concubinu lu norata sa nu faci sa nu te duci macar cu SORCOVA s-au iti trebe aprobare de la tata fetei!!!!!!AVELO BACTALO.

>

in 1 Ianuarie 2018 17:21

STAI SA O INTREB PE MAMI DACA PRIMESTE SORCOVA ??? Wulpoiu a fost obisnuit cu prospaturi(ioana) acuma cand a dat de gainusa batrana nu se descurca cu dantura.Dupa problema cu Ioana sa ocupat de doua gainuse dintr-astea cum sa cer acuma la moda "ECOLOGICE"crescute la curte in Turbuta ,dar mami a fost nemultumita de ele a vrut ceva de la oras.Are gusturi rafinate vulpisa doar in tinerete a fost "SERVITOARE" in delta????!!!!!

>

in 14 Ianuarie 2018 20:05

Se pare ca a inceput vinatoarea de "pedofili"in tara lor gasi si pe Wculpoiu de la Surduc?????AR FI CAZUL DUPA ATITIA ANI???

>

in 17 Ianuarie 2018 11:17

Intreb si eu oare acest pedofil de la Surduc nu a fost "protejat" de seful de post asa cum a fost si mami multi ani??Oare de ce Polita Romana protejeaza acesti pedofili???!!!!azer\r\n

>

in 17 Ianuarie 2018 17:08

Cand ai putere ai si protectie,cum a fost posibil ca un prof sa lase gravida o eleva de clasa saptea iar inspectoratul scolar in loc sa-l dea afara la ridicat in grad la director adjunct.Cu un TUPEU incredibil face pe prof in continuare.Asta-i ROMANIA o tara bolnava,,,,,,,,din pacate!!!!!!.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.