Caminul Cultural din Firminis se inaugureaza cu un spectacol la care participa artisti renumiti

Primarul din Mirsid, Calin Bereschi, a facut dintr-o ruina un camin cultural modern

rn

Primaria si Consiliul Local al comunei Mirsid invita toti cetatenii comunei Mirsid sa participe duminica, 18 noiembrie, începand cu ora 12.00, la programul artistic organizat cu ocazia inaugurarii Caminului cultural din satul Firminis.
Cap de afis este Marius Pacurar – fiu al satului Firminis. Pe scena vor urca artistii Felix Galan, Ileana Domuta Mastan, Ancuta Balajel, Sergiu Chirila, Denisa Rolnic si Malina Marian.
"Lucrarile la caminul cultural din satul Firminis au inceput anul trecut, iar investitia s-a intins pana anul acesta. Reabilitarea caminului s-a realizat din bugetul local si ne-a costat 290.000 lei. Caminul a fost modernizat complet, utilat la standarde decente. Este racordat la apa, gaz, mobilat complet si are o capacitate de 200 de persoane. Va fi folosit de locuitorii satului Firminis pentru activitati culturale, evenimente, nunti, botezuri, inmormantari sau parastase. Acolo, in urma cu 100 de ani, a fost o scoala veche, iar intre timp a devenit o ruina. Ma bucur ca am reusit sa reinviem cladirea. Invitam toti fiii satului Firminis si locuitorii comunei sa participe la un program artistic de muzica populara si vom avea si un program de colinzi, ca tot am intrat in postul Craciunului. La fel, copiii de la scoala vor recita poezii patriotice, aflandu-ne in preajma Zilei Natioanle 1 Ddecembrie", ne-a declarat primarul din Mirsid, Calin Besechi.

rn

Spectacol de colinde la Popeni

rn

Tot duminica, incepand cu ora 17.00, Primaria si Consiliul Local al comunei Mirsid invita cetatenii comunei sa participe la un concert de colinde, parte din Caravana colindelor – editia 2018, organizat la Caminul cultural din satul Popeni.
Vor colinda artistii Felix Galan, Ileana Domuta Mastan, Ancuta Balajel, Sergiu Chirila si Denisa Rolnic. Pe scena va mai urca Malina Marian, alaturi de alte tinere talente.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *