Sanctiuni de peste 240.000 de lei aplicate de politisti in urma unei actiuni desfasurata la nivel judetean

3
1412
Sanctiuni de peste 240.000 de lei aplicate de politisti in urma unei actiuni desfasurata la nivel judetean

Aproape 1000 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate de politistii rutieri si zeci de permise de conducere au fost retinute in cadrul unei actiuni desfasurata la nivel judetean, la sfârsitul saptamânii trecute.

In perioada 15-17 mai, politistii rutieri au desfasurat o actiune, la nivel judetean, ce a avut ca scop conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si nerespectarea regimului legal de viteza.
Pentru abaterile constatate, politistii au aplicat 997 de sanctiuni contraventionale, din care 501 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, patru pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, iar 492 de sanctiuni au constituit alte abateri de la normele rutiere. Valoarea totala a sanctiunilor este 245000 lei. 

De asemenea, in cadrul actiunii au fost retinute 57 de permise de conducere, din care 29 pentru depasirea cu mai mult de 50 de Km/h a vitezei maxime admise si au fost constatate doua infractiuni (conducere fara permis si conducere cu permisul suspendat). Astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare.

COMENTARII

  1. Un om de frunte ! din partidul ce are guvernul ataca P S D -ul ca ar fi vinovat pentru ce se intimpla la granitele din vest!!! adica batjocura cu Romani ! sa-i fie Rusine ! el nu simte sau nu stie ca cei mai destepti primari din P N L sunt primari granitelor din vest ! unde autoritatie locale trebuie sa ia masuri pentru a ajuta Romani sa vina sau sa plece! Oradea, Arad, Timisoara, Acesti primari laudati de presedinte si prim-ministru 100% penelisti vreau de la Romani si in special DIASPORA numai vot ! in rest umilinta!!!! si mai are tupeul acel om de frunte sa dea vina pe P S D . aceasta metoda scoate la iveala analfabetismul unor politicieni !

    • Daca ar fi numai analfabetism la guvernantii actuali (ciuma cacanie/bruna ) nu ar fi tare rau , dar mai e prostie infinita/incurabila , iresponsabilitate cat cuprinde , tupeu , nesimtire , rea vointa , nepasare pentru tara/popor ..... ..... (se poate continua pe linia punctata ) ?!!!!

  2. Postacule,nu este unul mai bun ca celalalt,ma refer la partide.Toti,dar absolut tot cati au fost si sunt isi fac facutele pentru ei si ai lor.Unul,cel putin unul sa fi fost pentru popor ,in acesti ani.Interesul personal si prostia primeaza la noi,din pacate.

  3. Daaaa PSD sunt sfinti ,nu ei au schimbat conducerile pe structura de care vb ? Ce treaba are primaria in frontiera ,cel mult prefectul poate intervenii!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.