Liviu Antal va juca in Liga Campionilor

Chiar dacă în iarnă s-a transferat la Anorthosis Famagusta, Liviu Antal nu a apucat să joace niciun meci la echipa din Cipru, de care s-a despărţit după câteva zile, din cauza  relaţiilor contractuale care le avea cu fostul său club din Israel – Hapoel Tel Aviv.

În cele din urmă, şimleuanul a devenit liber dar a ajuns la CFR Cluj, pentru care în primăvară a evoluat în doar 7 partide. Cele două părţi s-au despărţit odată cu terminarea campionatului, chiar dacă la gruparea feroviară există un proiect bun, în care se doreşte titlul de campioană sub comanda antrenorului Dan Petrescu. “Într-adevăr este un proiect bun la CFR Cluj, au un antrenor foarte bun şi sper să reuşească ce îşi propun. Nu am mai rămas la Cluj, din cauză că am jucat puţin. Au fost lupte interne şi eu am căzut la mijloc. Am preferat să ne despărţim pe cale amiabilă fiindcă aşa este mai bine”, ne-a declarat Liviu Antal.

Şimleuanul nu a stat foarte mult timp fără echipă şi deja şi-a găsit un nou angajament, astfel că a semnat cu campioana ultimelor patru sezoane din Lituaniei – Zalgiris Vilnius, formaţie care va evolua şi în preliminariile Ligii Campionilor. “Mi-am dorit mult să ajung aici. Antrenorul şi conducerea mi-au arătat în ultimele zile că vor foarte mult ca eu să evoluez la Zalgiris. stop_coloana Am rămas impresionat de felul în care sunt organizaţi. Sunt foarte calculaţi în tot ceea ce fac şi au condiţii bune, peste ceea ce e la noi. Mi-au oferit şi un contract bun şi în alegerea făcută a contat faptul că Vilnius este o campioană şi joacă în preliminariile Ligii Campionilor”, a spus Liviu Antal.

Cu Zalgiris Vilnius, Liviu Antal va avea din nou ocazia să joace în Liga Campionilor. De data aceasta în preliminarii, în turul II, unde se va duela cu Ludogoreţ, formaţie la care activează Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi. Primul meci din această “dublă” va avea loc în mai puţin de trei săptămâni, iar deja Liviu Antal a intrat în “febra” jocurilor din Champions League. “Vom lupta cu Ludogoreţ pentru calificare. Dacă vom putea trece de această echipă ar fi un lucru extraordinar. Ne propunem un parcurs cât mai lung în cupele europene şi câştigarea campionatului în Lituania”, ne-a mai spus mijlocaşul originar din Şimleu Silvaniei.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *