SondajRSS Feed

Salariile politistilor vor creste cu 10 la suta

7 August 2017

Salariile politistilor vor fi majorate cu 10%, iar cele ale personalului civil din institutiile publice de aparare, ordine publica si securitate nationala, cu 15 la suta, dupa ce Guvernul a adoptat, în sedinta de vineri, Ordonanta de Urgenta privind veniturile bugetarilor, arata Ministerul Muncii „Prin acest document se urmareste eliminarea discrepantelor si în ceea ce priveste stabilirea salariilor lunare ale politistilor si personalului civil din Ministerul Afacerilor Interne si unitatile, institutiile si structurile aflate în subordinea sa, precum si ale personalului civil din institutiile publice din sistem

Salariile politistilor vor creste cu 10 la suta
ul de aparare, ordine publica si securitate nationala, care nu au beneficiat de aplicarea majorarilor prevazute de Legii nr. 152/2017”, informeaza Ministerul Muncii, printr-un comunicat.

Vizualizari 2219
Comentarii articol

>

in 7 August 2017 0:10

La fiecare nou injunghiat creste leafa cu 10%, pun pariu ca sunt mai multi tractoristi morti la datorie (s-a rasturnat tractoru peste ei) decat politisti si nu o crescut salaru deloc dupa niciunu, la politisti de ce nu poare fi catalogat drept accident de munca? L-am pus eu sa se faca politist?, de ce nu s-a facut popa ????

>

in 7 August 2017 0:52

Mama voastra de jegosi

>

in 7 August 2017 14:02

Și la popi

>

in 7 August 2017 14:30

Felicitari Como Balint,politia e cu tine

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.