Sancțiuni aplicate de jandarmii salajeni, pentru pescuit fără permis

5
719

 

Sancțiuni aplicate de jandarmii salajeni, pentru pescuit fără permis

 

La sfarsitul saptamanii trecute jandarmii au aplicat 14 sanctiuni contraventionale pentru încalcari ale O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, în cuantum total de 2400 de lei.
Sambata, 16 noiembrie 2019, jandarmii salajeni, împreuna cu reprezentanti ai A.J.V.P.S. Salaj, au desfasurat o actiune în comun pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale la regimul piscicol, în zona lacului de acumulare Varsolt. Unsprezece persoane au fost sanctionate pentru încalcarea conditiilor prevazute în permis. Acestea au fost depistate în timp ce pescuiau cu un numar variind între cinci si sapte undite sau cu mai mult de doua carlige per undita.
În aceeasi zi, în zona raului Somes, pe raza localitatii Ciocmani, trei persoane au fost sanctionate contraventional pentru: pescuitul fara permis, depozitarea deseurilor pe malurile raurilor si pescuitul resurselor acvatice vii sub dimensiunile legale.
De la începutul anului si pana în prezent, pentru încalcari ale O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, jandarmii salajeni au aplicat un numar de 125 de sanctiuni contraventionale, în cuantum total de 21350 de lei.

COMENTARII

  1. Pentru 18 Noiembrie 2019 19:03: De ce ar trebui sa fie amendati ? Poate ca proprietatile acestora sunt in concordanta cu imprejmuirile. Daca proprietatea este pana in buza apei, asta e! Ati vizitat lacul Colibita din jud. Bistrita Nasaud? Sau Cazanele Dunarii in zona Orsova - Eselnita? In ambele situatii proprietatile se intind pana in mal. Bineinteles, nu se exclude apriori varianta in care gardurile se extind in afara proprietatilor, situatie in care, evident, se impune aplicarea masurilor legale.

  2. Conform legii,nu aveau voie. Este o zona de protectie care nu este respctata. Apoi AjVSP a concesionat lacul,eu platec taxa,si nu pot pescui din cauza unora csre incalca legea. Sincer, eu pescuiesc doar pe Somes dar ma irita lipsa asta de respect si haiducia unora.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.