O noua serie de bilete de tratament în sistemul public de pensii

Casa de Pensii Salaj are la dispozitie 190 de bilete

rn

Pensionarii sau persoanele asigurate în sistemul public de pensii, care vor sa urmeze un tratament balner, o pot face prin Casa Judeteana de Pensii (CJP) Salaj.
Astfel, cei care vor sa obtina un bilet de tratament, la CJP Salaj au fost repartizatate, în cea de a XIII-a serie, un numar de 190 de bilete în statiunile: 1 Mai, Bizusa, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Moneasa, Mangalia, Neptun, Saturn, Sângeorz, Sovata, Turda, Tusnad, Tasnad si Vatra Dornei.
Potrivit reprezentantilotr CJP Salaj, începerea tratamentului se face în una din zilele 27, 28 si 29 august, în functie de statiune.
Potrivit Alinei Tamas, consilier superior compartiment ”Relatii Publice si Comunicare” în cadrul CJP Salaj, din cauza unor disfunctionalitati cu caracter temporar la sistemul informatic privind repartizarea biletele de tratament, pentru seria a XIII-a nu se va face repartitia automata în functie de punctaj. În aceasta situatie, persoanele interesate care fac dovada îndeplinirii conditiilor prevazute de lege pentru acordarea biletelor de tratament, se pot adresa institutiei în vederea eliberarii unui bilet dintre cele disponibile la momentul solicitarii.
Biletele se pot ridica de la sediul CJP Salaj, zilnic, de luni pâna joi, între orele 8.00 – 14.00, respectiv vineri între orele 8.00 – 13.00. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *