Șapte cazuri noi de coronavirus în Sălaj

0
478

In ultimele 24 de ore, în județul Sălaj au fost confirmate șapte noi cazuri de coronavirus, iar potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategică, bilanțul infectărilor a ajuns la 621.

Azi, 24 septembrie, situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj se prezintă astfel: 621 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 432 de pacienți declarați vindecați, 159 de cazuri pozitive în prezent, din care 109 persoane spitalizate și 50 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze și sunt monitorizate de medicul de familie. In carantină la domiciliu se află 510 persoane. 30 de sălăjeni au decedat până în prezent.

În Zalău sunt confirmate 84 de cazuri de coronavirus, în Șimleu Silvaniei sunt 13 cazuri, iar în Jibou și Cehu Silvaniei câte un caz. Bănișor, Bocșa, Chieșd, Gâlgău, Gârbou, Hereclean, Hida, Ip, Marca, Măeriște, Pericei, Sâg, Someș Odorhei, Surduc, Treznea și Valcău de jos au câte un caz confirmat. Două cazuri de coronavirus sunt în Bălan, Creaca, Crișeni, Ileanda, Năpradea, Românași, Sălățig, Sânmihaiu Almașului, Sărmășag și Vârșolț. In Bobota sunt trei cazuri, patru cazuri sunt în Nușfalău, în Crasna și Mirșid sunt cinci cazuri confirmate, iar în Boghiș șase cazuri.

Pâna în momentul de față, nu a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 în următoarele comune din județul Sălaj: Carastelec, Cizer, Cristolț, Dragu, Fildu de Jos, Halmășd, Plopiș, Rus și Zimbor.

Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 118.054 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 94.877 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.639 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here