Tanărul tenisman zălăuan, Andrei Brisc s-a oprit in turul doi la Naționale

Ediția din acest an a Campionatului Național In-dividual de Vară la tenis, destinat sportivilor de 14 ani s-a desfășurat în perioada 18-24 mai la București, pe arenelele clubului Politehnica. Printre zecile de participanți s-a numărat și unul dintre cei mai valoroși tenismani de 14 din județul Sălaj. Este vorba despre Andrei Brisc, sportiv legitimat la CSM Zalău și antrenat de Constantin Carp.
Tânărul tenisman zălă uan a avut un debut foarte bun de Campionat Național. În primul tur, elevul lui Constantin Carp a tre-cut în două seturi de, 6-1, 6-3, de Călin Postea, jucător, legitimat la clubul TC Capela Râmnicu Vâlcea.
În turul doi s-a duelat cu un sportiv din Iași, Vlad Stoica. Și în acest meci, Andrei Brisc a evoluat bi-ne, însă la final partidei s-a bucurat sportivul din Iași, care s-a impus în do-uă seturi, 7-5, 6-3.
Constantin Carp ne-a declarat că este mulțumit de prestația lui Andrei Brisc la ediția din acest an a Campionatului Național.
“Sunt mulțumit de evoluția lui Andrei Brisc la aceste Naționale. A jucat bine în toate partidele, stop_coloana însă experiența celorlalți sportivi și-a spus cuvân-tul, mai ales în turul doi, unde a dat peste un jucător de 1,80 metri la 14 ani cu o forță ieșită din comun. Dar și în aceste condiții, Andrei a condus jocul și a fost aproape să se califice în turul trei. Una peste alta sunt mul-țumit de acest rezultat și sper în viitor să obținem rezultate și mai bune”, a declarat pentru Graiul Să-lajului, antrenorul tenisma-nului Constantin Carp.
Pentru sportivul din Zalău urmează o nouă competiție la finalul săptămânii, la Cluj Napoca, una din circuitul Tenis Partener.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *