SondajRSS Feed

Scade subventia la bovine

14 Ianuarie 2014
In ceea ce priveste sprijinul in zootehnie, crescatorii de vaci vor mai primi si o subventie de 20 de euro pentru fiecare tona de lapte livrat catre procesatori, pe langa subventia pentru fiecare cap de bovina. „Anul trecut, subventia a fost de 500 de lei pe cap de animal, dar in acest an va fi un pic mai mica. Inca nu stim exact cu cat, pentru ca ea se va acorda in functie de efectivul real, nu ca pana acum, cand banii se dadeau pentru cate animale erau in ferma in 2008”, a explicat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Cat despre tancurile de racire a laptelui, fermierii nu s-au prea in-ghesuit sa depuna cereri. Din acest motiv cererile pentru finantarea ne-cesara unor racitoa
Scade subventia la bovine
re de lapte a fost prelungita pana pe 30 iunie. Tancurile de racire vor fi absolut necesare producatorilor de lapte, avand in vedere ca de la 1 ianuarie laptele trebuie sa respecte normele europene de conformitate pentru a putea fi pus pe piata.

Vizualizari 1026
Comentarii articol

>

in 15 Ianuarie 2014 7:45

Culmea domnule.Chiar santeti bine informati?Io auzisem ca bovinele din parlament umbla sa-si mareasca tot timpul subventia !!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.