SondajRSS Feed

Salba de medalii pentru karateka simleuani la Cupa “Performantei”

13 Iunie 2018

Sportivi de la Clubul Copiilor simleu Silvaniei au adunat nu mai putin de 33 de medalii la competitia organizata in orasul de la poalele Magurii, dintre care 8 locuri I, 12 locuri II si 13 locuri III

Duminica, 10.06.2018, Sala de Sport “Magura” din simleu Silvaniei a fost gazda celei de-a XX-a editii a “Cupei Performantei” la Karate, eveniment organizat de catre Clubul Copiilor din simleu Silvaniei in parteneriat cu C.S. Omega. Competitia s-a desfasurat sub egida Ministerului Educatiei Nationale si a I.S.J. Salaj si se regaseste in C.A.E.J. Salaj la pozitia cu nr. 33.
La acest amplu eveniment martial au participat aproape 90 de sportivi din judetele Maramures, Satu Mare, Bihor, Hunedoara si Salaj, care s-au intrecut in proba de kumite individual W.K.F.
Clubul Copiilor din simleu Silvaniei a aliniat la startul acestei competitii un lot de 31 de sportivi coordonat de subsemnatul, la sectiunea sperante si avansati, care au avut o evolutie foarte buna, drept pentru care la finele concursului au adunat 8 locuri I, 12 locuri II si 13 locuri III.
Locurile I au fost cucerite de urmatorii sportivi: Irina Trinka, Maia Pop, Cezar Croitoru, Catalin Corbeanu, Ratiu Iann, Bakai Patrik, Marius Chereches si Nicolae Gal. Locul II au obtinut: Medeea Toma, Nicola Ciobancai (2), Ioana R

Salba de medalii pentru karateka simleuani la Cupa “Performantei”
ad, Diana Moisi, Alexander Bede, Matyas Egeto, Antonio Huluban, David Deli, Gabriel Cionca, Matei Bal si Raul Maier. Pe locul al III-lea s-au situat: Filip Amira, Redes Romina, Deli Denisa, Barth Alexandra, Ana Costea, Egeto Zsombor, Egeto Samo, Florin Stangaciu, Ratiu Iann, Mandel Krisztian, Mak Szilard, Gabriel Cionca si Matei Bal..
Am beneficiat de o brigada de arbitri si oficiali deosebita formata din: Viorel Duta, Takacs Mihaly, Demjen Geza, Calin Coste, Paula Radu, Marius Sigmirean, Stelian Mihalcea, Armas Cristian si Mihai Ardelean, iar pentru sprijinul lor le multumesc sincer!
Dupa punctajul obtinut, primul loc revine Cercului de Karate al clubului simleuan, urmat de Baia Mare, Marghita si Petrila.
Conducerea Clubului Copiilor din simleu Silvaniei adreseaza sincere felicitari tuturor participantilor pentru prestatia lor si le ureaza o binemeritata vacanta placuta!

Vizualizari 240
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.